Отговори
# 255
Пипинка Браво!!! Още едно препятствие преодоляно!!! Сега само напред и с мисли за положителният резултат!! Всички сме с теб и ти изпращаме най-топлите и положителни енергии!!! fingerscrossed fingerscrossed

Пинки аз как така съм пропеснала да разбера, че ти имаш сериозни събетия тези дни... newsm78 И на теб едни много сълно стиснати палчета за утре - Утре е денят да знаеш!!! Само трябва да успееш да се поотпуснеш психически и после физически и всичко ще мине успешно!!!! fingerscrossed fingerscrossed Praynig

Мелани Милли ванили ама мноооооого добре ти го е казала - не се връзвай на най-трудният вариант.........вие се поуспокойте - мислете, че има и друг вариант пред вас - нещата не са съвсем черни - работете си на спокойствие по въпроса и на пук на всички негативни лекари - чудото ще стане!!!! А АРТ процедурите ама въобще не са страшни и минават толкова бързо........Ама какво съм сладкодумка като е за друг.. Mr. Green....еййй така като говоря на теб и аз се успокоявам!!! Голямо маймуне съм, ааа??? newsm47 и на мен много ми хареса маймунчо - той направо позира

Лека нощ сега от мен и утре да един много успешен ден за всички!!!!!!

# 256
Едно кафенце от мен и много прегръдки за всички:

# 257
  • Стара Загора
Страхотно и ухаещо кафе...мерси Mr. Green Добро утро Hug
Пипинка браво Hug
Пинки едни палци имаш и от мен днес Hug
Мили Ванили честита ти доФторка Hug все така до края да си я харесваш и тя да те води презпроблемнно до края Hug
Аз споделям болно дете и наличие в къщи Crazy Но това не му пречи да обръща къщата с главата на долу и да рисува И по чаршафите Twisted Evil Добре, че майка му не е много проста та му купи перящи се фулмастери Crossing Arms
При нас вали от вчера дъжд. Студено е

# 258
Вчера нета ми беше безобразен и на 3 пъти ми затриваше писанията, та накрая нищо. #Cussing out #2gunfire Днес се надявам да наваксам. Grinning
Да са похваля заформяме срещичка с Рослемче и Николче. newsm44
Еее, Пипилотка, браво на теб! Продължаваме стискането на палците и на Коледа чакаме твоето чудо! Praynig
Хера, страхотни снимки, отново!  bouquet Благодаря, че ги споделяш и ни зареждаш!
Йоси, чудесна усмивка си докарала, но албумчето показва, че твоята е доста по-прекрасна. Горе главата и повече поводи за сияйната ти усмивка! И да ти е жив и здрав таткото! Дълги години още да е с теб, до теб и да го направиш горд дядо! Praynig
Адашче, нормално е в това време да се разсополивят децата. Ти си знаеш, чайчета, витаминки и като се хване настинката по-рано, по-леко минава.
Миленце, ми много бодро звучиш! Само така – тоя месец здраво кекс без да го мислиш!
Квази, знаех си, че носиш фина душа, ама с тези сините цветенца направо ме разби. Heart Eyes
Регенце, супер, парното е голямо удобство...както застудя тези дни изобщо не ми се излиза от къщи. Звучиш доста весело – радвам се за теб! Hug
Камъче, приятна и спокойна командировка! За съжаление според мен единствения начин да откажеш заклет пушач от цигарите е наистина едно такова здравословно сътресение и уплаха. Cry Thinking newsm78
Руми, как е кръвното тия дни? Надявам се, че е било инцидентно!  Naughty
Стискам палци на момичетата, които имат нужда днес! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Гуш за всички волни птички!  Hug  Hug  Hug

# 259
ммм, Деми, много хубаво кафенце, ще си сръбна днес, кръвното ми е съвсем като на тинейджър  Mr. Green
Незнам какво беше туй чудо оня ден... ама да си заминава  #2gunfire И какви са тез тайни срещи под носа ми  Thinking , искам и аз пък  Crossing Arms

Пипи, браво момиче, страшно се радвам, продължаваме напред, а всички ние насочваме положителните си мисли към теб  Hug

Пинки, и за теб ще има от тия мисли, а те страшно помагат, да знаеш... колко му е да си стане инвиво  Heart Eyes Hug

Дуденце, аз това дето на всички го казвам-  има едни билкови лукчета, зелени, та вземи от тях на Шушулката, да изсмуче до довечера един пакет - и ни гърло, ни коремче ще боли, страшни са  Hug А и ония рецепти на Лени....  Heart Eyes

Хайде, хубав ден момичета и момче, ей го- преполовихме седмичката   bouquet

# 260
  • На планетата Земя
Уон чункх дзенг! (това е "добро утро" на старокитайски, със смесица на дзински  Mr. Green)

Как е народа?

Днес е денят за всички успешни процедури, прегледи и тем подобни галимации! Желая на всички ви успех!

Бягам по задачки, но ще ви наглеждам честичко.

Едно малко поздравче от роднините на Йосинка за изпроводяк. Mr. Green

# 261
  • София
Ей, скици, привет! Аз снощи се замотах и не ви нагледах. Всъщност ходихме на пицария и пийнахме по 2 чаши червено винце. Него аз лично го слагам на едно първите места в списъка с антиоксидантите.  newsm24

Мили, сложили сте значи началото на твоето официално бременеене под надзора на строгите английски здравни власти. Дано до края все така да се връщаш от прегледи и консултации ухилена до уши.  smile3521

Пипи, толкова се радвам! Мислех си вчера, че няма начин нашата силна положително-енергийна подкрепа да не даде резултат. Моля се до края да се подобряват само нещата и да получат своя естествен двучертичков резултат!  newsm17

Дуди, мерси за хубавата новина. Как е твоята шушулка? Ей, то ние се шегуваме с грипа, ама нещата стават все по-сериозни. А, знаете ли че вчера в сутрешния блок по Нова ТВ показаха онази картинка, дето Квази ни я пусна тук с героите от Мечо Пух.

Херка, дано и твоето палаво момче оздравява по-бързо.

Мелани, какъв страх бе пиле, от стимулация? При теб най-вероятно ще е с хапченца. Важното е да те преглежда по-често доктора и да следи как нарастват фоликулите. Нема се плашиш, важното е ефект да има от цялата работа.

Румче, радвам се, че си го овладяла кръвното. Направи една 3 дневна разтоварваща диетка, като наблегнеш на плодове и зеленчуци, кисело мляко, много вода.... Ей така, да прочистиш организма си. И закачай една усмивка за двете уши и хич да не ти пука  newsm53

Ленка, направо ти се възхищавам на способностите да организираш всичко толкова добре, че и за импровизиран пиано-бар да имаш време. Браво!  newsm10

Данито нещо се позагуби в последните дни.... Ванхорнче, да не хукнеш да раждаш, без да се обадиш Naughty Може би Кюбит ще има честта да ни съобщи прекрасната вест   ylinfant.....

# 262
Добро утро  Hug

Пипи много се радвам за ДОБРАТА НОВИНА донесена ни от Дуденцето /не й се сърди, моля те/, радвам се, че продължаваш напред. Дано всичко приключи успешно  fingerscrossed Това ще е най-прекрасния ви Коледен подарък.

Пинки дано пък инвиво нещата да се получат. Всичко в този живот е въпрос на късмет и уцелване на точния момент.

Мелани не се притеснявай от стимулациите. Всичко ще се следи и ще е под контрол. Теб за каква процедура ще те подготвят?

Мили честито ти завеждане в английските здравни регистри. Наистина няма значение каква е по религия лекарката. Важно е да си разбира от работата, да си я върши съвестно и ти да си доволна от нея.

Дуденце дано скоро шушулчица оздравее. Прилагайте фрешовото-витаминното лечение на Марги. Дано и вие не се разболеете покрай нея. В класа на сина ми отсъстват доста деца. В края на миналата седмица са били 15, а вчера 10.

Херка и на вас пожелавам скорошно оздравяване.

Ванхорн, Фиорка удържате ли фронта момичета. Силно ви стискам палци да нямате проблеми.

Хайде и от мен едни пожелания за хубав ден, макар и малко студен   bouquet

# 263
Добро утро! При нас е един малко хладен, но най-накрая слънчев ден...

Деми сръъъъбвам си от кафенцето ти....

Херка да ти оздравява детето бързо....преди да изрисува и стените....

Заззи хубавите вечерки с по 2 чашки винце, са най-разпускащи и ободряващи на другият ден.......Това за антиоксидантите сега ме заинтригува, но пък не би искала да пия алкохол ,дори и винце, но ако е полезно и за това ще се замисля.....

Галка
как си?  Hug Hug Пак ми се губиш

Пипи и Пинки успешен ден!!!!

Една приятелска прегръдка за всички ви с пожелание да сте много обичани и специални

# 264
Добро утро и от мен,

синът ми е болен, та с това се борим сега, имахме тежка нощ. Дано разминава скоро този грипав период. Времето е ужасно, а ще се наложи и до работата да отскоча. Нещо ми е паднало леко настроението, но мисля скоро да влизам в ритъм  Simple Smile

Поздрави на всички  Hug

# 265
 smile3503
Добро утро, бандичка Hug Heart Eyes Hug
Аз напоследък малко така я карам Blush утрото ми се е изместило към по-обедните часове, но да видим до кога Thinking

Явно сме на маймунска вълна в темичката Mr. Green Само истинското Маймунче не се е появявало от известно време ooooh! И Лорка и тя ми липсва Sad и още някои мутрички...

Май съм първия от Варна, който се включва днес, така че да дам метеорологична справка Crazy Студено с дъжд Crossing Arms Снощи за около два часа премина една странна топла вълна Shocked чак ми се прииска да изляза на разходка посреднощ, но не можах да си намеря плавниците и шнорхела и се отказах Crazy Ако валеше сняг днес определено щяхме да го пишем "дъждовен", но... за съжаление се налага да свършим малко работа Crazy

Сръбвам от кафенцето на Demi Hug представяйки си срещата ви в любимия ми Пловдив и се мятам на коня smile3540

Временцето е само за пред камина Heart Eyes Всъщност, като казах камина... някой от вас ако има в къщи открита камина да ми драсне едно ЛС Praynig , че отдавна се каня да си спретна една, а все ме разколебават разни образи, които даже не знаят точното значение на думата Crazy

Лек ден ви желая Hug и много да се пазите  Heart Eyes

# 266
пожелание за чудотворен ден и от мен! newsm10
нали обещах като новичка да прелистя цялата тема от -до и що да видя -започната на 28 март 2008г-на този ден след 14 години надежда видях най сетне и аз двете чертички на теста newsm44 ами значи оптимално оптимистичната темичката и дребното слънчице са наборчета -че аз таксувам бебчо от самата регистрация. имам още да попрочета че си е направо цял роман
споделям ви и моята проверена противагрипна рецепта за ударна доза витамин С:
два лимона изцедени с една лъжица супена мед-удря направо в петичките но ефекта е супер
късмет на всички в стимулация , регулация и изчаквация! mamma то чака някъде там

# 267
  • София
Дари, харесва ми твоя оптимизъм. Продължавай все така.  Heart Eyes

Теси, лекувайте се и дано изгоните по-бързо вирусите.  Hug

Йоси, от къде ги намираш тия сладурските картинки.....   bouquet А за червеното винце хич не се притеснявай, по 1-2 чаши си е като лекарство!  Peace

Квази, как е Пилето? Да разбираме ли, че напоследък се задържаш в къщи повече..... Ми така де, няма да оставиш девойката да скучае. Ех, ако всички мъже бяха като теб..... Tired

# 268
Хелоу еврибари Laughing

От два-три дена се каня да се отчета в темата, да поздравя рождениците, да стисна здраво палци за който има нужда и да се оплача от тежката си съдба, но едва сега намирам време. Embarassed Embarassed
И ние от петък се борим с гадния свински грип-то не бяха цитрусови коктейли всякакви, витамини, имуностимулатори и какво ли още не. И тъкмо вчера Ива най-после свали температурата - днес баща й е със 38.5 #Crazy #Crazy Писна мииии....
Сега ако и кученцето се зарази вече се предавам!  Crazy Добре че личния ни лекар е наистина личен(живее два етажа над нас ), та поне не се налага да излизаме много-много в това дъждовно и хладно време.

И така си смърчах аз нещастна в нашия лазарет, когато прочетох вълшебните думи металика,пърпъл и флойд и ей ме на -веднага ми се вдигна настроенийцето Peace Макар че ONE ми е любима също, от известно време TURN THE PAGE e моя фаворит. Ама и там бая се сополивя и разчувствам...
Квази, не знам каква топла вълна ви е заляла вас, но ние се удавихме Mr. Green А днес подухна оня ми ти морски ветрец, който като бяхме деца ни побутваше по-бързо да тичкаме към училище Joy 
Кюбит, много ми хареса снимката на детската площадка. Обожавам подредения хаос-че и цветен.Чудничко местенце Hug Hug

Камъченце мило, бързо да се оправя майка ти и да спира цигарите както са й казали доФторите Peace

Теси, и вие бързо оздравявайте! Hug
Прегръщам ви всички Hug Hug Hug
Айде бягам пак да готвя какво ли не.  newsm64 Спагети, супи, вчера беше мляко с ориз, днес -сърми #Crazy Ама още ден-два ще ги търпя и си отивам у мамини newsm62

# 269
  • София/Кюстендил
Здравейте момичета и момчета  Hug

Извинете, че ще оспамя темата, но трябва с някого да споделя всички проблеми, които са ме налегнали и заради които преди доста време казах, че съм на дъното на пъкъла. И все още съм там...
Оплела съм се като пиле в кълчища.

От една страна в работата е ад. Тези от вас, които знаят какво работя, ще ме разберат. И ще става все по-зле до края на годината

От друга страна имам проблеми с родители, с бивш съпруг, с деца, с кого ли не. Големият ми син така и не прие раздялата ни с баща му и остана при него - не иска да ме вижда, не ми вдига телефона. Не съм го виждала вече повече от година. Когато януари месец отидох да го видя, баща му ме срита и понаби...
Родителите ми не приемат приятеля ми. Не искат да чуват за него, не искат да се срещат с него. Той пък се държи едва ли не като ущипана стара мома и обвинява мен за това, че не са го посрещнали с разтворени обятия. А откакто рещи, че трябва да живеем при неговите родители на 80 км от София... Искам го, но как да подложа едно дете в първи клас на задължителното пътуване два пъти на ден в едната и в другата посока?! Как да искам от дете да става сутрин в 6.00, за да може в 7.45 да е на училище в София?! Приятелят ми не ме разбира, обвинява ме, че поставям на първо място детето си, заплашва ме с раздяла...

И това е само върхът на айсберга... Все по-често се появява у мен желанието да умра, защото не мога да намеря изход от цялата тази объркана ситуация, в която май сама се вкарах...

Извинете ме още веднъж за спама, но просто трябваше да споделя с някого...

Общи условия

Активация на акаунт