Отговори
# 240
  • Манчестер
Моля , моля  Crossing Arms чая по традиция е между обяда и вечерята т.е. няма точен час  Mr. Green Може да пийнем в 15.00ч.  bowuu

Милли, стискам палци и на теб в 18 ч. , да мине добре прегледа   bouquet
Руми, то преглед няма да има  Mr. Green Само да ме видят, бяла ли съм  Thinking черна ли съм  hahaha Ше ми измерят кръвното , аз пък ше и кажа добрата новина  preggo Тя пък ще ме поздрави, и очаквам някакви напътствия и инструкции да ми даде Heart Eyes И да се разделим по живо по здраво Mr. Green

# 241
Добре съм, добре съм милички!!! Добре че познавам един Фейчо ( идва от Фея но в мъжки род), който всичко ми обяснява и проблема веднага се смалява до едно боцкане с магическа пръчка..... Heart Eyes

Милли хайде на добър час със запознанството....и поздравляването!!!

Да ви споделя, че майка ми ме записа на балет на 4 годишна възраст, за да се изправя и да си вдигна точно брадичката, май сбърках, че го спрях......Заззи, Румикс, Миле благодаря ви!!!!
Ето я и усмивката за доказателство

# 242
  • София
Здравейте, душички!  Hug
Благодаря на всички, които са ме мислили (на Зази специално за окуражителните думи на лични), ама аз днес съм малко out OF space и не съм ви прочела много концентрирано. Даже и до работа не се добрах. Поради технически причини инсето мина наполовина. Измъчихме се взаимно с лекарите, ама като е писано да не станат нещата по план, така е. Знаех си аз, да не казвам хоп, преди да скоча.
Надежда все пак има, а утре ще направим и инвиво опит  luvbed
Виждам, че всички тревички са на линия и няма вече излишни тревоги и издирвания (а вие по името ми да не решите само, че съм от CNN   Wink )
И за да не е съвсем егоистичен (егоцентричен) поста ми искам да ви поздравя с една моя любима песен на Скорпиънс, която имах щастието да слушам на живо това лято: send me an angel  baby_neutral

# 243
Пинки - стиснати палчета и за теб!!!
Честит първи сняг на всички  Hug и днес търчахме по задачки, но повече с колата, защото за малк не докарахме до припадък група баби в училището на Лъчи, като видяха Влади в слинга и констатираха, че едното му краче било босо  Joy hahaha
Аз реших, че верно е бос, защото понякога ритайки се събува, а то се оказа че просто панталончето му се вдигнало - щяха да ме линчуват бабките  Mr. Green
Връщам се назад да ви чета, че няма насмогване  Peace

Приятелчета, бъдете хора - помогнете!
Седя тук пред каминката - смуча половината от Куба либрето и се мечтая за цяло и ми се слуша един албум на Металика, ама не го намирам в нета - моля за малко хелп Praynig Embarassed
Албума ми е мнооого любим - казва се Акустика, а дисковете вече са в новия апартамент и за жалост тук ми е останала само една приспивна музика, дето ....

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 18:49 от Lennyh

# 244
  • Манчестер
Слаба активност  Crossing Arms мноооогооо слаба , Алоооо къде е народа брееее  newsm78
Страшния Shocked преглед мина  Mr. Green Мернаха ми кръвното, килцата (колко съм дебела Mr. Green) Разпитаха ме подробно за родата Mr. Green
Всъщност знаеха че сме бременни  Shocked Опаааа, а сега де  newsm78 Пити като се обаждал до сърджарито 100 пъти обяснил че сме  preggo и трябва да ни се обърне внимание  hahaha
Така, после ни дадоха телефонче където да се запишем за midwife. Поговорихме си за какво да се яде, и какво не . За фолиевата, ама аз я хрупам от януари  Mr. Green Иначе беше много мила и любезна докторката  Crazy доволна съм  Peace Беше мюсюлманка с забратчица Crazy, това няма никакво значение за мен Heart Eyes аз си я харесах Heart Eyes

Ленииии, ти па да ти имам проблемите  Mr. Green В YouТubе нема ли нещо  Thinking
ТинкиHug много си ми сладка  Crazy Скоро ше си  preggo Wink Палците ги имаш  fingerscrossed

# 245
привет и честит първи сняг вече и в южните щати! Nature Snowman
нямам търпение да кажем три -четири и да почнем с коледните украси- не знам защо но са ми любими може би защото най-дълго ни радват и най много въображение се влага в тях . но първо трябва да мисля за уникална първогодишна украса за нашето малка слънчице което скоро става на една.
пинки фотосите ти са чудни -всичко що е свързано с морето е чудно- и пълни с живот и дух
хера и аз "гласувам " за синята пейка със златните листа -докато я съзерцавах нещо ми се сви от вълнение ей тук под лъжичката
квази и цветенца обичам обаче някак си на живо са ми по мили и живи
кюбит паркчето е едно такова лесно  и усмихнато макар студа , както сигурно и живота там
продължавайте да радвате очите и душите ни photo
миле и аз скоро топих киста с регулон но и да не изчезне на един цикъл пак има решение
зази хайде мила направи една качествена подготовчица и поведи новогодишното хорце с живот под сърцето че да се навървим и ние след тебе
 preggo  ylinfant 1stroller 1crib family .....-мечтите са за това да се преследват а всички тук сме перфектните преследвачки

# 246
привет прекрасни  smile3503
чета ви вечер след поредния луд ден и си мисля да споделя нещо което ме мъчи и затова не давам зор за нищо вече

може да решите че е Бъни но не  Embarassed изпитвам лек ужас от самата дума стимулция, чета за кистите и се препарирам допълнително, а до месец - два ще се наложи каза докторката, помогнете да се справя с този ужас newsm12

Милли, Милли безценен шемет си ти  Joy

Йоси как се смях а тази маймуна, от къде я измъкна smile3532

Възхищавам се на смелостта на всяка от вас за поредната процедура newsm10 и  newsm17 да успеете

# 247
Привет, слънчица Hug
И честит първи сняг Nature Snowman

Още по обед говорихме с Пипи и ми се искаше тя да ви каже, но разбирам, че сте притеснени и нетърпеливи да разберете какво става с нея. Дано Пипинка не ми се разсърди, че преди нея ще ви кажа: ИМА ДОБРА НОВИНА  Heart Eyes
Пипи продължава напред и всички ние ще стискаме силно палчета и ще се молим да се сбъдне нейното Коледно чудо Praynig Praynig Praynig

Миленце Hug, аз съм живият пример, че 6-сантиметрова киста се стопи за 1 месец, при това само с Дуфастон Rolling Eyes. Ако не я бяха видяли 3-ма лекари (от които 2-ма гинеколози), аз, че и мъжа ми, щях да си мисля, че си правят майтап, че вече я няма. Но е факт.
И снимки имам даже. Е, не е художествена фотография като на Квазко и Херка Laughing (нЕма да влизам аз между шамарите я), ама се вижда ясно това чудо, дето ме изпошашка миналия месец. Така че- спокойно. Противозачатъчните ще решат проблема. И аз сега ги пия с тази цел- при прегледа видяха, този път на другия яйчник, киста, значително по-малка (около 25мм) от първата, и заради нея, а и заради предстоящата хистероскопия, пия Логест.

Ей, Кашалотис мама, най-сетне се показа изпод няколко матрака и нададе боен вик Hug Друг път да не ни погаждаш такива номера, че ще те пуснем за национално издирване Wink Гуш за смелия Пингвин Heart Eyes, който не се бои от грип и вече е добре Hug

А къде е Ифчето? Дано да са добре с бебе Габка Hug

И сега да се оплача- и аз лепвам оная картинка за карантинка на стаята на Шушулка Sad Сутринта уж само и беше позапушено нослето и след 2 часа Щур я прибира от училище- с главоболие, гърлоболие, коремоболие... ooooh!  Слава Богу няма температура, а и веднага взехме мерки- витамини, мед, лимон, разтривки. В момента е по-добре- даже си припява разни песнички Heart Eyes

# 248
Пипи, Пипи, Пипи... bg bg bg
Само така newsm62 Напред Hug Ние стискаме палци с всичка сила Praynig Heart Eyes Praynig

Ленка Party няма да си оставим кандидат сватята в калта я Naughty Пратих ти линкче Heart Eyes

# 249
  • Манчестер
ПипиииииHug Силно се моля за теб и стискам палчета  Praynig fingerscrossed

Мелани , мани кво ти говори докторицата  Wink вие си работете по въпроса, пък аз ти пожелавам да не стигнеш до стимулация  Hug И, хич не се гипсирай от подобни интервенции  Naughty АРТ-а не е страшен, ако не четеш толкова инфо из нета  Mr. Green Че са страхотии, и ужасии  ooooh! Мама Мия  Mr. Green

# 250
  • София
Абе Ленка, метна ме в шеста глуха с тоя албум на Металика  ooooh! не, че съм им голяма фенка, но имат една песен, заради която ще ги уважавам цял живот и с която пак ви поздравявам ONE и точно като лирическия герой се чувствам в момента  Tired
Музиката винаги ми е действала уникално... чакам Херка да ме обяви за спамерка с тия клипове дето поствам (снимките на Слави са страхотия  Peace ). Квази, веднага да си вземеш едно стъкло от кола, явно върви към обектива  Mr. Green
Миле, за кистите май се оказва, че няма жена, която да са подминали - включая и мен. Така се смея с постовете ти, истински поет си, честно.  Hug
Мелани, от хиперстимулация (не че съм правила сериозна стимулация до сега) и мен ме е страх, но със следене, нещата са под контрол.
Мили, сладур си ми и ти  Hug тръгнала си на Маргаритка по стъпките - easy going ще ми се и аз да съм така. Извинете ме за чуждиците, ма като няма точен аналог на български  Rolling Eyes
Пипи, видя ли сега колко е повратен живота - никога не знаеш как ще се завъртят нещата.
Айде аз си пускам за 5-ти път клипа на Металика One ... for all  Wink

# 251
  • На планетата Земя
Пипииииииииииииииииииии !!!!!!!!!!!!

Толкова се радвам. Дано, дано до края всичко върви по план! Малеее, каква Коледа ни чака! Дъжд от Пипилоти с плитки!

Йоси, а така, маймуно недна!  Mr. Green

Розовелке, кое му е толкова радостното по мене. Я гледай какво съм се вмирисала от притеснение. А за теб не сме спряли да мислим и да се молим. Мей дъ форс би уит ю!

Лени, гледай да не си опариш петичките, кака! Пък и музика поръчваме, ейййййй! Ти като в пиано бар. Само не виждам къде е чашата за бакшишите.  Mr. Green Hug

Мелани, няма какво да й се плашиш на тази стимулация. Тя просто е част от пътя ти към заветната мечта. Нищо лошо не може да се случи.  Hug

Мили, заведена си на отчет. Няма мърдане. Англичанчето е записано в кралските анали.  Peace

Благодаря на всички ви за окуражителните думи, касаещи моя израстък.  Mr. Green Вече го виждам как изчезва, изпарява се яко дим.

# 252
Пипииии  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
продължаваме да стискаме палци - мисли само за хубави неща мила!!!
Целувам те!!!

Квази  Hug Hug Hug Hug Hug -еййй голяма червена точка ти вписах така да знаеш  Hug
Пинки - то сега седя и сама си се смея, понеже ровя цял ден из разни сайтове и търся музики на Скорпионс, Металика, Пърпъл и Флойд, на финала така съм се оплела в търсенето, чееее  Joy hahaha Joy hahaha
Гаси и ливадата съм Акустика на Металика  Joy Joy Joy божкеййййй. ха познайте сега какво съм търсила  bowuu Нищо де добре че беше Квази, та от неговия линк се светнах какви ги търся и че такова животно няма!
Нашла и сега сльишу  Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И вече се настанявам удобно и искам хубави вести.
1 -та от Пипинко вече я получихме  Praynig Praynig Praynig
2 -та се надявам да е презокеанска  Wink Wink Wink
3 -та пък вече пак се очаква от наша територия  Hug baby_neutral и така!

# 253
Пипинко много се радвам за тебе и продължавам да  Praynig Praynig Praynig

# 254
  • там където мога да си закача хамака
Пипи не сме ги пускали и продължаваме да ги стискаме палците.

Общи условия

Активация на акаунт