Отговори
# 585
Аз не съм се мяркала отдавна и съм пропуснала много.
[color=orangered]Честито бебче на Ванхорн да са живи и здрави и много щастливи.
Деми при тебе май бомбичка има ? Честито лека бременност.
[/size][/color]
А за адреса на кого да го пратя пак неразбрах .
Това е защото не съм чела ами по бълзата процедура.
Извинявам се ако нещо съм се оплела

# 586
Иф-че Hug Heart Eyes Hug как сте с Малката Гъбка Heart Eyes И цялото ви пилешко войнство Hug Справяте ли се?
За адреса - прати ми го на ЛС, а аз от там нататък знам, как да го придвижа до Вълшебното Коледно Джудже Heart Eyes Така де - където е Варна, там е ДоВарна hahaha Поемам те в моята групичка Hug

# 587
Здравейте от мен!
Веднага си признавам, че си пратих координатите на квази..................не мога да се светна как да си ги напиша в блога на Кюбит......моля по-грамогните от мен да ме осветлят  bouquet
Shocked Не съм получил такова съобщение Naughty Поне през последните 264 часа.
Казвам на време, за да се поправи грешката Hug

# 588
Момичета и момче с Фиорката се разбрахме, не е от Пловдив, не е и от София, но и без това едва ли ще има възможност да дойде на която и да било среща, аз поемам ангажимента да и изпратя изненадката. Така де малко повече бройки към Пловдивската група Wink, няма само Марги да ми съ фали! Joy
Радвам се Ифче, че ни навестяваш отвреме-навреме! Гушки на Габка! Hug

# 589
Ей, докато ви изчета и то вече станало Добър Ден. Големи сте писарушки  Laughing

Дудунце, извини ме, че на патерица ти честитя рождения ден. Пожелавам ти много здраве, любов, скорошно преодоляване на препятствието и през Новата година да ти се сбъдне най-съкровената мечта.

Прасковке, тъй като наистина Фиорка е по-близо до София, мисля че е по-удачно ти да й предадеш подаръчето и да я включите в списъка на София. Тя не се е регистрирала в блога на Кюбит и затова Джудженцето не знае накъде да я насочи.

Квази, Руми, Йоси много са ви хубави новите аватари. Внасят едно много хубаво настроение за предстоящите Коледни празници.

Никол, Зази, Реге, благодаря ви за пожеланията момичета, но аз този имен ден не го празнувам.

Пипи, Илче и Зази за утре имате и моята подкрепа и стиснати палци.

Лека и спорна седмица на всички  Hug

ПП  Деми е писала заедно с мен. Значи въпроса за Фиорка е уреден.

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 16:15 от roslem

# 590
  • София
А така, виждам, редиците са строени и преброени  Heart Eyes Бравос на организаторите. Иф-чето и тя уредена, щом е под крилото на Квазко,  не я мислете. Рея гледам я включвате в софийската група. Момичето е от североизточна България родом, но живее около Солун. Тъй че.... май-май наистина София й е най-близо. С радост ще се запознаем с нея на предстоящото голямо Коледно тържество. Аз пък що си мисля, че от Плевен имаше още една девойка  newsm78

Прасковче, как си мила?

Йоси, супер аватар!

# 591
  • На планетата Земя
Горкото Фиорче, разчекнахме го като на гинекологичен стол.   Joy Joy Joy

Ама каква Организаторка си има нашият вилает. Няма мърдане, я някой е шукнал, и прааааас .... с герлянда по вратлето.  Mr. Green

# 592
Ама че ПредКоледно настроение е закипяло! smile3536

Най-големите подаръци на темичката обаче трябва да са онези седем /или дай Боже нагоре/ положителни тестчета който трябва да отчетат Зази , Пипи , Пинки /до тук три за щастие/ плюс хайде другите накачвайте се в списъчето. welcome

Лени, страхотна дневна програма , дай Боже всекиму такова разнообразие
Кари , амфорките ти са много изящни , обаче вдигай производителността че сега като се навървят едни поръчки отвсякъде....
миле ,това със църковната сватба на вашите е много трогателно married   ,дай рецепта как устояват такива здрави бракове във времето

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 14:47 от dara26

# 593
Внимание, внимание!
Важно съобщение!

Заповядайте в блога на Кюбит - очаква ви изненада на 2-ра страница!

# 594
... да сложи вълнени чорапки на девойчето  Praynig ...
Молбата Ви е заповед за нас Heart Eyes

С много обич и топлина в петичките Hug

# 595
Квазииии! Joy Joy Joy

Добре че си махнах аватара. Кой знае какво щеше да направиш на невинния Мечо Пух и неговите пчелички...  Rolling Eyes

Марги  bouquet  bouquet  bouquet

Дара, Йоси е с амфорите, аз съм с две леви ръце. Wink

# 596
  • София
Аууу, Квази, прекрасни чорапета! И как й отиват на девойката, пък и в тон с Коледното настроение... Смятам, че Милето ще ги хареса  Mr. Green Миле, прекрасна е тази идея на твоите родители. И направо си те представям как си се развихрила сега в организацията на това паметно събитие.... Heart Eyes После че покажеш снимки, нали?

Хора, пускам ви тук 2 линка за грейпфрута. Нали бях всяла смут в един момент сред бременните.... Оказва се, че някакво вещество в този плод пречи на усвояването на определени лекарства от черния дроб. Така че тези, които пият лекарства, да четат.  Grinning
http://chrisbrown.log.bg/article.php?article_id=11152

http://www.lekar.bg/news-88/info-1606/%D0%A1%D0%BE%D0%BA.%D0%BE% … 1%86%D0%B8%D1%8F/

Айде сега да видим изненадата в блога на Кюбит

# 597
  • На планетата Земя

Е нееееее, Квази! Порази ме! Умирам!

Бедната селска девойка. Какви терлички си и оплел!  Joy Joy Joy БРАВО!

# 598
Аууууууууууууууууууууууу страхотни шушонки!Адски са готини #Crazy
Дали има маймуни с шапчици? Praynig
Хора хелп-не мога да се оправя в блога на Кюбит  ooooh!
Освен,че изчетох куп интересни статии /даже последно си преписвах разни неща/,никъде не мога да ви намеря.......или не трябва да ви намирам ......... Embarassed Embarassed Embarassedми това е пък-искам и аз да прочета изненадата,но не знам къде? Outta JointПусто любопитство............
  bouquet

# 599
Горкото Фиорче, разчекнахме го като на гинекологичен стол.   Joy Joy Joy
Айде много моля-сега пък гинекологичен стол-пак на слабото място.............Колкото ме тресе нервата-друго да беше го измислила Wink

Както и да е-май се разбрахме,но наистина независимо от случая не знам дали ще мога да дойда където и да било-по разбираеми причини!
Не че е кой знае къде София,но не мога да поема ангажимент от сега.

Ние вече приключихме с ремонта,за това вече се отдавам на подготовка за бебето и без друго съм май вече в 9 -тия. newsm78
На 11.11 съм на преглед-ще докладвам после какво е станало! Peace

Общи условия

Активация на акаунт