ПЪРВОКЛАСНИ страсти - тема 3

• 30 486
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ви милички,много ви обичам и постоянно имам нужда от вас,благодаря за поздравите! Hug Heart Eyes Hug

# 241
  • СОФИЯ
Деси да са ти живи и здрави мъжете и само да те радват!   bouquet

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 23:44 от Галчоо

# 242
  • Sofia
Здравейте момичета, вчера бяхме на гости на едни позната и там имаше декоративно зайче. Дъщеря ми  сега иска зайче за Коледа.  ooooh!Някой отглежда ли зайче вкъщи, интересува ме мирише ли? Тя лятото беше при майка ми и там си има едно малко котенце, много страда за него, но не искам коте в апартамента, за зайче се замислих, но не зная дали няма да си навлека беля на главата. Ако нямкой има моля да сподели! Марти вече е измислила и име на " неродения Петко"( зайчето) Laughing

# 243
Ще ти пиша на лични за таралежа в гащите. Wink

# 244
Здравейте момичета, вчера бяхме на гости на едни позната и там имаше декоративно зайче. Дъщеря ми  сега иска зайче за Коледа.  ooooh!Някой отглежда ли зайче вкъщи, интересува ме мирише ли? Тя лятото беше при майка ми и там си има едно малко котенце, много страда за него, но не искам коте в апартамента, за зайче се замислих, но не зная дали няма да си навлека беля на главата. Ако нямкой има моля да сподели! Марти вече е измислила и име на " неродения Петко"( зайчето) Laughing

Ние имаме зайче от няколко години.
За мен това е оптималният любимец - хем е пухкав и сладък, хем като не ти е до него или излизате може да го затвориш в клетка. Не иска разходки, нито къпане.  Ако му сменяте талаша не мирише. Иска клетка, талаш и заешка храна от магазина. В последствие се научавате, че яде и много други неща НО НИКОГА ШОКОЛАД.
НО. Винаги ще ви е мръсно в къщи - талашът полепва по зайчето и то го разнася из къщата. Освен това нашето се научи да пишка в котешка тоалетна Praynig, но барбонки си ръси навсякъде. Ама те са едни твърди топченца като зрънца черен пипер - нито цапат, нито миришат -събираш си ги с ръка и си свиркаш.
Друго - не всички зайчета са еднакви. Някои обичат да ги гушкат, други не. И понеже не са хищници не са игриви като котетата.
Най-важното - мини зайчетата понякога имат гаден генетичен дефект - обратна захапка. Ако ви се случи такова ще имате много проблеми, няма да ги описвам сега. Затова гледайте хубаво.

# 245
  • Sofia
Благодаря ви момичета за информацията Hug Май си слагам голям таралеж в гащите с това зайче.....Но се говори само за него, май ще си имаме зайче за Коледа и ще ми се скъсат нервичките след това, защото не мога да търпя да е мръсно, а ако мирише не зная...ще полудея...

# 246
Уф,хич не ги обичам тези домашни любимци!Ако съм в къща,няма проблем,и куче и котка...Но в тези апартаменти,направо ми призлява!Разказвала съм ви за злополучния Коледен подарък отпреди 2 години на свекито.Макс си беше поискал костенурки Нинджа,тя му купила 2 живи червенобузи!!!Щях да откача просто,ама нали подарък,какво да я правиш!Пък и е искала да зарадва внучето,няма лошо.Тогава колежките ме подиграваха яко,голям смях падна!Едната се спомина(костенурка),другата е още при нас,стана бая големичка,свикнахме криво-ляво!Макс не се грижи за нея,то няма и как,де,не очаквам да й сменя водата например.

# 247
Деси,свеки много те обича  Mr. Green

# 248
Жу,така ли мислиш?Абе и аз тогава си го помислих,ама толкова добрини ми е правила жената,че ще ми е грях на душата,ако й се разсърдя!
За да не е спам,има ли болни или най-лошото мина?На нас ни се размина като че ли,макар че инкубационния период бил 2 седмици newsm78!
Снощи писахме,решавахме задачки и понеже АЗ се отегчих,Макси каза:"Еех,защо не съм сега на училище,да си решааавам на воля!" Shocked

# 249
А съм направо като баскервилското куче, къде душа, какво намирам и какво следва...
Та днес попадам на нова находка. Скатани два преснимани листа в несесера. Какво е това? Домашното по английски. Започнали да учат букви и домашното е с писане на думи.  Shocked  Shocked Като на листа са снимани само A, B, C, D , а думите съдържат куп други букви. Каква е тази система, какво е това чудо. В учебника нищо подобно няма.  ooooh!
Днес го юрнах да рисува думите и да ги пише на картончета. Свят му се зави, милия. Утре го хващам за ушите да ги учим, явно учат доста повече от написаното в учебника, а има и неща за слушане, а аз няма начин да знам какво слушат... Реве ми се вече. Писна ми да правя неща за които не съм учила. А да съм учителка е последното нещо което бих могла да правя.

# 250
Деси,да са ти живи и здрави двамата ти мъже и много радост да носят в живота ти!  bouquet
migito,успокой се и я карай по спокойно,сигурна съм че момчето ти ще се справи! HugТрябва само да им имаме повече доверие и те ще се справят! Peace

# 251
  • най-шареното място
Да са живи и здрави вчерашните именници!

Desi, обича те разбира се! Ако не беше така, нямаше да ти има вяра да повери костенурките на детето и радостта му от тях на теб!

# 252
  • Sofia

има ли болни или най-лошото мина?На нас ни се размина като че ли,макар че инкубационния период бил 2 седмици newsm78!

Как 2 седмици Shocked много ми се вижда сякаш newsm78

# 253
  • най-шареното място
И аз търсих шарка.Грипът е грип, защото хваща почти веднага. Явно има нещо друго, за което не знаем.

# 254
Здравейте мами,как сте?Аз съм вече на работа.Дави кажа,понеже Ния продължава да я боли кръста,но по-малко и вчера я водих до физиотерапевт-лекар.Нали работя в болница,и за мое успокоение май само при него не съм я водила.И той потвърди,че я боли от грипа кръста.Това е следствие.нищо не съм му казала за мненията на другите доктори.Той сам го потвърди.Прегледа я много старателно/добре ,че си имаме приказка иначе едва ли,въпреки,че е перфектен лекар.потвърди,че няма нищо обезпокоително в неговата специалност и да чакам да се оправи.Изписа едни мазила и прахчета.Незнам дали си въобразявам за ефект,но тя спа снощи спокойно. PraynigНе смея да се похваля.Иначе тя има да пише букви доста,но аз съм й дала свободно,че и без това се измъчи детето.Вчера порешава малко задачи детето.
Момичета,мислите ли ,че ще продължат грипната ваканция?Нещо болните стават все повече?

Общи условия

Активация на акаунт