ПЪРВОКЛАСНИ страсти - тема 3

• 30 273
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Поправка -детска педагогическа стая.

# 76
Прави разлика между психолог и психиятър.
Психолозите работят с обикновените хора, работят върху мирогледа и начина на мислене, не с патологии.
Ако наистина търсиш решение на проблема, ок, но спри с нападките, моля!

# 77
И miqi, как разбра, че е добра учителка?

# 78
  • у дома
Аз например съм учителка по професия,въпреки че в момента не работя в училище и честно казано думите ти ме засегнаха,нищо ,че не са отправени лично към мен...
И какви частни уроци в четвърти клас,че нещо не разбрах...за другите предмети не знам,но матурата по математика за 4 кл е елементарна и включва задачи само от учебния материал...и между другото учител няма право да преподава на дете не само от неговия клас,а изобщо учещо в училището,в което работи...ядосах се,та спирам.

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 22:04 от svetlaem

# 79
Най-накрая сколасах да почета назад, но явно е метено, защото нищо не разбрах. Или КИ ми е паднало рязко от застудяването. Crazy

Betty L
., аз в общи линии ще повторя мненията на повечето пред мен, но също смятам, че е добре да преместиш детето, докато не е минало прекалено много време. А това с 12-те страници домашно за момчетата на полова дискриминация ми мяза. Някак си прекалено е. Хайде, 1-2 за наказние го разбирам, ама 12....

Високата Т сама по себе си не е опасна, опасно е рякото качване. И пак не всички деца при това положение правят гърч. Според нашата педи има деца, предразположени към гърчове, които и на 37.5 могат да направят.
Аз също до 38.5 не давам нищо, за ужас на някои околни.
И действам предимно с физиологични р-ри, панадол евентуално, хомеопатични сиропчета...

# 80
SueSusane,Няма съвършени хора, твоята дъщеря няма да среща такива в живота си. Понеже няма да можеш да я предпазиш от хората, трябва да я научиш как да реагира.
Аз съм до тук. Форума не е чат.
Желая ти успех!

# 81
Ясно, тъкмо щях да те питам каква си по професия, защото е много странно да водиш диалог с човек, за когото не знаеш абсолютно нищо!

# 82
  • у дома
Ясно, тъкмо щях да те питам каква си по професия, защото е много странно да водиш диалог с човек, за когото не знаеш абсолютно нищо!
Това за мен ли се отнася,защото аз не помня да съм водила с някой диалог...

# 83
  • най-шареното място
Sue, първолачеството е най-тежко за майките на първолаците май.
И ние - /арт мама  и  Migito се пише Simple Smile/ и останалите дами тук, сме точно такива.
За съжаление макар и учителите да са все хора, времената са други и професията на учителите не е това, което беше, а нашите деца /то май основно ние мамите, де/ страдаме от това.

Съжалявам, че доброномерения съвет ти се е видял много личен. Може би трябваше да подминем постовете ти за да не те засегнем. Тук хората споделят и си помагат. Не идват да си излеят гнева и да създадат конфликт.

# 84
  • Sofia
Здравейте момичета Hug, не съм влизала няколко дни а то и нова темичка си имаме вече. При нас нищо ново няма. в училище всичко си е нормално за сега детето се справя добре. На английския и Марти са пазнували Хелуин, разказва и на английски историята( с няколко думи се Wink).
Гледам тук се е заформил един спор с новата потребителка.

Този форум да не би да е само за редовни потребители?
Не съм прочела никъде таква правило, а и не съм усетила някой да те напада само защото си нова. Но форума не е чат все пак...

Чета, че има много болни дечица желая им бързо оздравяване, а на здравите да не се разболяват.

# 85
Аз искам пак да благодаря на всички за съветите! При нас се задействаха нещата не точно както го планирах. По принцип мразя работите, които стават с "връзки". Точно затова не прибягнах до избор на учителка в самото начало, а се оставих на случайността.  Сега обаче моя близка вече разговаря с директора и той е казал, че няма проблем и ще премести детето ми.  При учителката, която искаме.  Казват, че е много строга, срещу което нямам нищо против. Само искам да не приема детето ми с предразсъдъци. Praynig  Дано не е грешка, нещо не съм много уверена.  Но едва ли ще бъде по-зле от сега.  Ще ви държа в течение и още веднъж благодаря на всички! Hug
Iviche, и аз реших, че КИ нещо ми е намалял, щото нищо не разбрах от последната страница. Wink

# 86
  • Sofia
Betty L. дано изборът е правилен! Hug

# 87
  • най-шареното място
Betty. L дано!
За всеки случай, защо не се опиташ да разбереш какво значи строга, защото и сегашната може отстрани да изглежда така - наказва, изисква. А ти си знаеш, че не е точната дума "строгост".

# 88
  • Варна
Здравейте, момичета,
Първо честит ден на народните будители на всички.
Дано проблемите в училище, за които четох в темата да се решат възможно най-бързо. При нас за сега всичко в училище е добре. Ники ходи с желание, има приятелки и харесва госпожата. Сега, обаче сме в грипна ваканция и за съжаление и Ники е болна от вчера. Утре ще я водя на лекар, говорих с лекарката и я лекувам по нейни препоръки, но друго си е да я прегледа. Ако има и други болни дечица, пожелавам бързо оздравяване.

# 89
  • София
Да се включа и аз в новата темичка. Дъщеря ми една седмица си беше в къщи болна с кашлица и лека температура. Пи антибиотик, но вече е добре и днес е на училище, но незнам с този бързо настъпващ грип, дали и в София няма да обяват грипна ваканция. Миналата седмица от класа ни са отсъствали 13-15 дечица. Иначе следяхме материала и детето си пишеше в къщи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт