ПЪРВОКЛАСНИ страсти - тема 3

• 30 267
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Ехееее,то 3 страници сте минали,докато смогна да се докопам до компа!
Бети,моля те,не си измъчвай СТРАХОТНОТО дете при тая!Тъкмо щях да те питам какви точно са му провиненията,и като ти прочетох последния пост ooooh!...Женицата,като иска спокойствие,да отиде да работи в старчески дом-там никой няма да й се катери в час по физическо,няма да е духовит в час...
Задачата на страница 20: първия пример има числото 3 в празните кръгчета.Наистина,странно е,че са еднакви,може би има грешка някаква.Макс ми обясни,че след като числото 6 е свързано с числото 2,а после - с кръгчетата(едното празно,а другото с числото 1),трябва сбора от всичките да е равен на 6.Ама,че обяснение му дръпнах...Много ми е хубава тази Математика,весела и шарена!

# 46
  • Варна
Betty L, дано нещата при вас се уталожат, но аз бих се замислила за преместване. Щом е толкова нервна госпожата, ще мине известно време и мисля, че пак ще се повторят нещата. Дано не съм права.

# 47
Благодаря на violetblue за заглавието, в което за щастие няма рима Simple Smile

# 48
Благодаря на violetblue за заглавието, в което за щастие няма рима Simple Smile

И аз точно на това се кефя!

# 49
Вчера госпожата наказала всички момчета - оставила ги сами в стаята, момичетата изкарала в коридора да си играят.  Освен това на момчетата е дадено домашно за събота и неделя да напишат 12 страници - по една страница от всички гласни букви - и от малките и от големите.

Бети, само като прочетох този абзац съм убедена че вашата госпожа не е никакъв падогог.Започвам да си мисля де не е нещо сбъркана и да харесва само жени/момичета/.  Laughing
Ако някога госпожата даде на детето ми за 2 дни да пише 12 страници, ще вдигна олелия до небесата.

Ние довечера от английският сме на хелоуин парти и утре ще ви разкажа как е минало.

# 50
Здравейте  мами на първокласници.Извинявам се ,че отдавна не съм писала ,но от днес вече имам  време- с моята принцеса се разболяхме от сезонен грип .Връщам се да прочета и предната тема и тогава ще пиша пак.Благодаря за новата тема  bouquet

# 51
  • Варна
Сигурно е обсъждано (не съм чела края на другата тема , че бяхме болни), но да попитам от кога е ваканцията за 1ви клас ?
Във Варна обявиха грипна ваканция и затвориха всички училища от 02.11 до 04.11. И сега се питам дали ще излязат 1 ви клас в  малката си ваканция или ще наваксват.

# 52
От 5.10. до 9.10. включително
сряда,четвъртък,петък,събота,неделя и понеделник

# 53
  • най-шареното място
Най-логично е варненчетата да са с 10дневна ваканция - от днес до следващия вторник.
Ако не е така има време да кажат, но едва ли ще отменят ваканция.

# 54
  • Варна
Сряда не е ли 04.11 ?
Сигурно искаш да кажеш от четвъртък .....до понеделник 09.11 вкл. Peace

Арт мама и аз си мисля , че няма да я отменят ваканцията за първолаците , а си и мисля , че ще продължат грипната ваканция до 06.11 .

# 55
От четвъртък е ваканцията.
Лора днес беше на турнир по шах. Взе третото място за момичетата, но й объркаха резултата. После се разбра, че трябвало да е втора. Писали са й една победа като загуба Close Но все пак се върна с медал и е щастлива.

# 56
Ние си имаме в класа няколко децича, които им е забавно да изливат вода в раниците на другите...След като и ние си изпатихме, говорих с госпожата, но жената каза, че след като е говорила и с децата и с родителите и нищо не се променя, и тя вече не знае какво точно да направи...Отделно, че ако не се поливат, започват да се бият...Принудих се да дам на сина ми телефон, та поне да ми се обади детето.

# 57
  • Варна
Ние си имаме в класа няколко децича, които им е забавно да изливат вода в раниците на другите...След като и ние си изпатихме, говорих с госпожата, но жената каза, че след като е говорила и с децата и с родителите и нищо не се променя, и тя вече не знае какво точно да направи...Отделно, че ако не се поливат, започват да се бият...Принудих се да дам на сина ми телефон, та поне да ми се обади детето.
След като от 1ви клас не могат да се оправят с децата , какво ли ще е като поотраснат. Учудена съм , че нямат никакъв респект от госпожата си тези деца.
Говори отново с госпожата и ако тя не може да се справи със ситуацията да поиска помощ от директора и от педагогическия съветник(нали във всяко училище има такива и тяхната задача е да се справят със по-трудните и  деликатни ситуации).

# 58
Сряда не е ли 04.11 ?
Сигурно искаш да кажеш от четвъртък .....до понеделник 09.11 вкл. Peace

Моя грешка.Извинявам се.  Peace

# 59
  • най-шареното място
И аз много се впечатлих от репликата на госпожата, дето не знае накъде...
Вярно е, че времената не са като когато ние бяхме малки и си уважавахме учителите... обаче това е пълно безхаберие.
Интересното в случая е защо на родителите им пука... може би защото така разбират живота и само техните наливат.
Засега.

Между другото обаче, и госпожите понякога си подготвят сами сутуацията. Какъв респект, ще има дететето към учител който наказва всички момчета или целия клас системно? На ясно съм , че всеки може да изпуши, но някъде е система и тя води до липса на всякакъв респект.

Общи условия

Активация на акаунт