ПЪРВОКЛАСНИ страсти - тема 3

• 30 443
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • И тук, и там, навред....
Влизам за да ви кажа на каква случка бях свидетел днес.
Една жена изпраща сина си на училище и го пита: "Има ли кашлящи деца в класа ви?", при което детето каза:"Да!Аз кашлям" и жетата му каза:"Е добре тогава, хайде чао и приятен ден"...

#Crazy За жалост, масово се срещат такива родители......

gerka , какво ви изписаха на Самуил за фарингитната кашлица?

Не съм изчела всичко което сте изписали, но се стремя все-пак да съм в крак с нещата тук  Wink
И ние сме болни, за жалост  Sad - два дена висока темп., направо ни измъчи...... Но за щастие, нещата вървят към оправяне!  Peace
Дадоха ни 5 дена болничен, но от днес при нас обявиха грипна ваканция и на 10.11., трябва да са на у-ще/ ако не се удължи/.
Яна се справя отлично за сега, интересно й е в училище, в къщи се забавляваме с разни задачки под формата на игра, защото мн., мн. й се играе.....  Grinning

Бързо оздравяване на всички болнички дечица!!!  Hug
Сега се връщам да дочитам  Wink

# 151
  • най-шареното място
Анда, забелязах нещо ново при теб Simple Smile
Стискам палци!

# 152
  • В офиса
Това с кашлящото дете на мен ми прилича на шегичка от страна на детето. Със сигурност майката ще знае, ако детето й кашля (и няма да го пита дали има кашлящи деца) И съм убедена, че точно това "кашлящо" дете не е болно.
При нас от вчера двата класа б и в имат общи часове, заради големия брой отсъстващи дечица.

# 153
Здравейте,Днес бяхме  на изследвания.Т.е. пуснах на Ния кръв и урина.Имам съмнения ,че са бъбреците.Снощи не ми е дала да спя. А и тя не спа.Боляха я.Затова сутринта директно отидохме при педиатърката и й пуснахме изследвания.В петък сме на уролог-нефролог да я видят.Ох,побърках се вече.Писна ми от болести.Педито каза ,че най-вероятно е отражение от вируса.Незнамвече.А може и да е настинала в училище.Сега пие мечо грозде и превиме тоалет със смрадлика. Rolling EyesА дано това снощи да ни е била последната безсънна вечер.Нямам желание много да пиша.Извинете ме .Оплаках се.

# 154
Ivafara, дано няма нищо сериозно! Praynig  Бъбреци болят най-ужасно.  Представям си каква нощ сте изкарали! Дано е била последната, наистина! Hug
Успех, Анда! Дано да е свързано с деца. Определено ти се отдава!

# 155
ivafara, ще се моля за вас!
Знам какво е да имаш такива проблеми... Дано ви се размине!

# 156
Уф, бъбреци болят много гадно... Дано мине бързо!

# 157
  • София
Пожелавам бързо оздравяване на болничките и весела ваканцийка на всички!

Получихте ли поръчки за Коледни подаръци вече?
Дъщеря ми иска телескоп, синтезатор и скейтборд. Мисля да ипотекирам апартамента и да се захващам с пазаруването.
Сега сериозно - едно време имаше руски телескопи, не много скъпи и сравнително добри. Имате ли идея сега какъв може да се намери, подходящ за дете в първи клас и от къде? Синтезатори имаше миналата година на Casio в Техномаркет за около стотина лева, но сега не ги виждам на страницата им. Къде мислите, че трябва да търся? В музикалните магазини вероятно продават професионални. И последно - дайте ми, моля, някакви препоръки за скейтборд. В Джъмбо гледах няколко модела ама нищо не разбирам.

# 158
  • най-шареното място
Ivafara, бързо да й мине!

Кльомба на първи прочит детето е много скромно!
На втори - браво за практичността!...то мама и тати, баба и дядо - точно толкова се събират... В Технополис гледах синтезатори разни, но не помня цени..

# 159
Здравейте и приятна ваканция на дечицата Ви!

Искам да попитам Вашите деца кога са на училище тъй като моето го искат в понеделник, а аз си мислех, че ваканцията  до вторник  newsm78

# 160
  • у дома
Здравейте и приятна ваканция на дечицата Ви!

Искам да попитам Вашите деца кога са на училище тъй като моето го искат в понеделник, а аз си мислех, че ваканцията  до вторник  newsm78 .  

И на нас вчера учителката ни каза в понеделник да са на училище и аз обърнах внимание ,че в сайта МОН пише че вкл и 9-ти (за първа година е така и може би заради това директорите не са обърнали внимание) и тя каза ,че ще провери и днес ни съобщи че във вторник сме на училище...
Ето линк с ваканциите http://www.mon.bg/opencms/opencms/left_menu/vacations/

# 161
  • Варна
Здравейте, Simple Smile
Влизам в темата ви с едно въпросче. Някои от вас купиха раници-чанти на Самсонайт, кажете доволни ли сте? Трябва да купувам, дъщеря ми е харесала кенгурото . Имаме подобна като форма и е ужасна, виси като се напълни, грозна гледка.  ooooh! Как е със закопчаването този модел, и как е вътре, че търсих но не намирам колко джоба има и т.н. Мерси за отговорите и бързо оздравяване на болните!  bouquet

# 162
кльомба, някъде гледах телескопи но не се сещам къде... дано ми светне по някое време. За синтезатора бих те посъветвала да не купувате нещо което не можеш да отвориш и да чуеш как звучи. Ние така купихме преди две години и си седи неизползвано. Има един магазин за втора ръка инструменти до пожарната на Раковска, купихме там китара за съпруга ми. Инструментите са професионални и на добра цена.

# 163
Ето такъв телескоп има в магизин"Вега"-цена 80лв.-

# 164
  • София
Някои от вас купиха раници-чанти на Самсонайт, кажете доволни ли сте?
К'во да ти кажа... Имаме такава - тигър и една от онези "кашонестите" на Херлиц. На мен Самсонайтката ми харесва повече, страшно лека е, има една основна част, която се затваря с цип, една преграда, която не се затваря и един джоб на капака. Ако в джоба на капака няма нищо тежко не виси и стои много добре. Капака се закопчава с пласмасови закопчалки, които дъщеря ми не може да откопчава и затова предпочита да ходи с с оня кютук. И в двете няма място за вода, тя си носи шишето и плодовете в отделна чанта за храна.

migito, хайде напъни се де!

berina, благодаря? Къде е този магазин?

Общи условия

Активация на акаунт