ПЪРВОКЛАСНИ страсти - тема 3

• 30 430
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • В офиса
Понеже споменах темите по рисуване. Днес са имали за задача да нарисуват момент от развитието на Земята (цитирам). Цвета нарисувала как маймуните се превръщат в хора Simple Smile

Деси, браво на Макси!

# 556
  • Sofia
Tрябва ли да се носи някаква бележка от училището където учи детето, когато се записва за участие в Коледното състезание?
Марти пише още с молив в училище. В нас понякога пише с химикал, но става по-грозно.
По изобразително изкуство използват боички.

# 557
Tрябва ли да се носи някаква бележка от училището където учи детето, когато се записва за участие в Коледното състезание?

Не, отиваш в личен състав и си плащаш. Но преди това провери дали не правят списъци във вашето училище. Оказа се, че в нашето правели, аз записах синът направо в 119 то. Но няма проблем, ще ни пуснат.  Sunglasses

# 558
Голямо затишие днес тук!
Косьо все още пише с молив. Не знам кога ще почват с химикалки. Само дано не е скоро Laughing.

# 559
И ние пишем още с молив  Wink,с химикал чак февруари-март.Стигнали са до `Й` и решават задачи до 10.Правят контролни-това в общи линии .За Коледа нищо не се чува .Ще има ли празник ,няма ли да има ?

# 560
  • Варна
Този химикал ни разказа играта. Тя дето пишеше грозно, сега направо е някакъв кошмар.
Притеснява ме и друго. Преди като правеха диктовки нямаше проблем. Сега след последното боледуване казва, че не може да запомни думичките. Докато напише първата и забравяла останалите. Не мога да разбера проблема дали се дължи на това, че детето помни трудно или на лекарствата, които пие.

# 561
Деспина, прочети листовките на лекарствата, там със сигурност пише дали влияят на концентрацията. Напълно е възможно да е от тях.

# 562
Деспина, каки лекарства пие? Аз бих се притеснила (ама не ме слушай мен, аз съм си малко параноичка)

# 563
  • Варна
До днес пиеше Зиртек и Ериус, едното сутрин, другото вечер. От днес вече ще пие само Ериуса, сутрин. По принцип Зиртека действа приспиващо и затова го пиеше вечер, но ще прочета отново.

# 564
  • дядовата ръкавичка
До днес пиеше Зиртек и Ериус, едното сутрин, другото вечер. От днес вече ще пие само Ериуса, сутрин. По принцип Зиртека действа приспиващо и затова го пиеше вечер, но ще прочета отново.

Синът ми пиеше и двете, заради алергичен ринит в продължение на 4  месеца. Не знам за концентрацията, защото беше малък - на 4 г., но качи няколко килца трайно. Оттогава не давам никакви противоалергични, с изключение на Кларитин само когато е наложително.

# 565
Не само, че се качват килца, ами наистина се губи концентрация и внимание - трайно. При нас беше с години (3-4) Едва сега започваме да се съвземаме от последствията на тези противоалергични сиропи. Не ми харесват последствията, нито резултатите от лечението. Не мога да кажа, че въобще имаше някакви подобрения - само глаоболия си създадохме. Но това е индивидуално, разбира се.
Усилени тренировки, много търпение и насърчаване и ще отмине. Успех

# 566
  • В офиса
Да, качват се килца  Sad За концентрацията и аз нищо не мога да кажа - не съм забелязала, но това не значи, че не е така.

# 567
  • Варна
Само килца допълнително ни липсват. И без това си има достатъчно.
Не знам дали е от лекарствата или не, но от алергичната реакция насам това дете като че ли дръпна назад. Прави грешки, пише глупости. Може и да няма връзка, разбира се, а да е от навлизането напред в материала.

# 568
  • у дома
 Joy Оги е пил Зиртек почти три години без прекъсване...винаги е бил в долната граница на килограмите,изобщо не му се е отразило да качва...и в момента е около 130 см на 24кг.Иначе е разсеян (това по принцип,не от лекарставта  Laughing ,то и аз съм доста разсеяна...),не съм забележила да губи концентрация честно казано...но пък ние не сме пили второто лекарство...

# 569
И Поли е с противоалергични от няколко години, с кратки почивки. Много е слаба и злояда, като описанието на svetlaem долу-горе. Simple Smile
Обаче за разсеяността все си мисля, че не е от лекарствата, а е наследствено при нас. Simple Smile
Просто в момента изграждат навици, започват и да им диктуват по-бързо и затова се получава. Пишат с химикал още от започването на буквите, може би и затова вече са свикнали. Когато сбъркат се зачертава и се продължава.
А ние бяхме пак болни, 3 дни стоя в нас, защото много й течеше носа и прецених, че не е нужно да заразяваме й останалите. Днес я заведох, да видим после как се е справила.

Общи условия

Активация на акаунт