Сока или пюрето първо се въвежда??!!!

• 10 686
  • 130
  •   1
Отговори
# 15
  • Монтана
Все бях чувала да се дава сок от рано но чак да се замества ядене е абсурдно то с плодово пюре не се замества а какво остава със сок да се замести.

# 16
Започни с пюре  Peace Може плодово, може зеленчуково, както си решиш. Аз започнах с каша. Сок не смятам да давам, то и аз не го обичам, и не виждам смисъл от него, след като детето ще получава плодове и зеленчуци с пюрето.

# 17
Пюрето, разбира се  Peace

# 18
пюрето,но аз захраних първо със сок

# 19
Първо с пюре, със сок не се захранва.

# 20
зеленчуково пюре

# 21
Захранване с пюре,но дадох сок първоначално!

# 22
  • София
Зеленчуково пюре  Peace
Сок дадох чак след годинката.
На дъщеря ми съм давала сок от 40-тия ден (преди 9 години всички така препоръчваха  Tired) - втори път такава грешка никога  Naughty

# 23
Голямата ми дъщеря е на 6г и 3м - с нея започнах сок от навършен 1месец /по препоръка на педиатър/,а малката ми е на 1м и 20д- и е все още само на адаптирано мляко. newsm12

# 24
как може лекър да препоръча сок от 30-ия ден, нали масово всички препоръчат само кърма до 6-ия месец!аз го захраних с зеленчуково пюре като навърши 5 месеца, защото падна теглото и трябваше да се започне, давам сок по 50-60 мл. от 6 месец Misc Baby Bottle

# 25
Първо пюре естествено, сок е много агресивен за бебешкото коремче. Представи си да си гладна и да пие ябълков сок на гладно. Rolling Eyes

# 26
# 27
Aз започнах с пюре на 5.5 месеца-зеленчуково,сок още не съм давала Peace
Мен ме изненадва как сок от портокал Rolling Eyes-цитруси не се ли въвеждат след годинка?

# 28
# 29
На 40-я ден го захраних със доматен сок - прясно прецеден, по веднъж на ден, с лъжичка за да не откаже кърменето. Продължих с моркови и ябълки като ги редувах. Към 3-я месец започнаха пюретата - плодови,зеленчукови, но не и месни/изплюваше ги/. Около 4-я месец хапваше с охота всякакви каши: пшенични, плодови, бананови, като му приготвях и попарка със сирене, защото зъбчетата даваха зор да излизат и т.н.Кърмих 5 месеца и каквото хапвах аз /непикантно/ - това слагах и в неговите уста. Порасна без болести и притеснения за здравето и най-искрено Ви пожелавам да постигнете моят успех !!!

Общи условия

Активация на акаунт