БРАК С ЧУЖДЕНЕЦ (Yabancı damat) - тема 2

• 60 990
  • 653
  •   1
Отговори
# 75
Привет момичета! Hug
Аз нямам възможност да гледам филма всеки ден вече Sad та свалям от един саѝт,до 48 епизод съм Laughing

# 76
майката на Кахраман е Дилруба от "Перла" (52 еп.)
Добре че му се явява само като сън и не е постоянен герой в сериала  Peace

# 77
а, по-нататък може да се появи, кимбилир ...

# 78
а, по-нататък може да се появи, кимбилир ...
Тук е починала.Да вземат и в другия сериал да я гръмнат,ама няма.Противно добиче.  #2gunfire  #2gunfire

# 79
# 80
Тмата съвсем замря.Къде сте бе фенове????
Хайде коментирайте последните събития.Толкова има да се каже.И за масажите на Кахраман и Йокеш,за реакцията на Фериде и Хейрие,за ареста на Нико .......и най-вече за пламналата любов между "дъртия пръч и вещицата" smile3521

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 08:45 от nelvit

# 81
  • София и там където не се пуши
Аз нещо от петък не мога да ги гледам, а във VBOX са спряле да ги чачват, коя серия е вече.

# 82
58. И вече е качена в LAPACHE
http://www.lapache.info/index.php?page=downloadcheck&id=2d66 … 7a9094412940f695f

Иначе в анкетата вече е добавена и опция "Мухарем" за отговор, хаха...

# 83
  • Луната ни пази
Снощи хем ми беше смешно, хем тъжно за Нико и Назлъ. Но..... Кахрамн и Йолкеш този път надминаха себе си по простотия!!!!

# 84
  • София
Снощи хем ми беше смешно, хем тъжно за Нико и Назлъ. Но..... Кахрамн и Йолкеш този път надминаха себе си по простотия!!!!

Моля те ще ми резюмираш ли края на серията, че трябваше да изляза и гледах до момента, в който Назлъ отиде в ареста с адвоката.

# 85
  • Луната ни пази

Моля те ще ми резюмираш ли края на серията, че трябваше да изляза и гледах до момента, в който Назлъ отиде в ареста с адвоката.
После се разбра, че работата е сериозна и Нико ще остане в ареста до началото на делото, защото е чужденец и има опасност да избяга от страната! Назлъ се опита да намери финансовия ДИРЕКТОР, ОТИВА ПРИ ЕДИН НЕГОВ ПРИЯТЕЛ, НО ТОЙ И ОТПРАВИ НЕПРИЛИчНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ И ТЕ ГО ЗАшЛЕВИ. кАХРАМАН И йОЛКЕш НАКАРАХА мУХАРЕМ ДА СЛЕди жените и той ги проследи до училището по пеене. Каза на двамата глупчовци, че влезли в едно много съмнително място и онези хукнаха! В момента , в който отидоха, учителя показваше на Фериде как да пее с диафрагмата и я подпираше по корема. Познай каква олелия вдигнаха онези двамата! Дядо Мемик отиде на среща с Ефтеля в хотела, но тя си беше тръгнала без да остави бележка. (аз предполагам, че е видяла по новините, че са арестували Нико и за това така се е изнесла набързо)

# 86
  • София
Аха, мерси много.
Мда веселба е паднала в училището по пеене  Mr. Green

# 87
Всъщност Ефтеля си замина, защото се обиди от ревността на Мемик. Назлъ не е удряла онзи негодник, а го бутна към прозореца. Мисля, че при тях не е позволено жена да посяга.
Даже забелязвам, че и Мустафа не яде плесници, а все с чехли го замерва майка му

# 88
  • загубено
Момичета освен от LAPACHE на друго място  има ли качен филмът с бг превод?
До коя серия е в момента ?
Благодаря ви предварително  bouquet
Аз съм го гледала по гръцката телевизия,но
ми се иска да го видя с бг звук.

# 89
Филмът по телевизията до коя серия е стигнал?

Общи условия

Активация на акаунт