ренде Вьорнер

• 114 553
  • 601
  •   1
Отговори
# 270
http://www.youtube.com/watch?v=jxEgWRqhP00

Заповядай!

А относно миялната, в упътването на моето пише да се избягва. Според мен проблема няма да е с пластмасата, а по-скоро със затъпяване на ножовете.

# 271
Момичета,благодарение на вашите коментари се навих да си закупя такова ренде,затова просто се чувствам длъжна да ви осведомя.В момента в магазините на телешоп има промоция на V3.ако върнеш някакво старо ренде ,без значение какво цената му е 25лв.Аз се възползвах вече.
Дали вссе още важи тази промоция Embarassed Май доста време е минало от този пост.....
до 30 септември е...

Момичета промоцията е удължена до края на месеца или до изчерпване на количествата.

# 272
  • Балчик
Е, хайде и аз да се запиша тук. от много време му се чудих на това ренде и накрая взех, че си го купих. За сега съм го пробвала само веднъж. След малко ще правя на детето чипс, та ще го пробвам още веднъж. 

# 273
Пробвала съм домашен чипс става хубав особено ако се хапне докато е топъл. За краставиците за таратор е просто безценно.

# 274
Как ги режете краставиците, на по- ситното или по- едрото? Нещо не можах да уцеля....Аз моето го ползвам само за зеле, нищо друго не съм пробвала. Като правите чипс, не остава ли голямо парче ненарязано накрая?

# 275
Краставиците за таратор ги реже на кубчета на по- едрото.

# 276
  • 1st floor
А аз на ситното - явно трябва да пробваш и двата варианта и да видиш кое повече ти допада на теб!

# 277
Явно ми трябва средното  Mr. Green, едните са ми едри, другите много ситни....

# 278
  • 1st floor
Явно ми трябва средното  Mr. Green, едните са ми едри, другите много ситни....
Mr. Green

# 279
  • Балчик
Не, остана ми съвсем малко накрая от картофа. Детето обаче не одобри чипса. не бил вкусен като купения. Mr. Green Ами да, защото няма разни боклуци в него, затова. Mr. Green Не че моя не стана по-малко вреден- много мазнина попи и стана мазен, но си беше хубав пък. Crossing Arms

# 280
Снощи правих таратор, рязах с едрата приставка- нищо не стана, нали се правят перпендикулярни разрези, моите ставаха на лентички...голям провал, какво бъркам пак?

# 281
мОже с разрези с ножа а иначе кубчета стават и само с рендето като въртиш краставицата. Прокарваш ч път след това завърташ перпендикулярно и всичко се повтаря КУБЧЕТА СТВАТ САМО НА 1-ВА СТЕПЕН ПРИ ВСИЧКИ ПРИСТАВКИ

# 282
Аааа, въртях аз, ама сигурностепента не съм уцелила, ще проверя довечера, пак таратор      Joy

# 283
Е, хайде и аз да се запиша тук. от много време му се чудих на това ренде и накрая взех, че си го купих.
Да и аз му се чудя от много време и смятам този месец да си го поръчам на заплата Simple Smile. Две колежки вече си поръчаха и са страшно доволни Peace

# 284
  • София
има ли някъде промоция Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт