ренде Вьорнер

• 114 608
  • 601
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Имам ренде Бьорнер от 7-8 години поне. Добро е, но не го ползвам много. Моето е бяло и ако стържа моркови например ми оранжевенее. Както и да е. Не за това се включих.
    Понеже съм фен на готварското изкуство, търсех 1 магазин за професионални "кухненски джунджурии" и оборудване на ресторанти. От там си купих гастро-съдове за готвене и съм много доволна от тях. НО както си разглеждах профилактично магазина, случайно зърнах РЕНДЕТО. Е, вярвайте ми изядох се след това от яд, че съм си купила Бьорнер-а.  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out
Това, което видях е следното: Много приличаше на Бьорнер, но можеше да се повдигне под ъгъл, така че да режеш на него без да го държиш. В огромната си част/почти цялото/ беше алпака-метално, за разлика от Бьорнер-а, което е пластмасово с метални резци. Приставките също бяха метални и бяха 4 или 5 /същите като на Бьорнер + други/. На всичко туй отгоре цената му беше като на Бьорнера: 54 лв.
Когато попитах за него, и казах, че са го направили по подобие на Бьорнер-а, ми казаха: "Не! Това ренде е професионално и Бьорнер-а е направен по имитация на професионалното. Вижте, че цялото е алпака и се продава от дълги години."
 #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

Честно, щях да се изям от яд!!!!  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out  #2gunfire  #2gunfire
Въобще не ми трябваха убеждения, за да видя с очите си, че е в пъти по-добро и стабилно. А и целият магазин беше само за готварско оборудване на ресторанти.
А рендето се казва: МАНДОЛИНА

Момичета, вие си решавате, обаче моят съвет е следният: Ако още не сте си купили Бьорнер, НЕ БЪРЗАЙТЕ. Вижте първо професионалното, метално, с повече приставки за рязане и по-удобно ренде "Мандолина"-та.
Че на мен още ми се плаче! Как да дам още 54 лв. за още 1 ренде, като имам вече 1.

Не си спомням точно как се казваше фирмата и точният адрес на магазина/иначе го знам къде се намира де/, но ако се интересувате ще се поразровя. Аз също го намерих по Интернет.

# 466
# 467
  • Пловдив
Категорично не е това от картинката ти!!!
Не се продава в топ-шопове и телешопове.
Момент сега ще се поразровя да потърся сайта на фирмата

Намерих фирмата с адресите в градовете и телефоните/артикула още не съм го намерила/:

http://www.robusta.bg/contact/index.html  -  мисля, че тук го видях /ако не се лъжа/. Но в магазина им. На сайта, не знам дали го има. Сега ще го потърся.

Не мога да го намеря в каталога им, но в магазина им го има. Ето как изглежда на снимка:

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 13:40 от sylya

# 468
# 469
  • Пловдив

Момичета, казвам ви: Ако можете да си купите това, въобще не се лъжете да си купувате Бьорнер. Аз преди години видях майката на гаджето ми с Бьорнер и за да не остана по-назад си казах, че щом в Испания го имат, и аз искам като нейното. ГРУБА ГРЕШКА
Сега ако нямах ренде, на часа щях да си купя тази "мандолина".
Каквото и да съм си купила от Теле-шоповете, все съм разочарована.

И вече имам 1 стратегия: Трябват ли ми кухненски уреди, тави, ножове, картофобелачки и т.н. никога вече теле-шоп, Факелман и неща от шир-потребата. От тук нататък само в специализираните магазинчета за кухненско обзавеждане. Повечето от цените им са напълно поносими и нещата са им супер хубави.

# 470
  • Пловдив
Това ренде подходящо ли е за миене в миялна, защото за Бьорнер пише, че не е?

# 471
  • Пловдив
Предполагам - ДА! Но все пак пак можеш да се обадиш на някои от телефоните им и да попиташ.
Малко по-нагоре е даден сайта. А иначе, корпусът им е от неръждаема стомана, и е точно за професионални кухни, а там едва ли ги мият на ръка.

Това е МАНДОЛИНА с 4 приставки:

# 472
  • Бургас
Аз пък никога не съм смятала покупката на Бьорнер-а за груба грешка. Ако случайно сметна, че нещо вече не ми върши работа то заминава на боклука и се купува нещо, което ми върши работа.  Peace

# 473
  • Пловдив
 Блазе ти! Явно не страдаш от липса на пари.
Моето бяло Бьорнерче вече е пожълтяло, не ми харесва, но като знам колко пари съм дала/мисля бяха 50лв. и нещо за рендето + 19лв. 1 купа за която се застопорява рендето/ направо ме е жал да го хвърля, не мога да го подаря, а и не го ползвам....

newsm78  newsm78  newsm78 Така като се замисля,  Thinking  Thinkingвсе повече започвам да се самонавивам дали да не си посъбера пари и да си купя прословутата мандолина.
Поне е вещ, дет' се вика "за цял живот".
 newsm78  newsm78  newsm78

# 474
  • Бургас
Не ...Не е до парите. Просто не обичам да държа вещи, които ме натоварват. Имам рендето от 4г., бяло е, лееееко оцветено и реже перфектно. Изключително доволна съм от него и сега зимата се ползва ежедневно (ям зеле всеко ден  Rolling Eyes ).  Ако обаче намеря някой вариант, който според мен го превъзхожда, бих го сменила. За тези години си е заслужило многократно парите. Всичко това са си мои виждания и никой, разбира се, не ангажирам с тях.   Simple Smile

# 475
  • Пловдив
Днес си купих рендето с всички приставки  и овалната купа,много съм доволна отдавна обмислям тази покупка Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 476
Моето е на близо 20-тина години, от първите, които пуснаха тук. Още си го ползвам и съм доволна.

# 477
  • Sunshine state
sylya,ти такава реклама му направи на това ренде "мандолина',че надмина дори Хорст Фукс. Crazy Ако толкова не харесваш Бьорнера,си купи другото и толкоз.Аз не виждам голяма разлика между тях,честно казано.

# 478
Аз също съм доволна от Бьорнер-а, хубава работа върши. Те също предлагат метален вариант - Boerner V6. Peace

# 479
Истинската Мандолина струва към 200 лв., имат и някаква японска и някаква друга....току що звънях
Май ще мина на иноксовия Бьорнер....

Общи условия

Активация на акаунт