ренде Вьорнер

• 114 599
  • 601
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Ние сме много доволни от това ренде. Честно казано бих си взела ново, защото нашето е от няколко години и вече наистина е доста пожълтяло то морковите и цвеклото. Но в момента се замислям по-скоро за ножовете Бьорнер, които са с магнитна лента за стената. Чудя се дали някой ги има и дали са толкова хубави като рендето?

# 481
.............Но в момента се замислям по-скоро за ножовете Бьорнер, които са с магнитна лента за стената. Чудя се дали някой ги има и дали са толкова хубави като рендето?

Даруся, обсъждани са, вероятно и по-напред в темата, но погледни ТУК, на следващата страница също, има мнения. Моето ренде е оранжево и все още няма промяна в цвета, използва се вкъщи и върши хубава работа. Peace

# 482
Ние сме много доволни от това ренде. Честно казано бих си взела ново, защото нашето е от няколко години и вече наистина е доста пожълтяло то морковите и цвеклото. Но в момента се замислям по-скоро за ножовете Бьорнер, които са с магнитна лента за стената. Чудя се дали някой ги има и дали са толкова хубави като рендето?
За сега 2 положителни мнения,а в един друг форум отрицателно.Жената беше адски разочарована,но темата там беше от 2009 година.Може да са ги подобрили!

# 483
  • Пловдив
GodaiVa,

най-вероятно съм попаднала точно на това отрицателно мнение в другия форум и това ме провокира да потърся мнение тук. Не знам защо, но на мненията тук вярвам повече  Hug

# 484

...........Жената беше адски разочарована,.......

Не знам за тая жена, но една съседка, също адски разочарована, ме ожали, че съм си дала парите, а рендето нищо от това, което показвали с него, не можело да прави. Разочарованието ѝ трая, докато ѝ показахме какво прави, тя опита и беше изумена. Защото гледала как борави с рендето някакъв демонстратор, но вкъщи нищо не могла да направи и решила, че е поредната измама. Та, вече не е от разочарованите.  Peace Laughing

# 485

...........Жената беше адски разочарована,.......

Не знам за тая жена, но една съседка, също адски разочарована, ме ожали, че съм си дала парите, а рендето нищо от това, което показвали с него, не можело да прави. Разочарованието ѝ трая, докато ѝ показахме какво прави, тя опита и беше изумена. Защото гледала как борави с рендето някакъв демонстратор, но вкъщи нищо не могла да направи и решила, че е поредната измама. Та, вече не е от разочарованите.  Peace Laughing
Ставаше дума за ножовете.За рендето като цяло чета само + коментари.Търся отзиви за ножовете,че много им се точа!

# 486
Ставаше дума за ножовете.За рендето като цяло чета само + коментари.Търся отзиви за ножовете,че много им се точа!

Съжалявам, не съм разбрала! Embarassed  bouquet

# 487
Здравейте.И аз от доста време все се навивам да си взема рендето V5,но като прочетох всички коментари се реших.Само че доскоро гледах цял комплект със ваничка няколко приставки,белачка за чесън мисля и някакво друго ренде или нещо подобно ги рекламираха за 60лв комплекта,само че сега не го намирам.Дали някой знае има ли го още този пълен комплект?Благодаря предварително.

# 488
# 489
Здравейте! Някой може ли да ми обясни в какво се състои  разликата между: 
BÖRNER V3 Trend-Line и  BÖRNER V5 Power? С тях може ли да се осъществява вълнообразно рязане и декориране или се поръчват допълни приставки? Ако си поръчам едно от горепосочените две рендета и плюс - BÖRNER V-WELLE/за декоративно рязане)дали ще се припокриват?

# 490
  • Русе/София
BÖRNER V3 Trend-Line и  BÖRNER V5 Power? С тях може ли да се осъществява вълнообразно рязане и декориране или се поръчват допълни приставки? Ако си поръчам едно от горепосочените две рендета и плюс - BÖRNER V-WELLE/за декоративно рязане)дали ще се припокриват?
За мен разликата е в смяната на приставките,като 3ката печели.Много бързо и лесно става на 3ката.На може да се декорира и трябва да си поръчаш допълнителни приставки.Няма да се припокриват,така че поръчвай си.

# 491
  • Пловдив
Едното е по-стария модел и няма ваничка, другото е по-новия и има вана. Практиески рендетата са същите. С основните рендета не става вълнообразно рязане и декориране. Както BÖRNER V3 Trend-Line и BÖRNER V5 Power са стар и нов модел, така и BÖRNER V-WELLE и BÖRNER DEKO STAR са стар и нов модел.

# 492
3xi    и Янтра - благодаря ви за информацията! Simple Smile

# 493
И аз съм решила,че ще се сдобия с рендето-но се чудя за цвят newsm78  помагайте със съвет!Не знаех,че има няколко цвята,а аз ще го използвам за заведение  chef,т.е за всекидневна употреба/нещо по кироустойчиво/ Embarassed

# 494
  • Вече на село
Толкова лесно се мие, че не ти трябва "кироустойчиво".

Общи условия

Активация на акаунт