ренде Вьорнер

• 114 585
  • 601
  •   1
Отговори
# 495
  • София
И аз съм решила,че ще се сдобия с рендето-но се чудя за цвят newsm78  помагайте със съвет!Не знаех,че има няколко цвята,а аз ще го използвам за заведение  chef,т.е за всекидневна употреба/нещо по кироустойчиво/ Embarassed

Моето е тъмно червено и съм много доволна. Никакви следи от моркови и т.н. няма..

# 496
  • На село
Истинската Мандолина струва към 200 лв., имат и някаква японска и някаква друга....току що звънях
Май ще мина на иноксовия Бьорнер....
Хеликаза, какъв избор направи? Коя е фирмата, на която си звъняла за Мандолина-та и това ренде може ли да се види/пипне? Мисля да си подаря В(Б)вьорнер (простете, не зная как се произнася) за 8ми март и сега това ренде Мандолина ме хвърли в чуденка.

# 497
  • Sunshine state
Бьорнер си се казва,а не Вьорнер.Заглавието на темата е объркано. Peace

# 498
  • София
 Joy
От ноември 2009 година се знае, че заглавието е объркано. Но се знае за какво става дума  Laughing
Много важно, нали се разбираме  Laughing

# 499
  • На село
Бьорнер ще е, никакви Мандолини. Днес се обадих в по-горе коментираната фирма за професионално кухненско оборудване – 192лв. е цената на рендето, подобно на Бьорнер. Другото, показано на снимка на 32 страница, със седемте приставки, е 400лв.  #Crazy. Потребителката, която по-нагоре го е изрекламирала, нещо се е объркала с цената.

За колко дни го доставят, ако се поръча он-лайн? А в магазин на Телешоп цената пак ли е 50лв?

# 500
  • Русе/София
? А в магазин на Телешоп цената пак ли е 50лв?

пак е 50лв.

# 501
  • На село
Да се похваля и аз с беличко ренденце. Цяла вечер ядох моркови - на пръчици и на колелца. На кубченца не можах да ги догодя. Утре продължавам с картофи и ябълки.

# 502
Аз още умувам за червеното ренде и ножовете.
Ножовете вече са решени, ама чакат ред  Laughing
Рендето реже ли на ситни кубчета? Като за зеленчукова супа например, но по-дребни кубченца? Или най-доброто, което може да направи по въпроса е с големината на картофи за мусака  newsm78

# 503
  • Sunshine state
Joy
От ноември 2009 година се знае, че заглавието е объркано. Но се знае за какво става дума  Laughing
Уточних го заради този пост над мен  Wink :

Мисля да си подаря В(Б)вьорнер (простете, не зная как се произнася)

# 504
  • Вече на село
......
Рендето реже ли на ситни кубчета? Като за зеленчукова супа например, но по-дребни кубченца? Или най-доброто, което може да направи по въпроса е с големината на картофи за мусака  newsm78

На Бьорнера стържа на мноооого ситно краставица за таратор, като всеки път завъртам на някакъв градус краставицата, за да не излязат лентички, а да се пресекат на ситни кубчета и това го правя с най-ситното ренде Peace

# 505
  • София
Joy
Уточних го заради този пост над мен  Wink :

Мисля да си подаря В(Б)вьорнер (простете, не зная как се произнася)

Него не съм го видяла. Извинете  bowuu Аз реших, че правиш ей така забележка. Щото много критикарки и критикари  се навъдиха напоследък и взех да се изнервям  Wink  Hug Грешката е моя  Wink

# 506
  • Sunshine state
Хахах,е,то критикарите винаги дебнат из форума. Не съм от тях. Hug
Много искам да си купя рендето,но напоследък имаме големи разходи ,та няма да е скоро.. Crossing Arms

# 507
Ножовете сега са на промоция 39.80 лв с подарък точилото.
Някой от тази тема купи ли ги да ми каже какво мисли за тях, че тук срешнах доста негативни коментари
http://www.metalblade.eu/viewtopic.php?f=6&t=1731  Sad
А много искам нови ножове и тъкмо се ентусиазирах за тези.

# 508
  • София
Някой от тази тема купи ли ги да ми каже какво мисли за тях, че тук срешнах доста негативни коментари

Върни се назад и ще прочетеш достатъчно за ножовете в тази тема.
Аз ги имам и съм супер доволна  Peace

# 509

Върни се назад и ще прочетеш достатъчно за ножовете в тази тема.
Аз ги имам и съм супер доволна  Peace
няма нужда да се връщам назад, все пак аз отворих въпроса за ножовете и чета всеки коментар от тогава  Mr. Green
искам прясно-прясно, ново мнение, което да ме навие съвсем, особено ако някой ги е ползвал по-дълго време, а не да ги има съвсем от скоро  Crazy
Твоите от колко време ги ползваш?

Общи условия

Активация на акаунт