ренде Вьорнер

  • 114 549
  • 601
  •   1
Отговори
# 525
  • Стара Загора
  • Мнения: 29
Здравейте, ползвам рендето от години, много полезно и качествено, нооо....... внимавайте. Така зверски си порязах пръста преди седмица. Отиде ми половината показалец с нокътя. Сега ме е страх да го пипна, пък и не мога още.
И аз така зверски се порязах при рязане на зеле.Без шапката е много опасно да се режат твърди зеленчуци, особенно многолистни-зеле,лук.
Рендето го ползвам най -много за таратор и млечна салата.Реже краставицата за секунди на малки кубчета и без да ползвам предпазител-просто тя е по-мека и не така жилава.За тези ,които още не са разбрали как се режата кубчета -ПОМАГАМ. За по-лесно набележете си дръжката на краставицата с някаква белязка и започвате един път белязката да е отгоре при рязане ,на следващаия ход завъртате краставицата с белязката към вас и пак нагоре, и след това към вас и ще видите как падат малки кубчета в купата.Така рендето прерязва до някъде и при това завъртане на 900 става завършителното отрязване.

# 526
  • 1st floor
  • Мнения: 9 782
Тони, мерси за обяснението!   bouquet Ще пробвам, дано успея. От години имам рендето, но винаги насичам надлъжно краставиците и картофите за мусака с нож, и после с рендето, за да станат кубчетата... Crazy

# 527
  • Пловдив
  • Мнения: 373
Охххххх, не могааа!!!!!!!!!!! Тези кубчета, пробвам всякакви обяснения и нищоо, много съм злееее ooooh! ooooh! ooooh!

# 528
  • Мнения: 18 831
Охххххх, не могааа!!!!!!!!!!! Тези кубчета, пробвам всякакви обяснения и нищоо, много съм злееее ooooh! ooooh! ooooh!

И аз така, довечера таратор  Mr. Green
Пак да питам само  Embarassed за таратор на по- едрото ренде, нали?

# 529
  • Стара Загора
  • Мнения: 29
Охххххх, не могааа!!!!!!!!!!! Тези кубчета, пробвам всякакви обяснения и нищоо, много съм злееее ooooh! ooooh! ooooh!

И аз така, довечера таратор  Mr. Green
Пак да питам само  Embarassed за таратор на по- едрото ренде, нали?

Да, едната приставка е за много ситни кучета (аз не я ползвам) и за по едри-точно като за таратор.
За мусака ползвам едрата пристава ,но там не става с въртене.Прерязвам картофа както е на шапката на кръгове и после перпендикулярно на разреза режа на рендето.Това е по-голяма играчка ,защото остава едно крайно парче,което донарязвам ръчно, но е по-бързо отколкото само с нож да ги моделираш .

# 530
  • Пловдив
  • Мнения: 27 112
И на едрата приставка стават кубчета.

# 531
  • Мнения: 18 831
И на едрата приставка стават кубчета.

Моето е от най- старите  Confused нямам голям избор

# 532
  • 1st floor
  • Мнения: 9 782
И моето е от старите, но имам две приставки с ножчета + още една без...Таратор правя на дребната обаче...

# 533
  • Пловдив
  • Мнения: 27 112
Моето е от средните, оранжево. На него си стават. http://media.snimka.bg/9812/025878660.jpg?r=0

# 534
  • Мнения: 18 831
Моето е от средните, оранжево. На него си стават. http://media.snimka.bg/9812/025878660.jpg?r=0

Същото е моето  Peace
На коя от двете режеш кубчета за таратор  newsm78

# 535
  • Пловдив
  • Мнения: 27 112
Е, аз харесвам таратора ситен и режа краставицата на "малките" - това в дясно на снимката. На голямото режа кубчета картофи понякога за мусака, понякога като бързам директно ги праскам на лентички.

# 536
  • Пловдив
  • Мнения: 373
Аз откакто  буквално си отнесох половината нокът и плът правя таратора на това  hahaha  http://www.prikachi.com/images.php?images/736/6130736g.jpg
на тези големи дупчици стържа  chef  направо ми остана страх от рендето  ooooh!

# 537
  • 1st floor
  • Мнения: 9 782
Моето е от средните, оранжево. На него си стават. http://media.snimka.bg/9812/025878660.jpg?r=0
Моето е същото , но бяло. Режа си и аз на малките ножчета за таратор. Големите ползвам за картофи за мусака и супа.

# 538
  • Стара Загора
  • Мнения: 29
Това са приставките на моето ренде.Средната и дясната са с опция да правят кубчета ,лявата е само за едри жулиени, която ползвам за пържени картофи.Тази дясна е за супер малки кубчета-размер на 1/2 зрънце ориз ,а средната е за класически размер кубчета за таратор и млечна салата.

Uploaded with ImageShack.us

# 539
  • Мнения: 3 714
След тези снимки, при първа възможност ще го купя рендето от София мол  Hug

Моят мъж още не намира време да ми закачи стойката за ножове и ножовете седят опаковани и прибрани  Sad
Но си купихме хлебопекарна и за да режа топлото хлебче изкарах назъбения с надпис Бьорнер.
Оставам си със смесени чувства.
За цената за която са купени - перфектни са.
Но ако човек иска нещо по-качествено - трябва да се оръси повечко пари.
Първото нещо, което ми направи впечатление е дръжката на ножа - недодялано направена, не е гладка, леко грапава, не знам как да го обясня - все едно не е добре ошкурена.
Топъл, много мек хляб го реже с лекота. Вторият ми хляб се оказа несполучлив и доста твърд. Едвам го срязах с ножа  Tired Със зъбки го гризкам обаче  Mr. Green
За сега това ми е опита с ножовете - хляб, кекс и нищо друго.

Общи условия

Активация на акаунт