ренде Вьорнер

• 114 539
  • 601
  •   1
Отговори
# 540
Аз май нямам точно средния размер  Mr. Green
Тони, благодаря за старанието   bouquet
Колко мм е разстоянието на средното ренде м/у резците?

# 541
  • Пловдив
Нямаш най-голямото Simple Smile

# 542
Нямаш най-голямото Simple Smile

Дано Laughing
Основно зеле режа на него, много не съм обръщала внимание наистина, но най- мразя краставица за таратор да режа  Mr. Green

# 543
  • Пловдив
По принцип в старите комплекти, които имаме ти и аз, го няма най-голямото ренде за пържени картофи. Имаш двете по-малки.

# 544
  • 1st floor
Аз не се справих с кубчетата за таратор, та предварително си нацепих краставицата на 2-3... Rolling Eyes Схванах обяснението , но нещо не ми се получава...явно съм с две леви ръце!  Mr. Green

# 545
  • Стара Загора

Сещам се ,че като  като го купувах ми обясниха, че голямата приставка за картофите е допълнително включена.
При нея разстоянието м/у резците е 10 мм , на средното е 7 мм и на най-малкото е 3 мм.

# 546
  • Пловдив

Сещам се ,че като  като го купувах ми обясниха, че голямата приставка за картофите е допълнително включена.
При нея разстоянието м/у резците е 10 мм , на средното е 7 мм и на най-малкото е 3 мм.
Точно. На моята снимка се виждат, че са двете по-малко приставки, затова съм снимала с линийката.

# 547
Аз не се справих с кубчетата за таратор, та предварително си нацепих краставицата на 2-3... Rolling Eyes Схванах обяснението , но нещо не ми се получава...явно съм с две леви ръце!  Mr. Green

Споко, и аз съм с 2 леви  Embarassed

Не става и не става, личи си , че има прорезчета, но пусто не се разделят, за да станат на кубчета, а остава на линийки  Cryт.е. резеца не стига докрай да ги пререже

# 548
  • Бургас
Момичета, за да станат кубчета /паралелепипедчета/ със завъртане трябва на първата степен да се реже. Ако искам истински кубове режа на втора с предварително нарязване по хоризонтала.

# 549
  • Вече на село
Момичета, за да станат кубчета /паралелепипедчета/ със завъртане трябва на първата степен да се реже. Ако искам истински кубове режа на втора с предварително нарязване по хоризонтала.
Потвърждавам: всяко следващо движение е на 90 градуса спрямо предишното.

# 550
  • Стара Загора
Не става и не става, личи си , че има прорезчета, но пусто не се разделят, за да станат на кубчета, а остава на линийки  Cryт.е. резеца не стига докрай да ги пререже

Не се отчавай!Така става, ако не си сложила приставката на втора степен.На нея има отбелязано за кубчета и за жулиени.Ти режеш със завъртане на степен където има жулиени , а не кубчета и затова те са като прерязани, ама недорязани.

# 551
Ох....че то моя бабет ренде дали знае, че има степени  Mr. Green

# 552
  • Пловдив
Огледай го, знае.

# 553
  • 1st floor
Огледай го, знае.
Ха! Старите модели имат ли степени? Не съм видяла до сега такива!  Shocked

# 554
  • Пловдив
Тя каза, че моето е като нейното. Моето има. На около 4-5 години е.

Общи условия

Активация на акаунт