ренде Вьорнер

• 114 275
  • 601
  •   1
Отговори
# 165
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
ваничката се продава отделно, аз така си я купих, по-късно след самото ренде, мисля, че беше 12 лв

# 166
Момичета, кажете ми опасно ли е рендето. Чувам страховити истории за порязване. Имам голям страх от ножове и остриета и само заради това се колебая да си купя рендето. Безопасно ли е ако се ползва със тази защитна шапчица или не е за разсеяни хора като мен   Embarassed
Можеш да се порежеш само ,ако не ползваш шапката.Ако режеш с нея няма как да се порежеш.  Hug
Не плашете хората.Аз от 10 години режа без шапка,порязвала съм се много рядко,и все още съм с 10 пръста.Ползвам го всеки ден най-вече като готвя на малката.Човек свиква да реже без шапка,само трябва да внимава.Пожелавам ви лека и безавариина работа с рендето.

# 167
Добре,в тая шапка не остава ли част от зеленчука?

# 168
Момичета, кажете ми опасно ли е рендето. Чувам страховити истории за порязване. Имам голям страх от ножове и остриета и само заради това се колебая да си купя рендето. Безопасно ли е ако се ползва със тази защитна шапчица или не е за разсеяни хора като мен   Embarassed
Можеш да се порежеш само ,ако не ползваш шапката.Ако режеш с нея няма как да се порежеш.  Hug
Не плашете хората.Аз от 10 години режа без шапка,порязвала съм се много рядко,и все още съм с 10 пръста.Ползвам го всеки ден най-вече като готвя на малката.Човек свиква да реже без шапка,само трябва да внимава.Пожелавам ви лека и безавариина работа с рендето.

Как така не плашете хората?! Кой ги плаши?Аз просто обясних. Избора си е личен.

# 169
  • София-Младост
И аз се сдобих с рендето, обаче малок акот абориген съм още... За да се получат кръгчета не ползвате приставки нали? И нещо явно не съм свикнала с шапчицата, защото като мина два път и и зеленчука изпада от нея. Всякакви съвети ще са ми  от полза.  Laughing

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 12:20 от Ала-Бала

# 170
  • Русе/София
Ала-Бала аз го имам от година и така и не се научих да режа с шапката.Много ми е неудобно.До сега 1 път само съм се порязвала,но го помня.Сега просто повече внимавам.

# 171
това същото ренде е ,нали.
 Който го има моля ,да пише,какво значат тези приставки - за какво са, и за по-дебелите картофи за пържене -това ли е или има и други.

http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&a … roducts_id=137829

# 172
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Добре,в тая шапка не остава ли част от зеленчука?

остава, и аз моля за съвет какво да правя с останалия зеленчук - за сега само него го донарязвам с ножче

# 173
А някои да има тва чудо http://www.topshop.bg/slaiser-87575-p.html, харесва ми че не се сменят приставки, само връткаш копчетата и ножовете изкачат, контеинера не се плаща отделно, има два държача и е на същата цена 50 лв. ама дали е така читаво и издръжливо като V-5
п.п. нещо саита маи се бъгясал на тоя Топ шоп
ето един друг линк http://www.youtube.com/watch?v=sun9Z3BrfsA

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 23:20 от mranki

# 174
А някои да има тва чудо http://www.topshop.bg/slaiser-87575-p.html, харесва ми че не се сменят приставки, само връткаш копчетата и ножовете изкачат, контеинера не се плаща отделно, има два държача и е на същата цена 50 лв. ама дали е така читаво и издръжливо като V-5
п.п. нещо саита маи се бъгясал на тоя Топ шоп
ето един друг линк http://www.youtube.com/watch?v=sun9Z3BrfsA
Не съм го виждалал на живо, но щом е на същата цена е аз лично бих заложила на Виорнер изпитана мерка а до колкот виждам при този на Топ Шоп няма приствки за различна дебелина

# 175
Да , за дебелина на резен може да се регулира, но напречните ножчета дето се подават от долу няма как да се регулират и юе режат еднакво тънки лентички. Друго което си мисля , невъзможноста му да се разглобява ще прави много трудно почистването му. Тея малки цепчици за ножчетата когато са прибрани ще се набъкват с мизерии. Друго което маи не ми харесва е че е доста по малко от Виорнера което не позволява да се развихриш с 1100 оборота в минута на ръката. А и ножа ми изглежда съмнително малък и под доста голям ъгъл са сключени двата ножа....... Абе ко съм тръгнал да разсъждавам Виорнер ще е:) Някои знае ли цената на V-4  щото нямало кои знае ква разлика с V-5  та ако цената е доста по читава що пък да не е 4-ка

# 176
  • Русе/София
Разликата в двата вида е цвета и в 5цата има приставка за прибиране на допълнителните части,а доколкото гледам има и малка разлика в сменянето на приставките.Като цена и двете са на една и съща,като работа качеството е пак едно и също.

# 177
Белачката, която я дават към бялото ренде е различна от тази към оранжевото. Липсва стъргалото за чесън. И аз се чудя дали има и други разлики  newsm78

# 178
  • София
Здравейте
Разликата м/у 4 и 5 в приставките има ли?Хареса ми приставката за чесън
Остатъка от шапката на ръка ли го режете?

# 179
От къде е най-добре да си го поръчам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт