ренде Вьорнер

• 114 285
  • 601
  •   1
Отговори
# 210

..........................................Само малко кофтито е че от морковите пооранжевя рендето, точно там около ножовете и само с вода не се маха..........................

Аз поради тази причина си взех оранжево.
И я някой който има допълнителна приставка за картофи да я покаже, че нещо не я откривам никъде,

# 211
Записвам се да следя.

# 212
Пробвахме и с картофки снощи, ама не става, станах супер малки  Confused.
И аз ще чакам да покажете коя е приставката за картофи и ако може и да покажете каква големина ги реже?  Hug

# 213
V5 няма допълнителната приствка за рязане на картофи за това и не я откривате  Grinning

# 214
  • София
V5 няма допълнителната приствка за рязане на картофи за това и не я откривате  Grinning
Има ,води се с най-едрите ножове,7мм или там както са.Друг е въпроса,че тук такива картофи,не се харесват.Стават на дебелина тип Макдоналдс.

# 215
Има ,води се с най-едрите ножове,7мм или там както са.Друг е въпроса,че тук такива картофи,не се харесват.Стават на дебелина тип Макдоналдс.
E това че не се харесват е отделен проблем

# 216
  • София
E това че не се харесват е отделен проблем
Ние предимно за картофи използваме рендето и на нас ни харесват така,но ми прави впечатление,че повечето,реагират с леко разочароващи физиономии.

# 217
  • Стара Загора
Изгледах този клип от рекламаната им страница:https://http://www.topshop.bg/slaiser-87575-p.html?csu=generalsub&gt … aICFUgh3wod0zQTkA

Съвсем се обърках.На това ренде приставката е една.Завърташ под единствената приставка едни въртящи копчета и ножовете се сменят от това-и режеш ,кеф ти на колелца ,кеф ти на пръчици.Това стария модел ли е или нов?Различен е от това което върви в момента на реклама-бялото,оранжевото или зеленото ренде.
Ако някой е по запознат нека ми обясни.

# 218
Това не е Биорнер!!!

# 219
Определено не е. Аз имам много стар Вьорнер, взех го от майка ми, тя не го ползва. Имам и едно допълнително за мрежи и вълни. Имаше и още нещо, но не го взех.
Иначе режа картофите на 7мм, най-едрото е и у нас се харесват, стават хрупкави и се пържат супер бързо. И краставиците за таратор си режа на най-ситното (с двата реда ножчета).
А какво карпачо става....

# 220
  • Стара Загора

Ама че съм и аз.Наистина не го догледах.Мислех че, v-образните остриета са патент на Вьорнер и че това ренде е просто някакъв техен модел.Напълно си права обаче,не е Вьорнер.

# 221
  • Географският център на България-Габрово
От днес и аз се включвам в клубът на притежателите на ренде Вьорнер.Подарък от дъщеря ми модел V5.Не ми е непознато защото работех досега с нейното и наистина си е голямо удобство.

# 222
Момичета,благодарение на вашите коментари се навих да си закупя такова ренде,затова просто се чувствам длъжна да ви осведомя.В момента в магазините на телешоп има промоция на V3.ако върнеш някакво старо ренде ,без значение какво цената му е 25лв.Аз се възползвах вече.

# 223
И вкъщи вече присъства рендето - подарък на мъж ми от мен за рожденния му ден Laughing
Много си е радостен от подаръка и си го разучава с кеф.. а белачката е просто върхът - толкова остра.. Shocked Shocked

Ние взехме червено по съвет на продавачката, за да не се боядисвало от морковите, но пък и на цвят е много приятно Simple Smile

# 224
много лесно се почистват рендетата/без значение дали са метални или пластмасови(има едни гръцки такива)/ с помощта на четка за зъби,ползвам орал-би за деца защото е по малка и е по-удобна.

Общи условия

Активация на акаунт