ренде Вьорнер

• 114 586
  • 601
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте дами,

Мога ли да попитам каква е разликата между рендето и това http://teleshop.bg/combi-chef.html

И кое според вас ще върши повече работа?

Благодаря предварително

# 586
  • Щастлива мама на 3 слънца
http://shop.mobile.bg/1857-kuhnensko-rende-boerner-v5-power-set.html

някой взимал ли е от тук

# 587
  • Варна
Не си купувайте ножовете на "Бьорнер" това са пари на вятъра. Преди две години си купих и просто не мога да ви опиша разочарованието си. В началото беше добре, после се счупи основният нож отвътре в дръжката,  докато рязох зеле. Опитах да извадя орехова ядка от счупен орех и върхът на малкият декоративен нож се счупи, после и върхът на по-големият нож се счупи. Да не говоря, че в момента точилото само стърже ужасно ножовете и изобщо не ги точи. Като цяло са здрави само сатъра и назъбеният нож, но явно, защото не са много ползвани. Когато попитах в магазина, защо се е счупил ножа изобщо не ми отговориха, нито искаха да го подменят. Накратко не си давайте парите за глупости, момичета.

# 588
  • Бургас
Моят Бьорнер е вече почти на 8 години и не го заменям за нищо на света. Зимата ми е пръв помощник и салатата става буквално за минути!

# 589
  • Пловдив
Аз също съм много доволна от комплекта ножове. Вече с удоволствие ги ползваме 1 година и нямаме проблеми, а по-скоро забравих какво е да ти трябва остър нож и да нямаш под ръка. Може би все пак е въпрос на употреба. Аз не бих тръгнала с тези ножове да чопля орехи, защото все пак те са направени за други цели и си ги пазя. Но това, разбира се е мое мнение.

# 590
  • Пловдив
Аз не съм очарована от ножовете. Евтинеят. Големия сатъро-трион-нож, сещате се за кой говоря е добър, добре реже, даже замръзнало месо от фризера, ама много масивен, опасен да не се порежеш от всякъде и трябва да се внимава с него много.
От рендето съм доволна обаче Simple Smile

Тъй и тъй пиша, да питам - на моето се захаби пластмасата. По НГ някой Embarassed го забрави неизмито и сега има петна по пластмасата. Ползвам го ежедневно и все се надявам петната да изчезнат, обаче си седи захабено. Някакви идеи? От оранжевите е.

# 591
нека се върнем към рендето

# 592
  • Пловдив
Нещо ти пречим или какво?

# 593
Виждала съм евтинджоси , имитиращи ги , но ножовете бяха много тъпи . Към 15 лв. в Лекси . В един магазин продаваха 2 вида, едните с възможност да се прави на степени , малко по-скъпо , другия не Малко по-евтино . Сестра ми има, много го харесвам , аз още не съм си взела.Мисля това е единствения читав продукт на телешопа , който си струва парите.

# 594
чете ми се за рендето не за ножове. нали такова е заглавието на темата

# 595
  • Пловдив
чете ми се за рендето не за ножове. нали такова е заглавието на темата
И ти изчете всичките 40 страници?

# 596
Здравейте, може ли някой да ми каже от кой сайт мога да го поръчам? Благодаря предварително.

# 597
Здравейте! Моля, ако някой има приставката за картофи с дебелина 10 мм да я измери колко см е широка? Имам най-старият модел и се чудя дали е подходяща. Благодаря предварително!

# 598
  • Пловдив
9,7 sm

# 599
Янтра, сърдечно благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт