Отговори
# 165
http://www.dbn.bg/index.php?cat_id=1 някой беше тисал за този магазин.Това е борса в Мездра ,кумата ми си пазарува от там доста са им добри цените Peace мисля и аз да я посетя  Hug

# 166
Добро утро и от мен  Hug

Гледам добре сте си побъбрили през уикенда.Аз пак се изгърбих със 100 неща ама няма как  Sad
Днес ми е ужасно криво и студено. Напоследък съм станала едно кълбо от нерви (сигурно съм казвала вече ама..)
На всичкото отгоре май с мъжо ще влизаме в големи борби за името на детето.Той вече го бил измислил и така щяло да се казва  #2gunfire А мене накой пита ли ме а?

Охххх сори за отрицателния пост рано сутрин ама.....
Радвам се,че всички сте добре все пак   bouquet

Лека засега от мен!

# 167
  • Burgas
Здравей те момичета как сте?Мен от снощи ме мъчи едно главоболие,мислех,че като се наспа ще ми мине,но уви.Кажете какво мога да пия за главоболието,парацетамол може ли.Страхувам се да не се разболявам,нещо профилактично,какво мога да пия?

# 168
Добро утро и от мен! Аз сега се връщам от болницата. Ходих да давам кръв и урина и като излязох ми стана много лошо. Добре, че беше една жена, която ми помогна. Сложи ме да седна на стълбите и ми купи кола и кафе. Не съм си представяла, че може да има такива добри хора, а даже и пари не ми взе  Embarassed Като се пооправих хапнах и се прибрах вкъщи. Сега ще почина малко, че следобед трябва да ходя за резултатите. Лек ден на всички

# 169
  • София
Добро утро и от мен.

Аз още не мога а се разсъня.

Желая на всички много, много хубава седмица.   bouquet

П.П. Сега видях на линийката си че съм женена от 1год. 1мес. и 1ден.  Joy

# 170
  • Burgas
Като гледам с моя термин 27.02 само мъжаги се събрали,айде сложете ми едно  stork-girl за цвят.

# 171
Радост, стой си вкъщи днес  Confused Резултатите ще почакат и до утре! По-важно е да се чувстваш добре!   bouquet

Викторита, не се ядосвай, мила  Hug Всяко местене е свързано с много нерви. Мисли си само позитивно - че подготвяш местенцето на едно малко човече  baby_neutral

И аз си имам малко притеснения, ама няма да ви занимавам.

Хубав ден на всички  Hug

# 172
Като гледам с моя термин 27.02 само мъжаги се събрали,айде сложете ми едно  stork-girl за цвят.

Аник, как само мъжаги бе  Wink С радост те приемаме в розовите редици   bouquet

Упс - ти си написала с твоя термин. Грешка  Joy Ама пак си приета в розовите редици - да знаеш  Laughing

# 173
Radost^^  стой и си почивай в къщи, и аз ходих да давам кръв да видя вдига ли ми се хемоглобина и след малко ще си взема резултатите.
Пазете се майчета.
Лек и усмихнат ден.

# 174
Добро утро и от мен:)))) Hug Hug

http://www.dbn.bg/index.php?cat_id=1 някой беше тисал за този магазин.Това е борса в Мездра ,кумата ми си пазарува от там доста са им добри цените Peace мисля и аз да я посетя  Hug
Пипиту,
Simple Smile аз писах и даже им звъннах - казаха, че карат три пъти на седмица стока до София, така че и по телефона може да си поръчаш и да ти я доставят, а може и онлайн. Simple Smile
Radost^^    Hug
Давай днес по -спокойно:) Наистина има много добри хора - иска ми се след такива случки всеки да прави по нещо малко като в "Предай нататък" Praynig
На мен малко ми беше мъчно в неделя, че баба ми е в болница, но пък после се чухме, че е добре и запрашихме към ВисВиталис. Впечатления: не се сдържах и купих няколко бодита Blush Heart Eyes Blush , цените са им прилични. Гледахме и колички - момичето,което беше на етажа много добре ни обясни всичко, но цените са им доста високи. Харесахме засега Джема на Чиполино - там е 670лв., а в Хиполенд е 499 на промоция #Crazy

# 175
  • София
Добър ден и от мен Simple Smile
anik79 Честита девойка  stork-girl newsm32  Hug
Днес най-накрая успяхме да си подадем документите за новите лични карти  smile3501  Или нямахме някой документ, или интернет нямали в службата.. Simple Smile

Ина4е и аз съм леко хремава, но нищо не ме боли за сега! Пия си парацетамол и мисля да купя цитросепта.. нали е безвреден, лекаря Ви го е препоръ4ал??? Или ..?  Лошото е, че трябва да ида до нас на обяд да засекат водата и ще си купя маска, 4е с 5цата трамвая мног окашлящи има, а мъж ами ена зъболекар в 1 и трябва аз да отида..

Надявам се вси4ки настинали да се оправят бързо.. и не се паникьосвайте.. вси4ко ще е наред  Hug Hug

Все забравям да кажа, че моето момченце си рита където иска навсякъде, обръща се, мърда си .. Напоследък страшно силно рита и корема ми се мести насам натам..  Joy Joy

# 176
Здравейте!
Далче прекрасна картинка както винаги!
Радост почини си днес хубаво Hug
Разболяващите се да успеят да прекъснат болестта,а тези които вече са болни да оздравяват бързо! Peace
Вики не се впрягай,гледай да си по-спокойна,пусни проблемите покрай теб,че бебо усеща!
Мен бебка ме рита около пъпа и понякога ниско долу,но тя си ми е нисичко.Важното е да ритка пък къде няма значение Grinning
Майка ми пък се гласи,че първия път тя ще къпела бебето-викам че няма как да стане,а мъжа ми гордо заяви,че бебето ще си го къпем двамата,но като знам него от 3-4 месечни го е страх да ги вземе пък да не говорим новородено,си представям каква ще е шаш и паника Grinning
Вън е много студено и днес май ще си стоя вкъщи.
Иска ми се да ви почерпя,че кръщелницата ми днес става на 7 годинки,но нещо не ми излиза снимката!Но вие се чувствайте почерпени Grinning

# 177
  • Burgas
Radost^^  стой и си почивай в къщи, и аз ходих да давам кръв да видя вдига ли ми се хемоглобина и след малко ще си взема резултатите.
Пазете се майчета.
Лек и усмихнат ден.
А колко ти беше паднал хемоглобина и изписаха ли ти нещо да пиеш?

# 178
  • София
Привет и от мен!Смогнах да ви изчета.Добре, че през уикенда не сте толкова активни,че иначе нямате догонване.Ние бяхме на Тетевен при татко -мн гот,лежане на топло пред печката,глезене до 101....,абе като изключим крампата ,която получих в 5 часа вчера сутринта и полежах на ледения под в банята 10мин (бях станала до WC-то), всичко беше ок.
Мн ми се ходеше до бебемания и то главно заради количките,че аз нещо нищо не си харесвам,ама.....
Я да ви питам...преди време обсъждахте някакъв голям магазин на симеоновско шосе ако не се лъжа...., някой има ли линк към сайта им ( ако имат такъв) или поне някакво инфо за него.
Аник, ние с Мемория онзи ден обсъждахме това ,че на 27.02 сме само мъжаги и мн се радвам ,че освежаваш датичката в розово smile3501 , пиши и на лични да ти лепне щъркелчето.Хайде,чакаме още моми на 27.02.

# 179
  • Бургас
Ина4е и аз съм леко хремава, но нищо не ме боли за сега! Пия си парацетамол и мисля да купя цитросепта.. нали е безвреден, лекаря Ви го е препоръ4ал??? Или ..?  
Да ,лекар ми го препоръча на мен ,а и на листовката пише ,че е безвреден.
Мария Лакова,това много неприятно с крампите  Tired дано да не ти се случва скоро пак...
Плами ,дано скоро да отминат притесненията ти  Hug
Велв и дано бабчето бързо да оздравее ....разбирам те и моето бабче е така!
Вабени за какви имена се двоумите ? Трябва някакъв компромисен вариант май  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт