Отговори
# 225
Благодаря на всички за успокоенията-наистина ми действат добре,в момент в който няамам много близки до себе си.Аз все не успявам дави изчета докрай че работя  много а вечер съм изморена-но май утре отивам на док ако може няколко дни болнични че много мисе насъбра.А може и моя хемоглобин да е нисък-ужасно се задъхвам,вие ми се свят-то аз съм постоянно с ниско кръвно де.И моето бебче рита ниско около пъпа-1-2 пъти гоусетих и по-нагоре и ми се стори странно...Ама нека ритка-аз после ще му нахапя дупето сладко.Лека вечр на всички
 Wink

# 226
  • София
Shomire, можеш спокойно да си пиеш парацетамол - до 3 на ден. По добре взимай мерки да не стане по лошо... Praynig

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 22:26 от Karolin@

# 227
Аз също знам, че парацетамол се пие без проблем. Даже леля ми каза, ако почуствам, че съм настинала няма проблем да пия Тайлол хот и допълнително витамин Ц (тя е аптекарка). Един път бях с много силно, направо непоносимо главоболие, и пак тя ми каза да изпия половинка аналгин, така че предполагам, че може да се пие. Ако не забравя утре ще питам док.

# 228
Аналгинът е ужасно токсичен и ми е странно че е препоръчан на дременна.Е аз не съм специалист,но...

# 229
аз също съм фармацевт и моя съвет е освен парацетамол и вит. С нищо друго-тайлол съдържа още 2 съставки за които нямаѝ достатъчно данни при бременност-само по лекарско предписание ако състоянието е много зле.Ползвайте Осцилококцинум и др хомеопатия, Еуфорбикум спрей за запушен нос-ефикасни са.Ако сте толкова зле-доктора да каже.Не вземайте аналгин!Ако някой иска подробен съвет аз  с удоволствие ще отговоря.
Налика написала си ДРЕМЕННА - много ме разсмя...

# 230
  • София
victorita, грешка беше, че се разкри... Mr. Green...сега ще те разкъсам от въпроси... Twisted Evil

От началото на бременносттта, като усетя че почва да ме дразни гърлото и веднага си взимам Прополки(много ми помагат)...и няколко пъти досега съм ги взимала...дали има някъв проблем да се изполват често? Понеже каза, че само парацетамол и вит.С. може...

# 231
  • София
"ДРЕМЕННА" е култово просто! Joy hahaha

# 232
споко каролин-свикнала съм да отговарям на въпроси не мож ме уплаши  Laughing
Въпреки че повече от година работя в англия,доколкото си спомням прополките са само прополис и вит.С и можеш спокойно да ги смучеш.

# 233
  • offshore & overseas
Уф, аз нищо не мога да пия, ако недай, Боже, закъсам. То освен че съм бременна, проявявам и някои алергични реакции или раздразнения, парацетамолът например е едно от дразнещите ме лекарства (при жестоки мигренозни пристъпи през миналата бременност съм използвала аулин, след раждането също, за обезболяване). Оф, чукам на дърво само с хомеопатия да стават работите, че... ooooh!

Хохо, някои може и да са дременни, аз зася съм само временна, но ми се ще да опитам и от другото. Laughing

# 234
  • София
"ДРЕМЕННА" е култово просто! Joy hahaha
hahaha готино е... Joy
Да не ни се обиди момичето... Blush

Мерси, Викторита...

# 235
  • София
Няма, аз го приех откъм добрата му страна - хем бременна, хем дремеща, самата истина.  Crazy

# 236
  • offshore & overseas
Как ще се обижда, та ние я хвалим за доброто попадение. hahaha

М/у другото, аз днес регистрирах невероятна температура от 35,7 по Целзий, която в крайна сметка с много мъка се покачи до 36,2, но още в първия случай милият ми съпруг отсече, че за една змия и това било висока Т. Не го усетих да е особено загрижен, де. #2gunfire

# 237
  • София
Мяу, да не ти е нещо лошо, че така превантивно си мериш температурата? Аз не смея да извадя термометъра, че малкия само ме преследва да му меря неговата Т и ми е досадно.

# 238
  • offshore & overseas
Оф, при нас е обратното -- меря уж за да запаля нечий ентусиазъм, ама -- нъцки. Та така на око, Халята в момента сваля от над 39. Ама колко точно е било, не мога да кажа. Това трябва да е грипът, няма какво друго. Да даде Господ бързо да ни отмине, този път без пневмо.... пфуй, пепел ми на езика... #2gunfire

# 239
Аз днес излизах и ужасно се намръзнах и разсополевих.  cold
А преди да се кача на тролея си купих и маска. Трябва да ви кажа, че очаквах да ме гледат като изкопаемо, ама не.  Naughty
Освен това хората не кашляха и кихаха като обикновено  Thinking И пак имам чувството, че се разболявам. Ама сигурно имунната ми система е заслабнала като не я калявам в студовете.  Thinking Абе утре съм на домашен режим.

Лека и топла вечер ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт