Отговори
# 600
  • offshore & overseas
Мяуче предлагам да си измислиш такса за консултации Joy Такава инфо се заплаща. . . . .  много полезни съвети даваш на бъдещите мами . . . . Hug
Wink Безплатни ще са... до зарибяване. hahaha

# 601
Далчеее, прекрасни са! Аз си го знаех и без да ги видя, пу пу!
Роси, за мен знаеш, че няма да идвам утре.
За софийска среща много ми се иска (както винаги), но засега съм пас заради грипа. По мое мнение не сме много за по заведенията в тази ситуация. Но всеки си преценява   bouquet Аз излишни рискове не искам да поемам.

Ако ви е интересно и можете, гледайте "Челюсти" сега. Говорят за грипа точно и едната гостенка е собственичката на бг мамма.

# 602
Мяуче я кажи като по-компетентна тогава, при положение, че съм с плоски зърна мога ли да не ползвам силиконовите  такива.
Можеш, но няма да е лесно, трябва да се положат известни усилия! Hug По принцип бебето, стига да засуче, с времето само оформя зърната. Но засукването от плоски зърна е много сложна работа (все пак има джаджи, с които се изтеглят предварително -- специално този тип зърна имат нужда от подготовка, за жалост). Сега ще изровя някоя тема от Кърмаческия, да ти дам да четеш по въпроса, за да решиш занимава ли ти се. Струва си, според мен -- няма нищо по-хубаво от това да усетиш как бебчо папка директно от зърната ти.

Хоп, ето една: Кърмене и плоски зърна ...  

Мяуче, много тенкс за инфото. Абе те мойте сега не са чак толко плоски колкото бяха преди, но все пак не са чак толко силно изразени.Гледам поизкочили са малко вече.Но пак ще попрочета туй-онуй за опресняване на информацията.  Peace

# 603
Имаше една мама която разбираше от билки,Кристинчето ли беше newsm78 че забравих Embarassed
Сега ми казаха че за главоболието можело да пия чай от лайка-дали е вярно,че не ми се рискува?

# 604

Току-що и аз гледах "Челюсти". Гост беше д-р Кунчев. Той каза, че за бременните е изключително важно да ограничат максимално контактите си, защото били 10 пъти по-податливи на грипа от останалите групи хора. За себе си решавам, че утре ми е последен работен ден и ще спра и малкия от детската градина. Той каза, че до края на ноември щял да бъде пика на грипа.

# 605
  • София
И аз го гледах предаването и точно поради тая причина отмених на дъщеря ми за утре час при алерголог( не и е спешно). Но пък съм и на ЖК, а нея не мога да я отменя... Thinking...Оффф, направо истериясвам ... #Crazy...а също каза този доктор в предаването, че ще има втора по силна вълна на грипа през февруари.... Shocked....е нЕма да ни остави на мира...  ooooh!

# 606
Само да ви кажа момичета - Лекцията "Начало на кърменето и първи дни с бебето" ще е на 21.11 от 10ч - от Консултативният кабинет по кърмене на Майчин дом - София.
Ако не съм болна съм първа. Ей тоя път ще кърмя на всяка цена Sunglasses

Там съм! А трябва ли да се записваме предварително?

И аз гледах част от "Челюсти" - казаха, че бременните са възможно най-рисковата група!  newsm45
Уж нямало място за паника...Обади се една бременна да пита какво да прави и водещата й предложи да роди веднага вместо да чака до другата седмица. Ох и аз си мисля с кой ъкъл излизам по улиците и тролеите тия дни?  ooooh!
Аз за сега се държа само със сополи от време на време. Другата седмица съм на консултация и ще питам доктора дали да не пия нещо. Нещо ме подгони шубето. Яжте нар напук на грипа! Аз съм се запасила с ябълки и моркови, може пак да си направя сок днес.

По темата за зърната - един много несведующ въпрос  Embarassed - кога казват, че зърната са плоски? Моите понякога са плоски, а когато ми е студено или друго се набръчкват. А с какво ги миете, ако не със сапун? Само с вода или с някакъв специален препарат?

# 607
момичета ползвайте маски за лице-но имайте впредвид че трябва да се сменят често-иначе са безполезни-на окло 2-3 часа.лек ден

# 608

Момичета, без паника! Макар че и мен ме е шубе Просто трябва да се пазим малко повече от обичайното и най-вече Господ да ни пази!

# 609
Здравейте всички  Hug
И аз гледах предаването  Mr. Green имам късмет ,че съм предимно в изолация за сега...
От няколко часа имам лека постоянна бола долу в дясно и съм много притеснена  Sad имам час за утре при док. ,чакам "тата" да ми донесе лекарства и ръкавици за влагалищно ПеХа и се моля да не се налага да слизам днес до София, че с бебка и с болки в корема ще е чудно  Sad

Дъщеря ми не искаше и да чуе за силиконови зърна Cry
Аз тотално се провалих с това кърмене  Cry разраних си жестоко гърдите, цедях за да позаздравеят, а и защото имах "уж" малко кърма, после пък имах много кърма, но беба беше свикнала с шишето и не искаше да суче от гърда , та се цедях денонощно  Cry. На консултацията на беба закъснях с цеденето, запушиха ми се каналите,два дни се опитвах да ги оправя с какво ли не, на третия отидох при акушерките в Шейново (по съвет)... те ми отпушиха каналите с толкова стискане, че гърдите ми бяха синьо-зелени на цвят дълго време и до там  Mr. Green
Моля се този път всичко да е наред и никого да не слушам... Sad
 И мисля пак да посетя лекциите за кърмене  Confused

# 610
Забравих да се похваля, че май и аз съм вече в 7-ми месец  newsm68
Вече си имам в коремчето истинско човече  Simple Smile и някак ми е по-спокойно, че би могло и да живее самостоятелно...

# 611
Само да ви кажа момичета - Лекцията "Начало на кърменето и първи дни с бебето" ще е на 21.11 от 10ч - от Консултативният кабинет по кърмене на Майчин дом - София.
Ако не съм болна съм първа. Ей тоя път ще кърмя на всяка цена Sunglasses

Там съм! А трябва ли да се записваме предварително?

Няма предварително записване. Просто ела в 10 ч във фоаето на МД. Трябва да се носи кукла или плюшена играчка.

# 612
Да, не е въпроса да се паникьосваме, но пък и не може да се действа безразсъдно с неналожителни излизания, скитосване и масови мероприятия. Българите все си мислим, че лошите работи само на другите се случват. Малко да си седнем на дупетата, че бебетата са по-важни Peace и да се пазим, както можем  Hug.

# 613
Далчеее, прекрасни са! Аз си го знаех и без да ги видя, пу пу!
Роси, за мен знаеш, че няма да идвам утре.
За софийска среща много ми се иска (както винаги), но засега съм пас заради грипа. По мое мнение не сме много за по заведенията в тази ситуация. Но всеки си преценява   bouquet Аз излишни рискове не искам да поемам.

Ако ви е интересно и можете, гледайте "Челюсти" сега. Говорят за грипа точно и едната гостенка е собственичката на бг мамма.

Аз хвърлях по едно око  Grinning, но видях само специалиста, който обясняваше реално обстановката. Сега погледнах темата в клюкарника, там писаха, че е гостувала съфорумка - Кръстина Таскова.

Две ли бяха гостуващите дами ? Аз къде съм бляла  Crazy.

# 614
Ами те гостите в "Челюсти" винаги са двама, но бяха мъж и жена днес  Laughing  Специалист и въпросната госпожа...

Общи условия

Активация на акаунт