След есента студена зима се задава, за Юнчо наближава снежната забава!

• 27 179
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
 Joy
Мари, може може. Организъмчето ми е вече много чисто и чувствително.  Joy
В Линдора има хидрогенизирани мазнини.  Wink Дай някой черен / шоколад  Wink /.

Кедбърито тук е много сладко, все едно ям захар. В Англия май беше по-хубаво. А може и към него да са ми се променили вкусовете.
За Линд и аз умирах.
Разни европейски стоки има по полски, руски и т.н. магазини. Милка също се намира. Simple Smile
Да, да, тиквен пай беше.  Joy Ама не е само той. Честно казано суров десерт не бих заменила за нищо вече.
Пилешката яхния не е чуждоземна сладост, а традиционна бг кухня.  Laughing

Който мисли да пренася лютеници и луканки да внимава.  Laughing Когато ние пътувахме, полетът закъсня заради едно семейство, което се беше уляло с количествата мЯсо.  Laughing

# 601
Крис, голотата не ме смущава на този етап. И двамата с мъжа ми не се крием от децата. Засега. Не сме нудисти.  Laughing Навремето ми беше много странно, когато нашите се криеха, за да преоблекат.

# 602
  • Miami
kris_ty4 , и аз все още се преобличам пред Жорко. И не само това, ами се и къпя пред него. Слагам го в количката пред вратата на банята . Иначе не става. Не мисля да се крия все още, но кога да започна не знам. То по бельо не виждам нищо притеснително да ме вижда, но диби дюс... Може би след втората година вече трябва да се съобразявам малко с малко  Mr. Green

# 603
Joy
Който мисли да пренася лютеници и луканки да внимава.  Laughing Когато ние пътувахме, полетът закъсня заради едно семейство, което се беше уляло с количествата мЯсо.  Laughing
Joy Joy Joy
На баба колети ще и кажа да ми изпраща.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хайде, Вери, заповядай!  Wink
Специално за теб.  Sunglasses

# 604
А, е те това е шоколада. Има го тук. Мерси.  Laughing

# 605
Привет, мили мами  Grinning

За млякото- както съм споменавала и преди Лъчезар АМ не пие, нито се кърмим.Но не мисля, че точно АМ е причината за наднормено тегло и на този етап/тази възраст трябва да се спира поради такава причина  Rolling Eyes Ако детето си го търси- ОК.
Лъчко пие предимно айрян, със сламка. От биберон не пие мноого от давна. Водата от шише със сламка, айран- от чаша със сламка, не съм му давала да пие сам от чаша,защото се полива нарочно. Той и от шишето си като пие пак така- пълни си устата и плюе, или го обръща и го тръска да капе и после размазва  ooooh!

Предпазители нямаме, освен на достъпни контакти.Всички шкафове и чекмеджета, които стига съм напълнила с негови играчки и др. боклуци, с които да си играе. Много пипа, за разлика от Йойо  Laughing На ден поне по 10 пъти си пренарежда дрехите- вади ги, пилее ги по пода и ги тъпче обратно или ми ги показва и вика "Ъ!"

Мари, провокира ме да щракна гледката от нашата тераса  Simple Smile Само да покажа, че не е чак толкова зле на всякъде(и без да се заяждам Naughty)
Поглед в дясно
  Поглед в ляво   ии.. под терасата
Не е перфектно, има тук таме боклуци, даже понякога има намятани по храстите сутиени и гащи,ама то е вероятно от страст, а не от мърлявост.. Heart Eyes

Хубав, слънчев и усмихнат ден!

# 606
Как да не е перфектно! Чудно е! Че то по-чисто от тук. Simple Smile Сериозно. Точно вчера гледах намятани торбички с боклук около дърветата в началото на парка, където се разхождаме.

# 607
... даже понякога има намятани по храстите сутиени и гащи,ама то е вероятно от страст, а не от мърлявост.. Heart Eyes
Joy Joy Joy
Хубави снимчици и гледка,  Роси*Peace
Аз гледки хубави също ВИЖДАМ и ЗАБЕЛЯЗВАМ. Не ги игнорирам.  Peace Само един чифт очила имам.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 608
[ Навремето ми беше много странно, когато нашите се криеха, за да преоблекат.
и аз така  Wink

kris_ty4 , и аз все още се преобличам пред Жорко. И не само това, ами се и къпя пред него. Слагам го в количката пред вратата на банята . Иначе не става. Не мисля да се крия все още, но кога да започна не знам. То по бельо не виждам нищо притеснително да ме вижда, но диби дюс... Може би след втората година вече трябва да се съобразявам малко с малко  Mr. Green
newsm10 с банята и Павел е така, а като ходя до тоалетна даже ми подава тоалетната хартия  Crazy

# 609
Е, Мари, сменяй понякога очилата, че да е по- весело и шаренко  Wink
А с къпането, не знам как го правите вие тоя номер, ама аз чакам моя дребен да заспи на обед и така влизам да се къпя, да ми е по- спокойно. Че и без друго при мен миенето на косата си е ритуал и отнема 1 час  Crazy Ако го оставя пред вратата, 100% ще влезе при мен в банята(голям кеф му е да го поливам с душа Laughing), а да го вържа в количката не си го предтавям, вероятно ще ореве света, и както сме на 1 ет. ще извика някой социалните  Joy Иначе като ходя до тоалетна си идва с мен, прави ми компания, разглежда банята, която иначе седи затворена, чопли фугите на плочките.. и така  Grinning

# 610
Чета  по  диагонал,но  няма  толкова  свободно  време ,а  вие  пошетеееееее.......  Hug Лошо  няма  Wink

Ние  сме  малко  болни,  Зара  е  по  добре  от  мен  ,аз  и  на  доктор  ходих  даже  ,но  не   се  стигна  до  антибиотик,  сега  карам  на  чай  и  компреси,  но  ме  зарече  докторката  да  стоя  на  страна  от  малката ,и  ми  е  много  чуден  номера  как  да  стане,  вчера  ми  я  похвали  възпитателката  че  станала  нахална  ooooh!, тъкмо  нямало  да  ми  е  срамежливо  детето ,но  да  беше  само  това,  вече  не  се  издържа  ,ако  не  е  на  нейното  такъв  вой  надига  и  крокодилски  сълзи  има  и  се  тръшка  на  пода  и  тупа  с  юмручета  Whistling голямо  театрО ,  а  за  банярта  нямам  проблем  вече  освен  през   уикенда  ,но  тогава  пък  сестра   ми  е  вкъщи  и  се  занимават  докато  се  къпя ,по  голям  проблем  ми  е  ,че  като  ходя  до  тоалетна   и  аз  си  я  имам  задължително  за  компания  ,а  кътеренето  и  е   силата   напоследък,последно  се  пробва  да  влезне  във  ваната   без  никаква  помощ  - моя  или  на  стъпалцето  и  за  мивката ,радва  ме  факта  че  е  дребна  и  не  успя ....
 Айде  толкова  за  сега
Лек  ден!   bouquet

# 611
Е, Мари, сменяй понякога очилата, че да е по- весело и шаренко  Wink
Аз гледки хубави също ВИЖДАМ и ЗАБЕЛЯЗВАМ. Не ги игнорирам.  Peace Само един чифт очила имам.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не внимаваш, Роси*, не четеш концентрирано.  Naughty Mr. Green
Това беше идеята - че с един чифт очила успявам да виждам и забелязвам и едното, и другото.  Sunglasses
Както и да е.  Whistling

# 612
  • София
Вери, сподели моля, че ми стана интерсно и на мен какво е това ядково мляко? Не бях чувала за такова  Embarassed
От бадеми, орехи, сусам, коноп...все сурови. Simple Smile
Ако искаш, ще ти кажа как се прави. Лесно е.

Искам, искам  Flutter
Предполагам, че и на някои други мами ще им е интересно  Peace

kris_ty4 в къщи никой от микого не се крие  Rolling Eyes. Любчо вече се самообслужва, когато му се досуче. Само дето не се е научил да ми разкопчава сутиена все още  Mr. Green

Роси, много хубави гледки от вашето балконче. И аз искам  Sunglasses

# 613
  Благодаря Ви момичета за отговорите   bouquet    bouquet    bouquet

Може би ще пробвам първо кисело мляко да й дам.  Ще видя как ще го приеме. Ако и хареса  , няма да почвам пак с АМ.

*blue  , Преслава  вода почти не пие , но пие сокчета . Това са й течностите  Rolling Eyes   . Пак не е без нищо.

Роси  много е хубаво пред вас . Я какво е зелено и чисто .

Мaya  дано по бързо да се оправите  Hug  .

# 614
  • София
Хей, здравейте пак.
Днес времето е чудесно,  направихме почти 3 часова разходка пеша.
Е, поносихме се малко де, но и на трамвай се возихме, и в една градинка бяхме, и двамата седяхме на една пейка...мног послушен беше моя момък, аз пия кафе, той пие чай...и си седим на пейката..Simple Smile
Гледката беше - типична софийска.
и в тази връзка-
тук чета за лютеници, очила, тераси...после аз съм звучала 'иронично' и 'духовито'
Мари, нали беше 'топик клоузд'....явно си засегнала някой за РОдината, май няма да спрат да те подкачат.
Но аз имам друго предложение, преди да стегнеш куфарите - иди поживей малко във Враца например, за месец- два, има един хубав хотел. Ще поядеш малко лютеница, ще пийнеш винце, ще ти стигне времето и да пообиколиш оптиките там.
И тогава решавай дали с Батистута да пиеш вино вечер или с някой симпатичен СЪнародник. Така ще знаем, че е опитано всичко и рецептата от очния лекар не е необходима:) Може и да не е Враца, може и във Варна, в морската градина една палатка да опънеш.
Щото наистина...много се подкачате нещо на тема гледка от терасата. И мен ми става мъчно, че нали и аз искам с теб да дойда...и ако тръгнем заедно няма да ни изпратят подобава, а и все пак ми се яде и лютеница...всякаква..Simple Smile
и така поздрав за всички :

За събличането пред детето- И мен ме вижда, често докато се къпя е на стола си и на отворена врата. Като ме види все ми се смее, посочва ми гърдите, хили се, иска да ги пипа. Много му е смешно. Не мисля да се крия докато се преобличам, но след време мисля да не ме вижда по без гащи, като стане някъде на 3 примерно, няма да ме вижда гола, а по гащи. Е за баща му е друго, мисля,че може да го вижда гол винаги, нали после и той ще го учи как се пикае прав. Как да се мие правилно и как да перат заедно чаршафи след мокрите сънища:) хихик:)
Леле,
ще сме тук ли след време като отчетната е "Юнчо пубертета го тресе, иска той от вкъщи да се изнесе..."

Е хайде, толкова от нас,
отиваме по леглата. Много здраве на всички мили мами тук и на сладките им деца.
Бързо да се оправяте Мауа и Зара!

П.С. И последен въпрос, че забравих. ВОдихте ли децата на ортопед след като проходиха. Ние шще ходим скоро, прави ми впечатление, че Зари като ходи му влизат леко крачетата навътре, май повече от нормалното, ама знам ли. Иначе много бързо му пораснаха краката, за месец два, учудващо, сега е с номер 24 на ботушите на Капчица и 23 на обувките им. Купихме и пантофи миналия месец и са му вече малки, та сега сме с номер 23 на Беко, но много се поти с тях. Бос най-му се харесва, но знам,че не е много добре за крачетата и рядко го събувам съвсем, да не говорим,че с чорапи се пъррзаля много, дори и да е с онези с подметките.

Е хайде
ЧАО!:)

Общи условия

Активация на акаунт