Направо ми дойде до гуша вече от иронии, очила, подсвиркваници, лютеници, гледки, чужбини, флагчета и .... аман

И ние от повече от година сме на изворна. 
http://www.flickr.com/photos/29223754@N08/2873575730/sizes/o/in/ … ool-24688584@N00/
тенкс за инфото за гащите 
виж нещо, което ви допада на дете и така 

Мъжете предполагам, че биха се скрили. На Йойо й е много интересно да ни гледа, веднага разпознава "цици" и сочи нейните си, а днес най-накрая си показа пъпчето и го нарече "пупк". Малко прилича на "пъпка", ама пак по-добре от нищо. 
При нас от двете страни се виждат само блокове, голяма сивота и скука. Добре, че пред нашия имаме хубава градинка с цветя, че тя разнообразява малко от малко. 

Малко лафче да става, като не те кефи - игнорирай.
Защо се засягаш така?

аз моето диване ако не го гоня из целия парк, не може, само тича нанякъде 
и ученик да стане , мисля че няма нищо по- полезно от чаша мляко вечер преди лягане 

Само един чифт очила имам.

Наистина не съм те разбрала правилно 
) 
За всеки случай им вземи нещо от магазина(план Б
) 

но аз също се впечатлих доста, когато я видях тази снимка за пръв път 
идея си нямам какво ще предизвика това в мозъка й
Нямам нищо против да ви разкажа за тук. Стига да не досаждам. Не че много съм видяла, даже за мен е нищо. Както писах и преди, виждам само хубавите неща. Имат си и минуси, разбира се. Идеално място няма. Но аз тези неща ги подминавам. Да се оплаквам и недоволствам нямам време. Да се оплаквам от България и да плюя Родината си също нямам намерение. Минах го този период, когато бях изпълнена с негативизъм / преди 7 години /. Радвам се, че се промених, защото беше отвратително.