След есента студена зима се задава, за Юнчо наближава снежната забава!

• 27 177
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • Miami
kris_ty4 в къщи никой от микого не се крие  Rolling Eyes. Любчо вече се самообслужва, когато му се досуче. Само дето не се е научил да ми разкопчава сутиена все още  Mr. Green
Хм, аз може малко старомодно да звуча, но мъжете ви пред дъщерите ви ли се преобличат? Щото и на на Вери и на Ина дъщеричките не са чак толкова малки вече. Не говорим да те види по бельо, ами така чисто гол. Чисто любопитство просто  Peace

Направо ми дойде до гуша вече от иронии, очила, подсвиркваници, лютеници, гледки, чужбини, флагчета и .... аман  Crossing Arms

# 616
Привет  Hug
Тони ние ползваме гащи само че на Либеро започнах да му ги слагам още когато беше на 11 месеца и съм много доволна досега не са пропускали а и се слагат много лесно  и бързо
Цитат

Цитат на: Кори в Четвъртък, 26 Ноември 2009, 11:48
kris_ty4 , и аз все още се преобличам пред Жорко. И не само това, ами се и къпя пред него. Слагам го в количката пред вратата на банята . Иначе не става. Не мисля да се крия все още, но кога да започна не знам. То по бельо не виждам нищо притеснително да ме вижда, но диби дюс... Може би след втората година вече трябва да се съобразявам малко с малко 

с банята и Павел е така, а като ходя до тоалетна даже ми подава тоалетната хартия 
честно да ви кажа знаех си  че не сме единствени  Whistling
Искам да ви попитам до каква възраст не трябва да се дава минерална вода, защото ние използваме само изворна.

Спокоен ден  Simple Smile

# 617
  • Стара Загора
...Искам да ви попитам до каква възраст не трябва да се дава минерална вода, защото ние използваме само изворна. ...
Аз знам до 3.  Peace  И ние от повече от година сме на изворна.

# 618
брех, че докачливост, дайте малко по-уверено Simple Smile
аз враца си я харесвам, ама не е ли хубава, кажете - http://flyclub.vratza.com/images/VratzaBig.JPG
пловдив, разбира се, ми е повече на сърце  Blush http://www.flickr.com/photos/29223754@N08/2873575730/sizes/o/in/ … ool-24688584@N00/
айде топик клоузд, че пак обидени ще има Wink

маги, аз давам изворна, филтрирана от чешмата и чиста чешмяна, каквото се случи, не се замислям особено Simple Smile тенкс за инфото за гащите  Heart Eyes

гола у нас не се разхождам, виждат ме на влизане/излизане от банята и като се къпя, но като цяло избягвам, консервативна съм в това отношение
баща им изобщо никога май не са го виждали като се замисля  Rolling Eyes

лина, според мен баланс да има някакъв на храните, да си поема веществата от млечни продукти, пък дали АМ, кисело, кашкавал... вери даже ще ти каже, че може и без хич никакво мляко Simple Smile виж нещо, което ви допада на дете и така Simple Smile

вери, за яхнийката е ясно, имах предвид, че вкусовете ни за храна са много различни и даже по-скоро бонбоните, които аз харесвам може да са ти гадни Simple Smile

# 619
Цитат
тук чета за лютеници, очила, тераси...после аз съм звучала 'иронично' и 'духовито'

Мале, извинявай, ама ако кажеш, че в следващия абзац никак не звучиш иронично, все едно да кажеш на черното - бяло. Crossing Arms

Цитат
Мари, нали беше 'топик клоузд'....явно си засегнала някой за РОдината, май няма да спрат да те подкачат.
Но аз имам друго предложение, преди да стегнеш куфарите - иди поживей малко във Враца например, за месец- два, има един хубав хотел. Ще поядеш малко лютеница, ще пийнеш винце, ще ти стигне времето и да пообиколиш оптиките там.
И тогава решавай дали с Батистута да пиеш вино вечер или с някой симпатичен СЪнародник. Така ще знаем, че е опитано всичко и рецептата от очния лекар не е необходима:) Може и да не е Враца, може и във Варна, в морската градина една палатка да опънеш.

Особено подмятането за Враца, с което визираш точно определен човек. За Варна предполагам намекваш за гледката от терасата на Роси. Няма нужда от такива подмятания, хайде стига. Naughty

Изобщо тази тема много дълго се проточи. Който където иска да ходи. Аман, бих казала и аз като Кори. Crossing Arms ooooh! Tired

Цитат
Бос най-му се харесва, но знам,че не е много добре за крачетата

Аз пък знам точно обратното, колкото може повече да ходят децата босички. Заздравяват се мускулите на стъпалото. Ето една статия из гугъла на прима виста. Това го бяхме коментирали и преди май, когато прохождаха децата. Peace

Тонита, и ние сме ползвали памперс-гащи на Либеро, доволна съм. Много са удобни за преобуване навън, не се налага детето да ляга. Лесно се обуват, свалят се като се скъсат двете лепенки отпред. Така няма опасност да изпадне някоя изненада. Grinning

В къщи никой не се крие от Йоана като се преоблича. Но сме само жени в момента. Wink Мъжете предполагам, че биха се скрили. На Йойо й е много интересно да ни гледа, веднага разпознава "цици" и сочи нейните си, а днес най-накрая си показа пъпчето и го нарече "пупк". Малко прилича на "пъпка", ама пак по-добре от нищо. Laughing

За водата не мога да помогна, ние сме с Брита. Peace

Роси, чудесна гледка имате, наистина. Благородно завиждам! Heart Eyes При нас от двете страни се виждат само блокове, голяма сивота и скука. Добре, че пред нашия имаме хубава градинка с цветя, че тя разнообразява малко от малко. Wink

А, Ина! Ама на Любчо не му трябва да ти откопчава сутиена, за да си посуче човека. Mr. Green

# 620
Опаааа, горещичко е тук.  Laughing А, така де! Малко движение да има!  Joy
А ти, Кори, не се коси, няма смисъл.  Sunglasses  Малко лафче да става, като не те кефи - игнорирай.  Wink Защо се засягаш така?  Thinking Crazy

относно ортопеда
Аз съм водила Дея на ортопед след като проходи - при д-р Драганов. Той ми каза, че детето е добре да е босо докато проходи, след това е препоръчително да е с обувчици, който да поддържат стабилна петата. Аз лично му се доверявам.  Peace

# 621
  • София
Тони, ти ме разби с тая гледка, като Рио де Жанейро!!!

след малко ще чета, сега да питам, че от няколко дена се образовам в интернет пазаруването т. е. правя си регистрация в ла редут  тия французи не обичали точки и запетаи и докато разбера колко кода въведох и не ще да ме регистрира ама хайте тази крачка е направена, та въпроса ако поръчам сега от сайта за играчките дали ще дойдат за коледа. Мимче, ти явно имаш опит, бавят ли се много поръчките, че не ми се иска на 25 да осъмнем без подаръци.

# 622
  • София
Simple Smile
Цитат
Мале, извинявай, ама ако кажеш, че в следващия абзац никак не звучиш иронично, все едно да кажеш на черното - бяло.
О не,
не казвам подобно нещо Мимченце, но именно затова съм се обърнала към Маристута,
към нея писах. Тя ще посвирука, но едва ли ще я притесни.

Аз Враца я харесвам, ходила съм много пъти там, Варна също - дори повече.
просто ми се иска наистина този топик да е клоузд, и ми се иска иронията да е повече отколкото сарказма,
който се намираше в последните постове. Надявам се правите разлика.

А във Враца и Варна съм пътувала предимно по командировки, Във Враца има една страхотна страхотна кръчмичка, която приготвят страхотни рецепти от националната кухня. Не помня как се казваше, но имам много хубаво мнения, спомени от там.
А за Варна, дори незнаех, че гледките от терасата са оттам. Варна е хубав град с мили хора, хубаво море и хубав въздух. Харесвам го.
Е повече харесвам София, но сигурно защото живея тук.

За босите крачета, го знам от ортопеда ни. Хубаво е да се ходи бос, но в 'естествена' среда, тоест пясък, трева...и тн.
За у дома бос на паркет не бива често, заради равната повърхност и възможността за изкривяване, неправилно стъпване и последващо развите на дюстабан, Та от доктор го знам,докато е малък вкъщи да ходи с удобни обувки с ортопедична стелка.
А лятото задължително бос, където може. Е тук в СОфия не мога да го  пусна бос до магазина, но все намирам къде. ЛЯтото на морето ходеше само бос. Незнам до колко е редно това, ще прочета, каквото си публикувала.Благодаря.

Мари, същия и нашия доктор Драганов.

Гащи на Памперс ползваме и ние понякога.

# 623
# 624
Днес времето беше наистина страхотно, натичахме се и двамата в парка.

Мале браво че така те слуша Зари  Simple Smile аз моето диване ако не го гоня из целия парк, не може, само тича нанякъде  Crazy

Водичка пие  от такова шише с мек накрайник е и неразливаша се, по 1 шишенце на ден, изпива.

Мляко пием сутрин и вечер-  домашно прясно.
Вери ти защо не си му фен ... а аз си мислих че му давам най доброто- няма химии, интересно ми е да знам, наистина не е ли по- добре от киселото примерно, да не говорим и от купешкото каквото и да е?

Иначе не мисля да му го спирам, изобщо, когато той се откаже сам, само ще сменим към 2 год с чаша някаква, че не върви с биберон и докогато си иска ще получава вечер чаша мляко  Peace и ученик да стане , мисля че няма нищо по- полезно от чаша мляко вечер преди лягане  Mr. Green

Много ме е яд, че когато Пиф си счупи ръчичката не попитах ортопеда за крачетата, но то беше такова тичане и паника тогава , че кой да ти се сети  ooooh!

# 625
Е, Мари, сменяй понякога очилата, че да е по- весело и шаренко  Wink
Аз гледки хубави също ВИЖДАМ и ЗАБЕЛЯЗВАМ. Не ги игнорирам.  Peace Само един чифт очила имам.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не внимаваш, Роси*, не четеш концентрирано.  Naughty Mr. Green
Това беше идеята - че с един чифт очила успявам да виждам и забелязвам и едното, и другото.  Sunglasses
Както и да е.  Whistling

Мари, признавам се за виноват  Grinning Наистина не съм те разбрала правилно Peace

На ортопед не съм го водила след като проходи, защото реших, че няма смисъл, не виждам да има проблем( Praynig)
Походка с кривене на стъпалцата на вътре може да се коригира. Аз като малка ходех така, сега смятам, че ходя нормално. За деца има и упражнения  Grinning

popoiop , по Коледа винаги бавят поръчките, защото са много и шансът децата да останат без подарък не е малък Peace За всеки случай им вземи нещо от магазина(план Б Wink)

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 17:12 от Роси*

# 626
Мно'О пишете ва братя  ooooh!
прочетох по диагонала, признавам, ама то няма как иначе;

На ортопед ходихме малко преди да проходи, и той каза - когато може - бос, дори и в къщи, ако има различни мокети, килими, да се дразнят стъпалата от различни материи, това си е добре и от към зонотерапия ли, как се казваше... Ще ме обвините, че все към "природното" залитам, ама няма как, университетско изкривяване... та - ако трябваше да ходим с ортопедични джаджи, щяхме да се раждаме с такива  ... пък аз мойто помня, че босо излезе май Joy

Скоро трябва да идем на рентген, и след това пак на ортопед, заради изкривения седеж на Митко, та да видим дали няма някакво изменение в тазовите стави; иначе походката му ми изглежда ок на този етап, не криви, не гъне, не влачи... нищо особено не му виждам, ама доФтора ще си каже.

А, да, за 'Оденето голи... ми не 'одим голи у дома, ама и в никакъв случай не се крием; криенето ми изглежда твърде "консервативно", како казва Кори, и според мен рискува да доведе до не-здрав интерес и срам от голи тела;  .... веднъж в парка една жена съвсем дискретно си кърмеше бебето, нищо не й се виждаше (бях доста бллизо), обаче едно 7-8 годишно хлапе се утрепа да минава покрай нея с колелото, и да крещи "Ейййй, що си показвате бомбите бееее... Дръжте си бомбите у вааааас"; това аз разбирам под "не-здрав интерес"; едно дете на 8 години е горе-долу полово осъзнато, и е работа на родителите му до тази му възраст да са възпитали някакво отношение към човешкото тяло; в случая явно са възпитали у него непоносимост и неразбиране.
Както и да е, това са си мои размишления;
помня,  че аз съм надничала през ключалката на банята, за да гледам баща ми как се къпе; хич не се гордея с това, но явно така са ме възпитали, без да го искат;

Хайде, поздрави, че много мозък взех да ръся...

# 627
мале, чакам оценката ти за пловдив, русе и т.н Mr. Green
между ирония и сарказъм не съм сигурна, че правя разлика, но така е, нали живея в малък провинциален град  Flutter
иначе "клоузвам топика" не защото не ми е интересно да слушам за други държави, а защото освен безмислици друго не се чува
нещо по-конструктивно би ми било любопито, да, но такива общи хвърчащи приказки не са ми на сърцето

попоиоп, чак като рио де жанейро не е Simple Smile но аз също се впечатлих доста, когато я видях тази снимка за пръв път Simple Smile

роси, ще споделиш ли за упражненията плс
таня е с плоско стъпало и искам да се оправи (знам едни с моливче)

иначе и аз знам, че босото ходене е за неравни повърхности, да се дразни стъпалото

за ходенето гол аз съм баш консервативна, не искам таня на този етап да вижда баща си гол  Crazy идея си нямам какво ще предизвика това в мозъка й
аз не съм виждала моя баща никога и не ща и да го виждам, офи, сигурно имам нездрав неинтерес  Flutter  Hug

# 628
Какви безмислици казах, Тони? Всичко беше истина, само че се опитах да го напиша с шеговит тон и във връзка с темата / лютеници и колбаси  Laughing /. Simple Smile Нямам нищо против да ви разкажа за тук. Стига да не досаждам. Не че много съм видяла, даже за мен е нищо. Както писах и преди, виждам само хубавите неща. Имат си и минуси, разбира се. Идеално място няма. Но аз тези неща ги подминавам. Да се оплаквам и недоволствам нямам време. Да се оплаквам от България и да плюя Родината си също нямам намерение. Минах го този период, когато бях изпълнена с негативизъм / преди 7 години /. Радвам се, че се промених, защото беше отвратително. Simple Smile

Тези снимки сигурно сте ги гледали, но нищо. Simple Smile
http://vvveri.snimka.bg/north-america/v-monreal.177886 - това е квартала ни. Все още живеем тук.
http://vvveri.snimka.bg/north-america/kvebek-siti.248973 - това е град Квебек, столицата на провинция Квебек.

Това е, което имам качено. Но със сигурност има какво да се види. Всяка страна е уникална и красива сама по себе си.
По другите бебешки и млечни въпроси по-късно ще се включа, когато остана по-свободна. Simple Smile

# 629
вери, нищо безсмислено не си казала, даже напротив

Общи условия

Активация на акаунт