Asi / Гордата Аси - 11-та тема

• 39 103
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Мишел, да се присъединя и аз към благодарностите на останалите - за всичко каквото правиш за останалите тук в тази тема. Голямо БЛАГОДАРЯ smile3501   и браво, и на теб и на всички като теб.
Моля те усмихвай се снизходително когато и занапред ще се появи някой който ще пише простотии и ще се опитва да те уязви по този начин. Усмихни се, защото тази някоя ужасно много напомня на царицата с огледалцето, която била много щастлива докато то й казвало че е най-красивата на света, обаче помръкнала, че и побесняла, когато разбрала че вече имало друга, по-хубава. Laughing Laughing Сега, ако имах поетичен талант, щях да спретна една хумористична поемка на тема "Огледалце, огледалце, кажи......" Laughing

Смешно е, нали? - тя вероятно си е мислила, че за вечни времена ще остане най-красивата и че живота трябва спре да не би да се роди нещо по-красиво Laughing Нооо...времето тече и винаги изниква нещо по-съвършено от това окето вече е било. Което не значи че трябва да оплюем старото, но и не значи че трябва да си затворим очите и да живеем консервирани, нали?

п.п. Пък по филма- само мен ли ме подразниха всички, ама всички в серията тази вечер? Как пък един не реагира адекватно и не каза точните думи, ми все около тях?

# 556
  • София
Мишел, коя серия в оригинал ще гледаме утре, да хвърля едно око да си припомня кво ни чака?

# 557
  • В тъмната гора.
Мишел, коя серия в оригинал ще гледаме утре, да хвърля едно око да си припомня кво ни чака?

момент само да проверя

# 558
[/uote]    Гледах го с анг субтитри в youtube-страхотна роля направи наш Мурат-не мога да си кривя душата и за Берен Саат-играха страхотно и си пасваха!Филма си струва-там е с мустаци ,но изглежда идеално за ролята! smile3501

Shakira Sanz, как го гледа с английски субтитри този филм? На мен не ми излизат субтитрите или нещо съм пропуснала да направя. Би ли ми дала линк, моля. Може и на лични, в случай, че това се брои за спам. Благодаря предварително.

# 559
  • В тъмната гора.
37-ми и част от 38 епизод ще гледаме утре

# 560
  • София
37 е част от 38 епизод ще гледаме утре
  love001 тенкюююю, отивам

# 561
Айде,сега пък Нириман отвори кутията на Пандора. ooooh!И пак настанаха мъчни времена за нашите влюбени гургуличета. #CrazyМа и те отидоха в на Демир къщата да са сами .....и легнаха да спят. ooooh! #Crazy #CrazyА Дефне,как ме издразне с това си държание,май ще има "Каквото почукало,такова се обадило"... Thinking

# 562
  • Добрич
А мен най ме подразни Сухейля накрая на серията като каза на Демир - почакайте малко с Аси, ти си силен ще се оправиш. А нали пак заради нея стана цялата бъркотия. Направо ми идва да я  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 563
  • В тъмната гора.
Мишел, да се присъединя и аз към благодарностите на останалите - за всичко каквото правиш за останалите тук в тази тема. Голямо БЛАГОДАРЯ smile3501   и браво, и на теб и на всички като теб.
Моля те усмихвай се снизходително когато и занапред ще се появи някой който ще пише простотии и ще се опитва да те уязви по този начин. Усмихни се, защото тази някоя ужасно много напомня на царицата с огледалцето, която била много щастлива докато то й казвало че е най-красивата на света, обаче помръкнала, че и побесняла, когато разбрала че вече имало друга, по-хубава. Laughing Laughing Сега, ако имах поетичен талант, щях да спретна една хумористична поемка на тема "Огледалце, огледалце, кажи......" Laughing

Смешно е, нали? - тя вероятно си е мислила, че за вечни времена ще остане най-красивата и че живота трябва спре да не би да се роди нещо по-красиво Laughing Нооо...времето тече и винаги изниква нещо по-съвършено от това окето вече е било. Което не значи че трябва да оплюем старото, но и не значи че трябва да си затворим очите и да живеем консервирани, нали?

п.п. Пък по филма- само мен ли ме подразниха всички, ама всички в серията тази вечер? Как пък един не реагира адекватно и не каза точните думи, ми все около тях?

Благодаря за подкрепата! Simple Smile

Но вече да затворим този тефтер, да не се занимаваме, нито ще съм пърмата, нито последната.

# 564
И мен ме подразни Сюхейля, но повече Нериман ми се ще да я  #2gunfire. Тя само кудкудяка и прави физиономии, всичко знае и разбира - първо говори , после мисли - патка.

# 565
Аси, милата какво мислеше, какво стана.  newsm78 Но и Дефне я предупреди, че ако мама разбере ще стане..... и то стана една дандания.

# 566
След цялото задръстване и лудница, най- накрая се добрах до заветната цел Peace
Днес от работа, четох че и Маркес (Габриел Хосе Гарсия Маркес) е влязъл в кериза.
Ако не друго, то за него поне трябва да се знае, че е награден с Нобелова награда за литература за цялостно творчество. Но поне от обща култура, не за друго. А, че е едно от най- великите имена в световната литература, туй е друга бира и не за всеки.

Виждам, че страстите относно днешната серия са на ниво Joy Joy Joy Joy Joy Нериман е ужасна по принцип, а и лигавщините й ми идват вече множко. Аси е милион пъти по- зряла от майка си. А Дафнето не знам за какво се бори, ама май си прави сметките без кръчмар.
Да пуснат серията в нета, че и аз да оплакна окото

# 567
Напълно съм съгласна с мнението ви за мама Нериман ooooh!Как поне веднъж не поговори спокойно тази жена.И защо се бърка на Гонджа и Зия-тя не може да остане сама а майката на Зия може.Много е разглезена,все на нейното да става.

# 568
Явно, който се жени за дъщеря в сем.Коджаоглу, се жени за цялото семейство, както споделиха потърпевшите.  Интересно и Демир ли така ще го командва Нериманката.

# 569

Тук за Демир сигурно няма да я огрее. Той е по различен и при него номерата и няма да минават, плюс това той много добре преценява хората. Не се излъга и относно Джамал ага, ако си спомняте той му заяви, че не иска да го въвлича в игричките му към Ихсан.

Общи условия

Активация на акаунт