мажът ми ме тормози и бие

• 16 692
  • 157
  •   1
Отговори
# 60
ОПРАВИХ СИ ЛИЧНИТЕ

# 61
Баща ти дали иска или не иска да плаща  банката не я интересува .

# 62
  • София
Според мен трябва да се лекуваш сериозно! Имаш ли някаква представа кое е отключило заболяването ти през 2000-та година?

# 63
Хубави съвети са ти дали майките. Обърни се към организациите за защита на жените, предполагам че ще ти дадат най-точен съвет. Няма тук какво да нищиме. Помощ ще получиш за детето \дрешки и пр\. Няма да останеш на улицата не се бой. В крайна сметка при баща си не можеш ли да живееш, че това ..не го разбрах...И не разбрах как може да обичаш мъжа си при това положение... newsm78

# 64
ДА МИЛА ,ОТ КАТАСТРОФА ,ОТ СТРЕСА ,А НА ДРУГАТА МАМА ДА КАЖА ,ВЯРНО Е ,ЧЕ БАНКАТА НЕ ПИТА НАПРАВО УДЪРЖА ОТ МАЙЧИНСТВОТО МИ.

# 65
Мама на Диан ,не си оправила личните ,пробвай пак.

# 66
Според мен:
1. и ти и баща ти сте "наследници" на дълга, макар че за първи път чувам банка да дава пари без застраховка;
2. твоето майчинство никой не може да ти го вземе, на нас ни отказаха заем с поръчител който е по майчинство, точно защото ако се стигне до там той да плаща, не могат да му вземат парите.
Мисля, че ти доброволно си се набутала да го изплащаш.

# 67
НЯМА СМИСЪЛ ДА ПРОДАЛЪЛЖАВАМЕ ТЕМАТА ПРОСТО Е ИЗЛИШНО ,АЗ НЕМОГА ДА ОСТАНА САМА ЗАЩОТО ЩЕ УМРА ЗА ОТРИЦАТЕЛНО ВРЕМЕ .Мами,неискам да ви дразня с тази тема а това се получава съжелявам много,за което моля да ме извините .Ходих до социалните в петак знаете ли какво ми казаха:Съжелявам госпожо берете си гайлето ooooh! ние не сме благотворително дружество

# 68
НЯМА СМИСЪЛ ДА ПРОДАЛЪЛЖАВАМЕ ТЕМАТА ПРОСТО Е ИЗЛИШНО ,АЗ НЕМОГА ДА ОСТАНА САМА ЗАЩОТО ЩЕ УМРА ЗА ОТРИЦАТЕЛНО ВРЕМЕ .Мами,неискам да ви дразня с тази тема а това се получава съжелявам много,за което моля да ме извините .Ходих до социалните в петак знаете ли какво ми казаха:Съжелявам госпожо берете си гайлето ooooh! ние не сме благотворително дружество
Значи все пак темата не за това ,че мъжът ти те тормози и бие ?За какво я пусна?

# 69
Не мога да ти пратя ЛС,да не са ти разбутани настройките

# 70
така е наследници сме  и двамата но майка ми нямаше застраховка защото беше инвалид 1 група а на такива хора не предлагали застраховки понеже били болни,а банката не се хваща да плаща излишни кредити,това пък бяха думите на служителите в банката,знаете какво имам предвид

# 71
темата си е точно за това,но немога да пиша защото взе да наобикаля покрай мен и мее страх да не си навлека неприятностти затова по добре да спра .Неискам argue и бой ,надявам се да ме разберете а за личните незнам защо не получавам  Crossing Armsпак ще погледна

# 72
Мама Яни ,опитай пак мисля че ги оправих Rolling Eyes

# 73
  • София
Първо нямат право да удържат сума под минимума от банкаили от където и да е. Спокойно можеш да спреш плащанията по кредите ще се точат дела примерно ако изобщо се стигне до там. Ще имаш запор, който не могат да наложат поради малките доходи след като съпругът ти не работи. Може би при започването ти да плащаш е работел и за това иначе нямат право да удържат ако трябва си смени сметката подай заявление в НОИ и да превеждат на друга. Другото ако нямаш никакво друго наследство от майка ти, което да ти е в ущърб на следващият ми съвет възползвай се. Имаш право да се откажеш от наследство, но както от негативите така и от позитивите му. Ако нямаш къща от нея или нещо подобно просто иди при ноталиус взима да речем 20лв. и изгответе отказ от наследство с него в банката и край. Има мн. начини да си потърсиш правата.

Сега са социалните ако наистина това са ви доходите за 3-ма души имаш право на доста неща така,че нямат право да откажат.Тук във форума има инфо  потърси го на какво имат право майки с ниски доходи. Пък и да не е тук прочети законът в нета го има и си напиши на едно листче на какво имаш право и си го търси.

Трето ако мъжът ти те тормози как ще те е страх да си сама, та то по - страшно е да си с него, а и храниш още едно гърло с този малък доход. Я си помисли дали няма да е по-леко без такъв мъж. Болестта се бори макар и трудно явно не си намерила точен специалист.

# 74
незнам,обиколих всички психиатри ,психолози сега съм с чувство за вина ,че майка ми от мен се поболя да ме гледа все болна и тъкмо се пооправих и се омъжих и пак с е почна но аз имам надежда поне се моля нещата да се оправят .Що се отнася до дохода не сме на моето майчинство само баща ми си работи и пенсия взема,къщата е негова и на майка ,в нея живея и ааз .А баща ми не се инетересува от нас  ,ако се откажа от наследство след време къде ще живея на улицата ли? ще се мъча да говоря с него дано ме разбере

Общи условия

Активация на акаунт