мажът ми ме тормози и бие

• 16 676
  • 157
  •   1
Отговори
# 150
Понеже първият и пост в Продавалника е май от юни или юли 2009 , само разбрах ,че модераторите са и били спряли за известно време достъпа до форума - защо е станало това ? Може ли да ме светнете по въпроса ?

# 151
Момичета дайте линк кьм продавалника ако може.Нещо не се справям и не го намирам  Embarassed

# 152
Момичета дайте линк кьм продавалника ако може.Нещо не се справям и не го намирам  Embarassed

Даден е вече, ако нямате регистрация там, не можете да четете форума. Но пък обявите и са видни за всички.

# 153
никой неми е помогнал въпреки че имах нужда пак заради теб ,ама ти нали се намеси и осра всичко пак питай ги мамите дали някоя ми е преатила нещо? само да добавя ,че тази жена само лошо се опитва да прави да ,да завършила съм право наистина но не съм практикувала в това имали лошо
Извини ме, но въобще не вярвам че си завършила право, тъй като ти три думи не можеш да напишеш без покъртителни правописни грешки и объркан словоред. И аз не разбрах какво точно искаш с пускането на тази тема? Ако е било съжаление - мисля, че го получи. За останалите неща предполагам, че социалните могат да преценят по-добре на място дали и каква нужда има вашето семейство. Няма лошо момичета, които имат излишни дрешки да ти помогнат, но някак все по-трудно се следят обърканите ти мисли. Ту обичаш мъжа си, ама той те бие, нямате пари - имате интернет, камера и микрофон.....

# 154
мама на ДИАН или ЕЛИНЦЕТО, сега да не погнеш с полицаичето и тук пишещите момичета  Mr. Green

# 155
мама на ДИАН или ЕЛИНЦЕТО, сега да не погнеш с полицаичето и тук пишещите момичета  Mr. Green

Joy Joy Joy а не тя на тях не им е продала боклуци за 300лв. толкова ли беше косата или 200лв.  то тогава не бяха обеснения че куриера е отворил и е отрязал 10см. от косата, и какво ли не още
просто няма такъв случай досега Joy hahaha

# 156
Shocked
Не вярвам някой да си е дал адрес и телефон. smile3560Става все по-объркано и все по-малко вдявам. Thinking

# 157
  • Sofia
мама на ДИАН, много моля, потърсете професионална помощ.
Доста от нещата които правите са директно наказуеми.
Един специалист на място би ви спестил много бъдещи неприятности.
Заключвам темата.

Общи условия

Активация на акаунт