мажът ми ме тормози и бие

• 16 691
  • 157
  •   1
Отговори
# 120
ох,не знамкакво да кажа за тая сага
от самото на4ало следя темата.в на4алото да си призная изклю4ително много се трогнах от постовете на авторката и абсолютно бях решена да й помогна по някакъв на4ин,още пове4е 4е е от Шумен,а аз ако не всяка седмица то през седмица съм там-мъжа ми е от Шумен.затова й поисках адреса,но не го полу4их-нищо.сега стоя и гледам и се 4удя какво да направя.то бива бива лъжи,ама това ве4е са подигравки с нас,останалите потребители.един път мъжа й я тормози,а друг път го оби4а и не може да го напусне...от любов.ами мила,мама на ДИАН ,ти помисли ли за това детенце,то как ще приеме утре поредния ви скандал или побой.ако изобщо ги има тези работи,4е незнам сега дали да вярвам или не....
зна4и в тез форуми не "гостите" да ограни4ат ами незнам и какво да направят подигравките пак ще ги има и вси4ко ще продължава по старо му

# 121
То всъщност дали мъжът и я бие и болеста са под съмнение.
Тя не се подиграва  толкова с нас, колкото със наистина нуждаещите се мами.
Дали модератор може да каже тази елинцето от Продавника  и  мама на ДИАН са едно и също лице/един и същ компютър/ newsm78

# 122

http://www.prodavalnik.com/ppc/showcat.php?cat=500&ppuser=60246
а това е търговската дейност на така наричащата се бедна майка, не ми се занимава да броя сребърните колиета и пръстени newsm78 и парфюмите
Да,и аз се поразрових да видя какви обяви има потребител с това име.Видях ги,но не смеех да си мисля,че това е същата жена...Парфюми,колиета,златни обици....Сигурно ли е?

# 123
И на мен ми стана криво, почувствах се глупаво, че се "вързах".Толкова ли съм тъпа? newsm78
Май да... Crossing Arms
Само като си помисля, че бях приготвила дрешките на детето си... Sick

# 124
Дали модератор може да каже тази елинцето от Продавника  и  мама на ДИАН са едно и също лице/един и същ компютър/ newsm78
Според мен би трябвало да може.Наистина трябва да се вземат мерки, иначе се злоупотребява с доверието на хора, които имат желание да помагат, а остават разочаровани безброй пъти от безброй "нуждаещи" се.

# 125
И на мен ми стана криво, почувствах се глупаво, че се "вързах".Толкова ли съм тъпа? newsm78
Май да... Crossing Arms
Само като си помисля, че бях приготвила дрешките на детето си... Sick

тоо4но,и приятелка ангажирах да си изкара и тя малките дрешки на детенцето

# 126
Аз вчера успях да пиша лично на МАМА НА ДИАН.Освен приятелство друго не можах да предложа ,защото нямам вьзможност.Знам колко е гадно да си сам и освен интернет да нямаш друга врьзка сьс света.Ще бьде добре този спор да се изясни и темата да не се заключва.Много често явно се случва тук да просят помощ хора, които нямат нужда от такава.Ако някой си мисли ,че може да льже и да печели от това не сьм сьгласна .Дано тези ,които правят така се засрамят видяхме,че всичко се разбира.Аз сьщо имам нужда от помощ и то сигурно много повече от авторката на темата . Не сьм трьгнала обаче да сьбирам пари от форума.Няма нищо лошо в това някой да ти помогне ,но не и да льжеш.Да е благодарна ,че детенцето и е здраво .

# 127
Аз си мисля,че всичко ,написано от авторката,е лъжа.
Не знам какво право си завършила,но с този правопис....
Целта на темата?Противоречиш си ужасно.
Самата ти реакция към Лара Крофт показва много.Ама наистина много!
Много жалко.Не за теб,не за тези,които са се излъгали,ами най-вече за тези,които наистина имат нужда от помощ.

# 128

миличка не мога да публикувам личното ти до мен но мога да го изпратя за да видят какво си ми писала,
дай да го видим това ЛС

# 129
ДА ОБИДИХТЕ НО ТИ СЕ ИЗВИНИХ БЕШЕ ПРАВА ЗА ТОГАВА АМА АЗ КАТО НОВА ДА СЕ ВКЛ ,НО ЗА МАМАТА ТЯ ОТ ВАРНА КАЗВА СЕ ЗОРНИЦА79 ПИТАЙ Я ДАЛИ НЕЩО СЪМ И ДЛЪЖНИЦА , А ЗА МЕСТОЖИТЕЛСТВОТО  Naughty АЗ СЪМ СИ ОТ ШУМЕН А МЪЖЪТ МИ ОТ БУРГАС И СИ ЖИВЕЯ В КЪЩАТА НА БАЩА МИ

ами това е достатъчно потвърждение че е същата от продавалника, тя сама си признава че се е извинила

# 130
МИСЛЕТЕ КАКВОТО ИСКАТЕ НЕКА МАЙКАТА ОТ ШУМЕН ДОЙДЕ ДА СЕ СРЕЩНЕМ И ДА ВИДИМ ТОГАВА КАКВО ЩЕ ГОВОРИТЕ ,А ПЪК НА РУТ ЩЕ КАЖА ДА НЕ СИ ИЗБИВА КОМПЛЕКСИТЕ ТУК ДА НЕ ЗЛЕПОСТАВЯ ДРУГИТЕ ХОРА ,НИКОГО НЕ СЪМ ИЗЛЪГАЛА НИТО СЪМ ПРИЕЛА ДРЕШКИТЕ КОИТО СА МИ ПРЕДЛАГАНИ ,НОООООООООООО ПАК КАЗВАМ НЕКА МАЙКАТА ОТ ШУМЕН МИ ПИШЕ И ДА ДОЙДЕ ДО ДОМА МИ ТЯ САМА ПРЕДЛОЖИ,ТОГАВА ПАК ЩЕ ГОВОРИМ.И ДО ТОГАВА НЯМА ДА ВЛИЗАМ ТУКА ЗАЩОТО СЕ НАВИВАТЕ ЕДНА ДРУГА А НА РУТ ЩЕ КАЖА ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ЖАЛБИЧКАТА НЯМА ДА И СЕ РАЗМИНЕ  Naughty ,ИМАМ И АДРЕСА ВЕЧЕ  Mr. Green ЧАО И ДО НОВИ СРЕЩИ,ПРОСТО НЕ МИ ПИШЕТЕ ДОКАТО НЕ ИЗЛЕЗЕ ИСТИНАТА.ДА В ПРОДАВАЛНИКА МЕ ИМА РЕГИСТРИРАНА

# 131
Я стига крещя!
Истината стана достатъчно ясна вече.

# 132
За каква жалба става на въпос  newsm78

# 133
МИСЛЕТЕ КАКВОТО ИСКАТЕ НЕКА МАЙКАТА ОТ ШУМЕН ДОЙДЕ ДА СЕ СРЕЩНЕМ И ДА ВИДИМ ТОГАВА КАКВО ЩЕ ГОВОРИТЕ ,А ПЪК НА РУТ ЩЕ КАЖА ДА НЕ СИ ИЗБИВА КОМПЛЕКСИТЕ ТУК ДА НЕ ЗЛЕПОСТАВЯ ДРУГИТЕ ХОРА ,НИКОГО НЕ СЪМ ИЗЛЪГАЛА НИТО СЪМ ПРИЕЛА ДРЕШКИТЕ КОИТО СА МИ ПРЕДЛАГАНИ ,НОООООООООООО ПАК КАЗВАМ НЕКА МАЙКАТА ОТ ШУМЕН МИ ПИШЕ И ДА ДОЙДЕ ДО ДОМА МИ ТЯ САМА ПРЕДЛОЖИ,ТОГАВА ПАК ЩЕ ГОВОРИМ.И ДО ТОГАВА НЯМА ДА ВЛИЗАМ ТУКА ЗАЩОТО СЕ НАВИВАТЕ ЕДНА ДРУГА А НА РУТ ЩЕ КАЖА ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ЖАЛБИЧКАТА НЯМА ДА И СЕ РАЗМИНЕ  Naughty ,ИМАМ И АДРЕСА ВЕЧЕ  Mr. Green ЧАО И ДО НОВИ СРЕЩИ,ПРОСТО НЕ МИ ПИШЕТЕ ДОКАТО НЕ ИЗЛЕЗЕ ИСТИНАТА.ДА В ПРОДАВАЛНИКА МЕ ИМА РЕГИСТРИРАНА
Елинцето ли си ?

# 134
ЛАРА КРОФТ (rut) ,благодаря ти
мама на ДИАН ,стига с тез жалби и истории,то така става жалба и айде,нали се имаш за адвокат би трябвало да ти е ясно...явно толкова си и адвокат-колкото аз съм
уффф,толкова ли съм тъпа 4е да се вържа на подобна глупост

Общи условия

Активация на акаунт