мажът ми ме тормози и бие

• 16 706
  • 157
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Завършила право ама финансово зависима и със 100лв на месец карала. Да бе да и моята приятелка завърши и не беше практикувала и в кантората,която я наеха и даваха достатъчно за да си гледа детето САМА. Тя за разлика от теб не лъжеше, а напусна мъжът си с 2-месечно бебе и го гледа сама и работи. Със 100лв не можеш храната на бебето си да покриеш само. После мъжът ти не работи и ти бие ама ти го обичаш и няма да го напуснеш. Е питай ме дали ще храня още едно гърло дори да гообичам ако съм в бащината си къщо примерно. Ще го обичам ама няма да съм с него. Наистина много оплете конците.

# 136
  • София
МИСЛЕТЕ КАКВОТО ИСКАТЕ НЕКА МАЙКАТА ОТ ШУМЕН ДОЙДЕ ДА СЕ СРЕЩНЕМ И ДА ВИДИМ ТОГАВА КАКВО ЩЕ ГОВОРИТЕ ,А ПЪК НА РУТ ЩЕ КАЖА ДА НЕ СИ ИЗБИВА КОМПЛЕКСИТЕ ТУК ДА НЕ ЗЛЕПОСТАВЯ ДРУГИТЕ ХОРА ,НИКОГО НЕ СЪМ ИЗЛЪГАЛА НИТО СЪМ ПРИЕЛА ДРЕШКИТЕ КОИТО СА МИ ПРЕДЛАГАНИ ,НОООООООООООО ПАК КАЗВАМ НЕКА МАЙКАТА ОТ ШУМЕН МИ ПИШЕ И ДА ДОЙДЕ ДО ДОМА МИ ТЯ САМА ПРЕДЛОЖИ,ТОГАВА ПАК ЩЕ ГОВОРИМ.И ДО ТОГАВА НЯМА ДА ВЛИЗАМ ТУКА ЗАЩОТО СЕ НАВИВАТЕ ЕДНА ДРУГА А НА РУТ ЩЕ КАЖА ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ЖАЛБИЧКАТА НЯМА ДА И СЕ РАЗМИНЕ  Naughty ,ИМАМ И АДРЕСА ВЕЧЕ  Mr. Green ЧАО И ДО НОВИ СРЕЩИ,ПРОСТО НЕ МИ ПИШЕТЕ ДОКАТО НЕ ИЗЛЕЗЕ ИСТИНАТА.ДА В ПРОДАВАЛНИКА МЕ ИМА РЕГИСТРИРАНА

Защо крещиш? Другото болеста ти те влачела надолу и нямаш сили да се оправиш с биещия те мъж и да си потърсиш правата пред социалните пък и пред света за детето ти. Не можеш да излизаш сама от страховата невроза ама жалби срещу Рут ще пускаш а? За това сили и нерви имаш? А иначе да си оправиш живота болеста ти виновна ( ако я има) Увличаш се и  не знам май себе си опитваш да надлъжеш

# 137
Цитат
МИСЛЕТЕ КАКВОТО ИСКАТЕ НЕКА МАЙКАТА ОТ ШУМЕН ДОЙДЕ ДА СЕ СРЕЩНЕМ И ДА ВИДИМ ТОГАВА КАКВО ЩЕ ГОВОРИТЕ ,А ПЪК НА РУТ ЩЕ КАЖА ДА НЕ СИ ИЗБИВА КОМПЛЕКСИТЕ ТУК ДА НЕ ЗЛЕПОСТАВЯ ДРУГИТЕ ХОРА ,НИКОГО НЕ СЪМ ИЗЛЪГАЛА НИТО СЪМ ПРИЕЛА ДРЕШКИТЕ КОИТО СА МИ ПРЕДЛАГАНИ ,НОООООООООООО ПАК КАЗВАМ НЕКА МАЙКАТА ОТ ШУМЕН МИ ПИШЕ И ДА ДОЙДЕ ДО ДОМА МИ ТЯ САМА ПРЕДЛОЖИ,ТОГАВА ПАК ЩЕ ГОВОРИМ.И ДО ТОГАВА НЯМА ДА ВЛИЗАМ ТУКА ЗАЩОТО СЕ НАВИВАТЕ ЕДНА ДРУГА А НА РУТ ЩЕ КАЖА ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ЖАЛБИЧКАТА НЯМА ДА И СЕ РАЗМИНЕ  Naughty ,ИМАМ И АДРЕСА ВЕЧЕ  Mr. Green ЧАО И ДО НОВИ СРЕЩИ,ПРОСТО НЕ МИ ПИШЕТЕ ДОКАТО НЕ ИЗЛЕЗЕ ИСТИНАТА.ДА В ПРОДАВАЛНИКА МЕ ИМА РЕГИСТРИРАНА
Май се караш ,а?

Не мога да разбера как всички такива сте мили и жални в началото ,а после  зъби показвате .....аман от нуждаещи се!

# 138
Рут, а да те видя сега... smile3502

# 139
Не знам какво да кажа , няма какво да и разнищваме писанията , защото те си противоречат постоянно - за мен въпросната авторка има проблем ама  тук ние не можем да и помогнем.

# 140
  • София
Само забравих да вметна,че преди около 2 години Рут чрез мен помогна на едно бедно майче с бебе,  с количка,дрешки и памперси. Защо не ме отряза и мен така а както теб? Щото не съм лъгала а когато не лъжеш просто мисълта е последователна. Нямало да влизаш е голям праззз да знаеш  Laughing

Рут може и да не ме помниш,но аз теб да и мамата на която помогна също   bouquet

# 141
 Laughing
Мацката събра целия форум
Ти си звезда Дианова майко...легенда Crazy

# 142
Изчетох цялата тема и нищо не разбрах, особено от думите на авторката... или е неграмотна или наистина е много болна, но в двата случая да й е живо и зрдраво детенцето Peace

# 143
  • Бургас
Мен ми е криво, че заради такива, следващия път може да подминем някоя наистина нуждаеща се от помощ майка... Sick

# 144
мда дължа изивинение на ЛИНЦЕТО, темата я беше пуснала тогава за самотна майка и пак искаше да води хора да видят майката, нали не беше за теб помоща, ти си беше много добре нали
казах ти че ти пазя личните и от там

НЕ СЪМ ИСКАЛА ПОМОЩ ЗА СЕБЕ СИ ,РАЗБИРАШ ЛИ МЕ МИЛА НО АЗ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ РОВЯ В ЧУЖДИТЕ СЪДБИ ,ЗАЩОТО НЕЩО ЯВНО ВСЕ НЕМОГА ДА НАПРАВЯ КАКТО ТРЯБВА,ВТОРО НЕЗНАМ КОЙ Е ПИСАЛ ИМЕ ДИЛЯНА И ДИАН КАТО ДЕТЕТО Е МОМИЧЕ,А МАЙКАТА СЕ КАЗВА МИСЛЯ ЗВЕЗДЕЛИНА ,ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ НЯКОЙ МИ ПРЕПРАВЯ ПОСТОЯННО ОБЯВИТЕ И ИМЕНАТА ЗА КОЕТО НЕМИ Е ИЗОБЩО ПРИЯТНО

това кой ли го е писал а newsm78

и не ме заплашвай, тогава в темата помолих една приятелка инспектор в РПУ да я прочете и беше писала дори

попитай твоята адвокатка да ти разясни някой неща, че ти май не си ги учила
ще взема да се разходя до Шумен

според мен мисли че сме будали hahaha

# 145
Мен ми е криво, че заради такива, следващия път може да подминем някоя наистина нуждаеща се от помощ майка... Sick

Тъкмо и аз това мислех да пиша Tired

Не знам какво да кажа , няма какво да и разнищваме писанията , защото те си противоречат постоянно - за мен въпросната авторка има проблем ама  тук ние не можем да и помогнем.

То за простотията и наглостта лек няма...

# 146
Рут може и да не ме помниш,но аз теб да и мамата на която помогна също   bouquet
Тоя път сериозно.И аз ще благодаря на Рут. Mr. Green
Защото непрекъснато ми дърпа синждира, като се юрна да помагам на някого, който лъже.Усеща ли ги, надушва ли ги, нямам идея. newsm78
Егати тъпата коза съм, значи.А на нея мазоли й избиха по ръцете от дърпане.Като ми пееш, Пенке ле, кой ли ми те слуша? Crossing Arms

# 147

Тъкмо и аз това мислех да пиша Tired

и аз с вас

# 148
Само забравих да вметна,че преди около 2 години Рут чрез мен помогна на едно бедно майче с бебе,  с количка,дрешки и памперси. Защо не ме отряза и мен така а както теб? Щото не съм лъгала а когато не лъжеш просто мисълта е последователна. Нямало да влизаш е голям праззз да знаеш  Laughing

много съжалявам но не помня Embarassed Embarassed, помня само когато се опитват да лъжат
МИСЛЕТЕ КАКВОТО ИСКАТЕ НЕКА МАЙКАТА ОТ ШУМЕН ДОЙДЕ ДА СЕ СРЕЩНЕМ И ДА ВИДИМ ТОГАВА КАКВО ЩЕ ГОВОРИТЕ ,А ПЪК НА  ДРУГА А НА РУТ ЩЕ КАЖА ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ЖАЛБИЧКАТА НЯМА ДА И СЕ РАЗМИНЕ  Naughty ,ИМАМ И АДРЕСА ВЕЧЕ  Mr. Green ЧАО И ДО НОВИ СРЕЩИ,ПРОСТО НЕ МИ ПИШЕТЕ ДОКАТО НЕ ИЗЛЕЗЕ ИСТИНАТА.ДА В ПРОДАВАЛНИКА МЕ ИМА РЕГИСТРИРАНА

мда и в другите теми чакаше да ти се извиняваме  Joy но тогава ги триеше, а тук не може да я изтриеш

чакам жалбата от един месец, много ми е интересно на какво основание е, че дори и прецедент не мога да открия

пп.има вече отговори в продавалника Grinning

# 149

я сетих се, тогава беше продала коса и беше станало страшно в продавалника, тъкмо се чудех защо бях помолила моята приятелка да провери в Шумен кой е този полицай който е заплашвал заради теб

съжалявам момичета но и там всеки пост е със собствена история и не мога да се сетя за какво беше, а нея я следя от много време, както и още няколко подобни звезди

Общи условия

Активация на акаунт