мажът ми ме тормози и бие

• 16 712
  • 157
  •   1
Отговори
# 75
Цитат
Не съм добре финансово ,само на майчинство съм 240лв ,но те не стигат само за памперси и храна имам нужда от малко дрешки зимни най вече от яке дебело за 1год и 2 месеца ,и бутушки

...Що се отнася до дохода не сме на моето майчинство само баща ми си работи и пенсия взема,къщата е негова и на майка ,в нея живея и ааз ..

ooooh! Outta Joint

# 76
Аз мисля,че момичето иска да каже ,че за пред социалните не са само с нейния доход.Там се интересуват кой още живее с теб в кьщата и за това няма да получи помощи.Аз разбрах ,че баща и не помага финансово, само живее с тях,но социалните това не ги интересува.

# 77
Аз мисля,че момичето иска да каже ,че за пред социалните не са само с нейния доход.Там се интересуват кой още живее с теб в кьщата и за това няма да получи помощи.Аз разбрах ,че баща и не помага финансово, само живее с тях,но социалните това не ги интересува.
Баща и не е от семейството и.Тя е пълнолетна,още повече,че има съпруг...

# 78
  • София
Баща и не е от семейството и.Тя е пълнолетна,още повече,че има съпруг...

При социалните не важи,че си пълнолетен а наистина кой ощее с теб в къщата и се взима и неговият доход.това го знам от опит с баба ми. Сама е с мижава пенсия,но брат ми  живее там и това е положението искат доходите на двамата

# 79
То се смята от колко човека е домакинството. Ако живеете на два различни етажа например, като при апартаментите, мисля че можеш да претендираш, че  вашето домакинство се състои от 3-ма души.
Кураж и успех! Hug

# 80
  • София
Интересно ми е майка ти за какво е теглила кредит?  Rolling Eyes

# 81
кредита беше за моето секцио

# 82
приключвам с темата защото ми стана още по зле от нападки ,мислех че тук ще намеря разбиране но явно не ,Само да кажа ,че социалните не вземат под внимание доходите на баща ми той си е отделно семейство . БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО МЕ ПОДКРЕПИХА

# 83
  • на правилното място, в точното време
приключвам с темата защото ми стана още по зле от нападки ,мислех че тук ще намеря разбиране но явно не ,Само да кажа ,че социалните не вземат под внимание доходите на баща ми той си е отделно семейство . БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО МЕ ПОДКРЕПИХА
Мисля, че намери разбиране и подкрепа. Доста хора заявиха желание да ти помогнат, посъветваха те различни неща, но ти не си готова да направиш нищо, което зависи от теб. Не можем да дойдем и да набием мъжа ти. Ти смяташ,че си зависима и без него ще умреш....еми в случая никой не може да ти помогне. Ако си търсила съжаление - еми и от това имаше. Дано някога намериш сили, да повярваш в себе си и да решиш да промениш "съдбата си" Peace

# 84
  • София

Защо не пробваш да пишеш в темата за ПР? http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=409685.0
Може би там ще те разберат по-добре  Rolling Eyes

# 85
мама на ДИАН, не забраяй : разни хора, разни идеали... Но сега моя съвет към теб е да си помислиш за детенцето, което не и е иноно за нищо.
А доколкото социалните заиси как ще предстаиш нещата пред тях!
Просто не чакай мъжът ти да стигне до там да посегне и на малкия, защото рано или късно и до там се стига!!!
Не се отказай, за ти се отвори, тряба най-напред да почукаш!!!

# 86
Прочетох всички постове на автоката , според мен става въпос за човек , който наистина има сериозни проблеми незнам паническо разстройство ли е или нещо друго ... Лично аз за побоищата от съпруга не съм много сигурна . Това е моето мнение .

# 87
Мама на ДИАН, опитах се да ти пиша на лични, но ми даде съобщение, че си забранила получаването на ЛС. Моля те, оправи опцията и ми прати адреса си на ЛС.

# 88
Що се отнася до дохода не сме на моето майчинство само баща ми си работи и пенсия взема,къщата е негова и на майка ,в нея живея и ааз .А баща ми не се инетересува от нас  ,ако се откажа от наследство след време къде ще живея на улицата ли? ще се мъча да говоря с него дано ме разбере

вариянта е след побой да се обадиш в полицията и да изгониш мъжъ си
и тук да попитам не сте ли ЕЛИНЦЕТО от продавалника

# 89
не мога да публикувам личното от мама на ДИАН или ЕЛИНЦЕТО но мога да напиша отговора си тук и в другата и тема

пак не разбирам какво искаш, ако се притесняваш че ще се намеся и ще ти попреча да излъжеш другите си на прав път, не знам в продавалника кой е писал половината от постовете ти, може би бебето но нали не мислиш че ще позволя да  лъжеш и ще си замълча, не виждам защо ми пишеш на лични, зададох въпрос  в двете теми с цел

Общи условия

Активация на акаунт