САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-38

• 49 402
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
момичета получила съм код на имейла ама не намирам линк да ви го посна.  Копирам кодчетата ама не знам как да ви копирам линк да видите какво е за якенце женско

en saisissant le code correspondant à la taille de mon cadeau
38/40 : 45438 - 42/44 : 45446 - 46/48 : 45454

# 196
С риск да ме баннат  Heart Eyes, ето
На мен тези ми намалят 30 % , а не 20/30  newsm78
А, тези са 20/33, не от 30
Сега пробвах тези от втория ред и намаля точно с 20е. На теб какво ти пише в полето Ma réduction
Ахааа, ето ключа от барачката. Аз опитвам със един сутиен -30.90 и се чудя защо не намаля.  А да споделя, че бях получила преди време един поларен палетот-мисля, че още някой го беше получил. За съжаление нямам снимка- продадох го, но да кажа...може да има и от него в поларените кодове.

# 197
момичета получила съм код на имейла ама не намирам линк да ви го посна.  Копирам кодчетата ама не знам как да ви копирам линк да видите какво е за якенце женско

en saisissant le code correspondant à la taille de mon cadeau
38/40 : 45438 - 42/44 : 45446 - 46/48 : 45454

Това е полареното сако, пуснато още сутринта от VK -преди няколко страници е линка   Peace

Кодовете за музикалната играчка работят ли още,че при мен не?Предварително благодаря и хубав ден!!! Hug
И при мен не лови - до снощи да, но днес вече-не.

# 198
аз сега съм го получила и то за първи път

# 199
аз сега съм го получила и то за първи път
То даден код по веднъж се получава  Laughing Само проверяваш, преди да публикуваш има ли го по-напред. Това се дискутира от 2 дни  Peace

# 200
Момичета кой код ви работи за -20/30, освен тези за полареното сако, че съм ги ползвала и на двата си акаутна !  Sad

# 201
  • София
Момичета кой код ви работи за -20/30, освен тези за полареното сако, че съм ги ползвала и на двата си акаутна !  Sad
Няма други.

Бръзо,ако някой иска сахариен!!! gkzq1 е кода,но не знам кой № е,а  скоро няма да е валиден...

Ето ви и за играчката,но наистина са валидни много малко време- dkzq1 и gzk1q  

fkzq1 - hzk1q - nzk1q-За червената чанта на Ан Уейбърн.

# 202
  • В La Redoute и по света
Момичета кой код ви работи за -20/30, освен тези за полареното сако, че съм ги ползвала и на двата си акаутна !  Sad
Кодовете за спайдер и дора и музикална играчка. Те са валидни до 18-ти ноември. Може и друго да си намериш, пробвай: http://www.momentofpeace.net/2009/promo-20092010

# 203
  • София
Уни,тя иска от -20/30Е....

rzk1q-за подарък BLANC.

# 204
  • В La Redoute и по света
Уни,тя иска от -20/30Е....

rzk1q-за подарък BLANC.

Извинявам се, 3 евро изгубих по трасето.  Mr. Green
Те и за полареното сако са много малко 20/30, повечето са 20/33

Еве, тези кодове за червената чанта и играчката не са ли персонални? Да не ни резнат от кръста направо ?

# 205
един въпрос какъв е подаръка бланк за който Ева даде код, тъй като ми се хваща и ме интересува ако някой го е получил да каже.
 WinkБлагодаря предварително.

# 206
един въпрос какъв е подаръка бланк за който Ева даде код, тъй като ми се хваща и ме интересува ако някой го е получил да каже.
 WinkБлагодаря предварително.
На 1 стр, 2 пост, Ева е дала снимка и е писала какво дават за подаръка бланк  Peace

# 207
Кодовете за спайдер и дора и музикална играчка. Те са валидни до 18-ти ноември. Може и друго да си намериш, пробвай: http://www.momentofpeace.net/2009/promo-20092010

Момичета саморедактирам се кодове 30953 и 30961 дават също -20/30 , дават и бд и поларче, но не се знае размера му !

# 208
  • София
За буквено-цифровите кодове писах достатъчно,ако тези,които дадох преди малко Ви устройват-заповядайте!
Който иска,да се възползва,аз не отговарям какво ще получите!
Когато ги публикувах,на мен всичките ми действаха,ако се пусне поръчка,съмнявам се, че ще има проблеми.
Не знам дали са точно персонални,но са особени!Аз бих се възползвала,но нямам какво да поръчвам,
а и пари нямам! Cry
Повече информация от тази нямам,съжалявам,ако и това е недостатъчно!

За този подрарък Бланк-идея си нямам какво пращат,а и не съм прочела някой друг да знае...

# 209
благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт