САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-38

• 49 398
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! Чета много отдавна но досега не съм писала, най-после се престраших Embarassed Получих код за намаление от покана за регистрация, но по никакъв начин не мога да го задействам, може ли някой да ми каже как/четах за кръглите цени,но само там ли действа, а и такива няма в момента/, също и колко време важат тези кодове. Предварително благодаря! Много се извинявам ако това не е по темата.

SHARARE: VK те е упътила много изчерпателно; провери следните кодове: тази вечер пуснах две поръчки с тях, Те са от АННИ:" ... дори са 20/29  ама нали не ни стиска на всички да поръчаме под 10 Е.   Ето още пак копирани от предната тема
taille 38/40 : 34401
taille 42/44 : 34428
taille 46/48 : 34436" ,
ръстовете са за полареното сако: Нагласи си цените да останат след намалението поне 10,50- 11 евро все пак за плащане; след това при посочването на ваучера, може да доплащаш колкоко останат , дори 2-3 евро само: Французите уважават ваучерите си!  Hug Peace

# 286
# 287
30953 - 20/30, БД и поларено якенце\не се знае размера засега\
Mr. Green французите сега го пускат, а ние сме го имали отдавна - самолинчувам се и си посипвам главата с пепел Embarassed \но като гледам несвързаните нощни спамове по-напред - няма пък да го направя  smile3533\
Куражче ,ако изкараш един код и за чанта Бъз цена няма да имаш Mr. Green
щом шарлотката изскочи на хоризонта, значи и бъз ще се появи  Peace

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 09:22 от Courage!

# 288
Жанче, онези горе кодове хич не са мое дело, аз съм си само писар и прилежно преписвам на уордско листче всичко, което ми хареса  Laughing Понякога после ми е по-лесно да потърся в сайта на Уни или на първата стр, ама това друг въпрос  Hug

Мене са ми пратили от онези кодове за намаление на детски играчки с 25% - 23353

Някой с идея докога ще важи този път 50555?
(Куражче, накрая ще излезе, че ларедутци от тук преписват кодове  Laughing)

# 289
Жанче, онези горе кодове хич не са мое дело, аз съм си само писар и прилежно преписвам на уордско листче всичко, което ми хареса  Laughing Понякога после ми е по-лесно да потърся в сайта на Уни или на първата стр, ама това друг въпрос  Hug

Мене са ми пратили от онези кодове за намаление на детски играчки с 25% - 23353

Някой с идея докога ще важи този път 50555?
(Куражче, накрая ще излезе, че ларедутци от тук преписват кодове  Laughing)

Heart EyesДа, зная, Anny,  , но вчера вечерта, когато усилено си търсих работещи кодчета в темата, при мен само публикуваните от теб проработиха.Благодаря!    bouquet

# 290
  • в очите на моето ангелче София
23620  Дано само не повтарям ама сега си отворих кутията и го видях(за пръв път публикувам код Embarassedдано не объркам нещо)

-40 %,sur votre article Prêt-à-Porter préféré (1)
> FEMME > LINGERIE > ENFANT > ADO > HOMME

-35 %,sur le reste de votre commande Prêt-à-Porter (2)
> FEMME > LINGERIE > ENFANT > ADO > HOMME > BEAUTÉ

-30 %…sur la Maison (3)
> LINGE DE MAISON > LITERIE > MEUBLE&DÉCO

уф дано съм била полезна  bouquet

# 291
23620  Дано само не повтарям ама сега си отворих кутията и го видях

погледни само 3 поста по-нагоре от твоя Peace

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 13:13 от Courage!

# 292

KУРАЖЧЕеее.......... Hug мерси боку мадам за това кодче, Mr. Green  ще кажа после размерчето... Laughing

А Шарлотката не ми се лови... Tired

# 293
  • София

KУРАЖЧЕеее.......... Hug мерси боку мадам за това кодче, Mr. Green  ще кажа после размерчето... Laughing
Rolling Eyes Вие чак сега ли го открихте този код?
Това беше първия от двата кода за поларчето,които пуснах,с неизвестен размер...
Другите ги оползотворихте,и стигнахте пак до него,а?  Mr. Green

# 294
аз работя с албански реотан и топлата вода при мене идва след няколко дни  Mr. Green
сериозно, тази сутрин го пуснаха франсетата, което за мен показва, че ти си №1 Hug  bouquet

# 295

Това беше първия от двата кода за поларчето,които пуснах,с неизвестен размер...
Другите ги оползотворихте,и стигнахте пак до него,а?  Mr. Green

ДА, но чак днес ми се хвана.... hahaha

# 296
Получи ли вече някоя мама полареното сакенце  за да пусне снимки и  даде някакви отзиви Thinking

# 297
  • Бургас
Получи ли вече някоя мама полареното сакенце  за да пусне снимки и  даде някакви отзиви Thinking
На предните страници имаше пуснато, но не се сещам точно къде.

# 298
  • София
Искам да напомня,че кодовете за плюшените играчки са валидни и подаръците-налични -47279, 47244, 47260, 47252
Не помня дали и колко намаляват,но дават БД.
Това,ако на някого са му в повече поларените сака!  Mr. Green

# 299
При някой действат ли тези кодчета 10154 и 10162 - 30/55 Е+подарък куфар , защото при мен не се хващат. Дайте някой малиден код за 30/55. Искам да намаля това http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324158107&a … 7&Mode=Update

Общи условия

Активация на акаунт