САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-38

• 49 413
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
нищо не ми действа. нищо не ми намаля. даже ми увеличават. всички посочени кодове от първа страница и от последните 5 страници изпробвах и не и не.

# 376
При мен също действа 20/33 с полареното сакенце  Peace

И при мен така...ама пусто като се въздържам да поръчам преди да пристигне първата поръчка  #2gunfire

# 377
  • Пловдив
нищо не ми действа. нищо не ми намаля. даже ми увеличават. всички посочени кодове от първа страница и от последните 5 страници изпробвах и не и не.

една от причините за които се сещам да не ти действат кодове за поларчето  е  вече да си изполвала код от тази серия (примерно за размер 38/40 а сега искаш да пуснеш 40/42) разбираш ли ?

# 378
Здравейте.Чудех се дали някой скоро е поръчвал хлебопекарната за 10 евро ,защото съм я загледала отдавна и дали вече са започнали да я пращат до бг?Брагодаря предварително   bouquet

# 379
  • Пловдив
Здравейте.Чудех се дали някой скоро е поръчвал хлебопекарната за 10 евро ,защото съм я загледала отдавна и дали вече са започнали да я пращат до бг?Брагодаря предварително   bouquet

Моя съвет е въобще не рискувай - няма смисъл , ще ти я откажат  Naughty поръчала бях 2 от различни акаунти и след като ми ги отказаха ми стана ясно че няма смисъл да пробвам повече  Tired

# 380
  • Бургас
Здравейте.Чудех се дали някой скоро е поръчвал хлебопекарната за 10 евро ,защото съм я загледала отдавна и дали вече са започнали да я пращат до бг?Брагодаря предварително   bouquet
Моя съвет е въобще не рискувай - няма смисъл , ще ти я откажат  Naughty поръчала бях 2 от различни акаунти и след като ми ги отказаха ми стана ясно че няма смисъл да пробвам повече  Tired
аз имам поръчана хлебопекарна от 10е на 29.10, приеха ми поръчката и сега чакам дали ще дойде...нямам голяма надежда,но...ще пиша като получа поръчката

# 381
Влизам да се похваля че си пуснах якенцето на aws за 27,45 е.Използвах код за бд но ми даваше надпис че достатъчно съм се възползвала от намаление и кода не важи.Ами в такъв случай си сложих едни тривки от новата колекция за 2,95 и кода за плюшката и хванах и безплатна доставка и подарък Grinning

# 382
Влизам да се похваля че си пуснах якенцето на aws за 27,45 е.Използвах код за бд но ми даваше надпис че достатъчно съм се възползвала от намаление и кода не важи.Ами в такъв случай си сложих едни тривки от новата колекция за 2,95 и кода за плюшката и хванах и безплатна доставка и подарък Grinning
Кой код за плюшката, моля те сподели Simple Smile

# 383
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-a-capuche-amovible.aspx?p … &numberpage=3  Ето го якето а кода е 47279,но сложих  тривките преди това

# 384
Хиляди благодарности на всички за новите кодчета   bouquet точно навреме се появиха, защото съм ядосана на половинката и смятам да му опразня картата   Mr. Green
Ето още няколко кода за играчка РELUCHE ASSORTIS + 30% от играчки и текстил + БД
47279, 47244, 47260, 47252

Това са кодовете за плюшките, май си ги проспала тогава Жабчее.... Mr. Green

И като говорите за тривки..... Whistling   Вижте на какво попаднах.... ooooh!

http://cgi.ebay.fr/REVENDEUR-Gros-lot-de-72-gants-de-toilette-BL … e13#ht_542wt_1165

# 385
  • Пловдив
Хиляди благодарности на всички за новите кодчета   bouquet точно навреме се появиха, защото съм ядосана на половинката и смятам да му опразня картата   Mr. Green
Ето още няколко кода за играчка РELUCHE ASSORTIS + 30% от играчки и текстил + БД

http://cgi.ebay.fr/REVENDEUR-Gros-lot-de-72-gants-de-toilette-BL … e13#ht_542wt_1165

обаче са 72 броя на тази цена  Peace

# 386

Аз че съм спала, спала съм,ама сега си ги записах  Flutter Тези тривки ли ползвате: http://www.laredoute.fr/vente-gants-de-toilette-420-g-m2-(lot-de … &numberpage=1 “ Много са .... мъндзарки ... нещо .... Rolling Eyes Ама ако ще хване БД ...

# 387
  • София
А снимчици някой има ли за тях. Rolling Eyes

# 388
Страничен въпрос- за вече получен подарък. Получих завивката (подаръка), а някъде май бях чела, че идват отделно от останалите артикули в поръчката. Така ли е или греша?

# 389

Общи условия

Активация на акаунт