САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-38

• 49 325
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
мазмоазел anny_ - много сладурски нещица Heart Eyes дано допрат и до нас  Praynig
по основния въпрос на деня няма какво да добавя. колкото и да се възмущаваме, страницата ще се изтъркули, никой няма да чете и кервана ще си продължи по старому Laughing
1. Не отговаряйте, ако отговорите ги има в първия пост;
2. Не отговаряйте, ако вече е отговорено;
3. Не отговаряйте, ако не сте сигурни.  Praynig  Praynig  Praynig
това трябва да се сложи на първа страница, макар че:
1. ако никой не отговори питанките се повтарят, потретват, поентват и побутват, докато някой по-кибритлия не се обади и питащата дама не подскочи като ощипана мома-англичанка и убодена с губерка камила взети заедно и почне да ръси възмущения от разнообразно естество.
2. как така да не отговорят по 100 пъти, като знаят? те и кодове пускат едни и същи, по 16 пъти се повтарят на страница, но нали трябва да се появим с гръм, трясък и блясък!
3. и това няма как да стане. ама много сме услужливи, дори и да пратим питащия в 10-та глуха \а може би точно това е целта newsm78\
и ще помоля пишещата тук гостенка \знам, че няма да се обидиш, Жанче\ да се регистрира най-после - не за друго, а да си редактира постовете и да си пише на лични. и да не дезинформира хората, че я хванах вече трети или четвърти път да го прави Mr. Green

въх, докато творих тук станало напечено! Laughing
  Нещо против мен ли имаш?   

rotfImao

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 22:26 от Courage!

# 76
# 77
 ConfusedАз да дезинформирам? Rolling EyesКуражче,томно се зарадвах, че се появи и ти веднага ме  #2gunfireПриемам критиката, ще се регистрирам или просто ще си мълча, да не занимаваме другите с моята персона?продължавам да те  Heart Eyes! Peace

# 78
 CryКуражче, само две думички:това за дезинформацията, понeже е несправедливо,а на теб всички ти вярват!, много ми изкриви аурата, но ОК: no problems! Sad Няма да се обаждам повече...  Sunglasses

# 79
Аз пък тамън влезнах във форума да се порадвам на Ева, Кураж и да си понаместя чакрите с някой код, а то какво... тъмни облаци и виелици Grinning

# 80
# 81
Добро утро   bouquet
наместете си чакрите, не си кривете аурите - вижте какво хубаво студено време е навън, свински грип мори народа...
ето един весел код - 23612   http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=09894a3bd5a06f562d
а днес е понеделник, ще валят още кодове...

# 82
Добро утро!
Днес в тъмни доби си взех 3 колетчета. В единия е музикалната играчка. Много сладурска, с плюшки за висулки. Няма да снимам, че апарата ми е в мама. Няма да е ползвам и ще я пусна в "размяна на подаръци".
Мелиса ти пък, ако можеш да се оплачеш от липса на внимание. И лично аз съм ти отговаряла. Да не говорим, че бълваше въпроси в началото, на които имаше отговор в първия пост и въпреки това получаваше отговор от ясен по-ясен и от подробен по-подробен. А за маратонките, пак има отговор в първия пост. Прикс руж не се намаля. Шушони споменава, че и се е хванал кода, а не че намаля маратоните, за това Eva е сигурна, както и аз. И в крайна сметка Шушони има ЛС, попитай я.
Лек ден и успешна седмица!

# 83
Добро утро момичета,

ЕВКА, към теб едно питане,  код 51756 изникна , дава подарък  ..blanc  Laughing  -незнаен, и може би намалява играчки.
Не съм го пробвала още... Rolling Eyes  Аааа намалява някои играчки, да , но няма БД... Confused  

Значи 33 от 53 е кодчето, намалява мебели,играчки и някои дрешки... Laughing

Пробвайте момичета, дано намали някоя ...Намали ми розовата топка - балон hello kytti от 15 на 10 евро, някой питаше онзи ден.... Mr. Green hahaha

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 10:01 от бубето 29

# 84
тази сутрин пуснах поредната поръчка с  "поларените" кодчета Mr. Green
този път две олекотени завивки, които намалих на по 4.90евро
и това, ако не е далаверка Wink

# 85
някой получи ли вече полареното сакце с код 30953 да ни светне кой номер е

# 86
Някой наскоро питаше за код за пижами. ето http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=8087453fdf110b5231

# 87
  • Там....където всичко е възможно ....
Този код 24120  сякаш беше спрял да работи,а сега като го пробвам пак взел да работи Grinning
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=51dd633b4033e7592d

Цитат на: бубето 29 в Понеделник, 02 Ноември 2009, 09:48
Добро утро момичета,

ЕВКА, към теб едно питане,  код 51756 изникна , дава подарък  ..blanc    -незнаен, и може би намалява играчки.
Не съм го пробвала още...   Аааа намалява някои играчки, да , но няма БД...   

Значи 33 от 53 е кодчето, намалява мебели,играчки и някои дрешки... 

Пробвайте момичета, дано намали някоя ...Намали ми розовата топка - балон hello kytti от 15 на 10 евро, някой питаше онзи ден.... 

Намаля играчки само с 30%  .  Например това http://www.laredoute.fr/vente-boite-de-clics-99-pieces-safari.as … &numberpage=1

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 11:18 от kras8204

# 88
Ето това предполагам е музикалната играчка http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=818776&cat=8 има близки снимки. Хич не съм очарована,но предвид това,че ми намли детските адидаски съм супер доволна.

# 89
  • София
27324 -40%,без Албанци,при руж и при мини
Валиден до 20.11.09г.
23612-до -25" от хладилници,перални и прахосмукачки!  Mr. Green
-25 от petit électroménager ;-20%от gros électroménager

Валиден до 30.11.09г.

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 13:35 от Evа

Общи условия

Активация на акаунт