САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-38

• 49 356
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Направих си нова карта и акаунт, пробвах кодовете за нови клиенти започващи с 2...., но нищо не ми се хвана, а така исках дигиталната фоторамка. Дали ако пусна 1 поръчка и пробвам пак след 2-3 дни има шанс да ми се хване кода. Някой ако знае някой трик да го издаде, моля.   bouquet
Зависи кой код с 2.... си пробвала, този работи
Онези,от миналата година за матрака,прахосмукачката и др. отдавна не са валидни.

# 496
Тази рабОта с многото сметки и регистрации хич не ми хаВесва. Ще взема да се кротна и да поръчвам само от един акаунт. newsm78 Макар, че само веднъж съм си правила експеримент с тривки и подарък Rolling Eyes

# 497
 Simple Smile64890 - предколедно намаление от -35% Automne-Hiver 2009/10 Peace

# 498
Има ли код -20/33 или -20/30 който да не дава подаръка наличен след 12 седмици?Защото и дората и спидърмена и полара ми ги дава налични след 12 седмици

# 499
  • София
И на мен така, а се мъча от обед  Sad, от музикалните нищо не ми се хваща само плюшките  Sad

Туко що ми се хвана 48755

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 18:27 от dioni

# 500
И на мен така, а се мъча от обед  Sad, от музикалните нищо не ми се хваща само плюшките  Sad

хвана ми се и на мен ама ми даде БД+ подарък, а на мен ми трябва и намаление  Embarassed

# 501

хвана ми се и на мен ама ми даде БД+ подарък, а на мен ми трябва и намаление  Embarassed
Преди малко пуснах поръчка с 34428 - 20/29+БД+поларче 40/42.

# 502

Преди малко пуснах поръчка с 34428 - 20/29+БД+поларче 40/42.

въобще не се хвана при мен  Cry  Cry  Cry

# 503
  • Пловдив
Хм на мен 34444 за поларчето ми се хваща-дава ми намаление и БД, нооо отгоре на поръчката ми  изписва Article indisponible ne peut être livré à l'international   Thinking Доколкото разбирам някой от продуктите не е в наличност, но не ми изписва кой точно. Така ли е? И в такъв случай те как процедират?
Имам и др въпрос: от английския сайт постоянно ми изпращат кодове, те валидни ли са или мога да използвам само кодове от Франция, защото нито един досега не ми се е хванал и не знам дали да ги споделям.

# 504
34460 (46/48) и  48569 и 45446(42/44)  ми се хвана олеее

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 19:25 от ralitooo_

# 505
  • София
Хм на мен 34444 за поларчето ми се хваща-дава ми намаление и БД, нооо отгоре на поръчката ми  изписва Article indisponible ne peut être livré à l'international   Thinking Доколкото разбирам някой от продуктите не е в наличност, но не ми изписва кой точно. Така ли е? И в такъв случай те как процедират?
Имам и др въпрос: от английския сайт постоянно ми изпращат кодове, те валидни ли са или мога да използвам само кодове от Франция, защото нито един досега не ми се е хванал и не знам дали да ги споделям.
Подаръкът не е наличен.Затова така ти изписва.
Сигурно си се регистрирала и в английския,за това ти пращат от там оферти.
Но не може да се ползват във френския,дажеса 4-цифрени.

Рали,радвам се,че си успяла.Тъкмо почвах да ти пиша... Heart Eyes

# 506
малко ставам нахална ама някой за 38/40 няма ли ???  Embarassed

# 507
  • София
малко ставам нахална ама някой за 38/40 няма ли ???  Embarassed
Виж 48550, 45438,щом ти се хваща 48569,би трябвало и тези да станат!
А не знаеш ли къде да ги търсиш,та питаш тук?А?  Naughty
И теб ще смъмри госпожата!  hahaha Т.е.-се моа!  Heart Eyes

# 508
  • Пловдив
Благодаря, Ева. Извинявам се за тъпия въпрос предварително, но все пак ще го задам  Whistling Ако си поръчам нещо с такъв код, ще ми приемат ли поръчката и примерно ще ми изпратят подаръка по-късно или направо ще ме отрежат?

# 509
малко ставам нахална ама някой за 38/40 няма ли ???  Embarassed
Виж 48550, 45438,щом ти се хваща 48569,би трябвало и тези да станат!
А не знаеш ли къде да ги търсиш,та питаш тук?А?  Naughty
И теб ще смъмри госпожата!  hahaha Т.е.-се моа!  Heart Eyes

ммм не станаха слабите мацки са изкупили 38/40

Общи условия

Активация на акаунт