САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-38

• 49 303
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Извинявайте,момичета, но неможах да открия код за поларчето за размер 40/42! Smile
Всъщност....аз нося 38/40 но четох че не отговаря на номера и сега пуснах една поръчка в бързината и сложих код за 42/44... ooooh! Това ще ми е голямо нали?Може ли да направя нещо, да им пиша да сторнират поръчката, или да правим размяна с някой?

Аз лично си мисля че ако носиш 38/40 размер 42/44 ще ти е голям, аз току що получих полара нося размер 38 и този 38/40 ми е добре, много е хубаво поларчето.

Аз също нося 38 и ми е идеално като размер 38/40, така че явно си отговарят номерата.

# 556
  • гр. Пловдив
А дали има снимки някъде на това поларче?
И дали излиза с този надпис veste polair?
И дали това е кода за размер 38/40 - 34444?
  bouquet
Не ме изяждайте, моля! Признавам, не чета редовно.  Embarassed

# 557
  • Варна

А дали има снимки някъде на това поларче?
И дали излиза с този надпис veste polair?
И дали това е кода за размер 38/40 - 34444?
  bouquet
Не ме изяждайте, моля! Признавам, не чета редовно.  Embarassed
на 24 стр жабка28 е дала линк към снимки на полареното сако и да точно така се изписва в поръчката и да това е код за номер 38/40

хайде да се редактирам направо с цитат
http://meybul.snimka.bg/hobby/la-redut.403509.15848981 Ето и тук снимки на поларения САКО .  Laughing Бива ...

Поправих се Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 13:47 от Pysana

# 558
  • гр. Пловдив
Много благодаря, но линк не откривам. Sad

# 559
Много благодаря, но линк не откривам. Sad

Я виж тук:
http://picasaweb.google.bg/nelikali1

# 560
момичета, знаете ли дали пращат надуваемия дюшек като подарък за нов акаунт newsm78

# 561
#CrazyХора с кодовете за поларчето ми намаля туника от17.90 евро на 9.90 + БД и ми дава подарък на всичкото отгоре. Аз естествено веднага я пуснах и сега имам три поръчки за 3 дни от по едно две неща - като последната е са мо с туниката-бъркам ли Mr. Green

А туниката е?А кода е?И нямаш нищо друго в кошницата?
http://www.laredoute.fr/vente-robe-molleton.aspx?productid=32416 … &numberpage=2
Това е туниката а кода е 34460.Първоначално имах и друга рокля но после като я изтрих пак остана тази цена newsm78

# 562
Имам  изпратен код  . Как да разбер а за какво е ?

# 563
  • на морето
#CrazyХора с кодовете за поларчето ми намаля туника от17.90 евро на 9.90 + БД и ми дава подарък на всичкото отгоре. Аз естествено веднага я пуснах и сега имам три поръчки за 3 дни от по едно две неща - като последната е са мо с туниката-бъркам ли Mr. Green

А туниката е?А кода е?И нямаш нищо друго в кошницата?
http://www.laredoute.fr/vente-robe-molleton.aspx?productid=32416 … &numberpage=2
Това е туниката а кода е 34460.Първоначално имах и друга рокля но после като я изтрих пак остана тази цена newsm78

Остана ти тази цена,защото този код намаля 20 от 29е,а цената на роклята е 29.90,т.е.кодът намаля от първоналната цена Peace

# 564
Момичета ,пускайки поредната си поръчка ,ми излезе надпис че достатъчно вече съм се възползвала от промоциите  Blush,аз   Mr. Green естествено си направих нов акуант и пуснах от него ,но колко време ,...до кога няма да мога да ползвам стария си акуант???

# 565
  • София
Момичета ,пускайки поредната си поръчка ,ми излезе надпис че достатъчно вече съм се възползвала от промоциите  Blush,аз   Mr. Green естествено си направих нов акуант и пуснах от него ,но колко време ,...до кога няма да мога да ползвам стария си акуант???
Какво точно ти  изписа,сподели,ако обичаш.

# 566
[/quote  -Предполагам ти е излезнал този надпис,защото си изкала да намалиш продукт с код ,а продукта е бил на -60% намален-затова.Иначе няма проблем да използуваш и стария си акаунт,но съобразявайки артикулите в кошницата с кодовете,които използуваш

# 567
здравейте, искам да попитам до кога са валидни кодовете за поларчето, защото на мен ми изписва,че ще е налично след 2седмици?

# 568
  • София
здравейте, искам да попитам до кога са валидни кодовете за поларчето, защото на мен ми изписва,че ще е налично след 2седмици?
Валидни са си още, но ако искаш да поръчаш № 38/40 няма да стане - ще е налично след 2 сед. Другите номера са налични. Преди малко пуснах 3 поръчки с тях. 48569 и 45446 за 42/44 и 45454 за 46/48

# 569
момичета, измислете ми нещо за 1-2 евро,че тотала ми е 9.90. ама без тривки,че имам 5 комплекта от тях. и съм мама на 15 годишна /значи и без детски дрехи/. благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт