САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-38

• 49 537
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
тези кодове койте са изписани днес не стават явно за стоки prix mini.доста коментари от днес а й от предните дни изчетох и началната страница няколко пъти.не мисля че е от невежество! този дето уж с чиниите също не ми се получава.ако знаете друг за prix mini кажете го!

# 631
тези последните кодове дават подаръци но доставката пак си седи 5 евро!

# 632
тези кодове койте са изписани днес не стават явно за стоки prix mini.доста коментари от днес а й от предните дни изчетох и началната страница няколко пъти.не мисля че е от невежество! този дето уж с чиниите също не ми се получава.ако знаете друг за prix mini кажете го!
Я дай точно какви са тия стоки  prix mini че чак се заинтригувах.
Накрая ще излезе че са или от пролет-есен, или от аубанци.

Сложи линкове!

# 633
Сложи една блузка от зеленият сектор или тривки, или калъфки....Как иначе ще го задействаш кода... Tired

# 634
# 635
  • София
Няма как да ти влезем в кошницата,дай си мейла и паролата.   Mr. Green

Това как да го разбирам?-

ЕВА вече направи доста, Mr. Green
кажи на нас.. Hug

# 636
  • Там....където всичко е възможно ....
Еи сега го изрових(излюпих) Mr. Green
С код 24511
6 ramekins сладко-кисел и 6 с.л. асорти (синьо, розово и лилаво порцелан, много хубаво!)
30% отстъпка любимите т.
20% отстъпка за останалата част от командата
с изключение на червени цени, новини и изключени в Мрежата

Не ме биите ако е пускан Naughty,на последните няколко страници само полара обсъждате Mr. Green
Ние не можем да видим твоята кошница PeaceДаи линк на дрехите Peace

# 637
  • Пловдив

така не можем да ти влезем в акаунта
пусни само линковете.
Може би наистина не изпълняваш условието на даден код.
Всички те са за новата колекция (лилавия знак)

# 638
чакайте и това чудо да пробвам и ако не стане пак ще пиша!

# 639
ЕВА...Да те заместим малко, да не се изморяваш само ти от обяснения..Изчисти си кутията... Mr. Green

nerkova ...чакаме те.. Laughing

# 640
  • София
С код 24511
6 ramekins сладко-кисел и 6 с.л. асорти (синьо, розово и лилаво порцелан, много хубаво!)
30% отстъпка любимите т.

Не ме биите ако е пускан Naughty,на последните няколко страници само полара обсъждате Mr. Green

Краси,за това става въпрос,нали?- http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224.14888481

# 641
  • Там....където всичко е възможно ....
С код 24511
30% отстъпка любимите т.

Краси,за това става въпрос,нали?- http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224.14888481
Честно казано изобщо не знам,нямаше снимка, Rolling Eyes

# 642
  • София
С код 24511
30% отстъпка любимите т.

Честно казано изобщо не знам,нямаше снимка, Rolling Eyes
Това е,няма друго,само дето на снимката са само 3 от 6 купички. Rolling Eyes

# 643
 Blush Ако може линковете да не се вадят от кошницата, а да са от самия избор на артикулите...  ooooh! не знам дали ме разбирате, ама когато дадете някой линк на нещо, което ви е в кошницата, т.е. виждате продукта в кошницата и цъкате на него, за да излезе само той на отделна стр, после аз искайки да го прибавя в моята кошница ми дава Въпросителната мацка  Confused не знам защо при мен така се получава..то не знам и дали ме разбрахте.  Blush

# 644
бубето мерси много.помогнахте ми много.с добяване на продукт от зеления сектор се получава.

Общи условия

Активация на акаунт