САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-38

• 49 529
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
ААААА....Видя ли сега като споделиш  Hug 
Хайде пускай си поръчката, а ние да си ровичкаме за кодове... Laughing

# 646
тези кодове койте са изписани днес не стават явно за стоки prix mini.доста коментари от днес а й от предните дни изчетох и началната страница няколко пъти.не мисля че е от невежество! този дето уж с чиниите също не ми се получава.ако знаете друг за prix mini кажете го!
Я дай точно какви са тия стоки  prix mini че чак се заинтригувах.
Накрая ще излезе че са или от пролет-есен, или от аубанци.

Сложи линкове!
бубето мерси много.помогнахте ми много.с добяване на продукт от зеления сектор се получава.
Разгеле! Въздъх*

# 647
  • Стара Загора
Blush Ако може линковете да не се вадят от кошницата, а да са от самия избор на артикулите...  ooooh! не знам дали ме разбирате, ама когато дадете някой линк на нещо, което ви е в кошницата, т.е. виждате продукта в кошницата и цъкате на него, за да излезе само той на отделна стр, после аз искайки да го прибавя в моята кошница ми дава Въпросителната мацка  Confused не знам защо при мен така се получава..то не знам и дали ме разбрахте.  Blush
Не е само при тебе така, трябва да си го намериш пак и тогава да го прибавиш в кошницата. Това всьшност е линк за модифициране( Mr. Green) на артикула в кошницата, която не е твоята и за това не става.

# 648
Добро утро. ..

-30 от поръчката , БД, спайди чантичката -48313 ; 31259
                                          за ДОРА  -31240   ДО 13.12 са валидни .
По принцип дава  подаръка след 12 седмици,
но момичетата си говорят , че вечер към 24-01h e наличен... Rolling Eyes  Не съм пробвала.. Mr. Green

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 10:30 от бубето 29

# 649
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324154100&a … 1&Mode=Update
дайте ако имате код за безплатна доставка и отстъпка на тази горната играчка!

# 650
# 651
Много моля, дайте ми снимка на червената чанта  Praynig
Евче, кутийката ти е пълна, а вече не виждам и линк в подписа ти за подаръците. В линка на 1стр е няма.

# 652

http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224.14619548...........На ЕВА албума, само като и провериш последните публикации е достатъчно...

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 13:02 от бубето 29

# 653
Като стана дума за  Ева... усеща се липсата и  Whistling

# 654
Ммммм..........Да, и на Куражчето... Confused     А за червената чанта има и код 39101, освен тези под снимката в албума...
Упс, той е и на 1 стр, извинете... Laughing

# 655
  • София
Ето ме с нов код- 34479 - 20 ? от ? 30 + БД + Подарък-Черно яке
обаче размерът е неизвестен...засега!  smile3530

# 656
Червената чанта не ми изглежда никак добре, може би защото е стояла смачкана в опаковките и ако се понапълни с джунджурии... Mr. Green

Якето е ново и дано да си заслужава, Евка няма ли номерации за него. Да допълня само, че сега пробвах кода, но дава само БД + якето, не смъква 20 от 30.Дано на вас ви се получи Peace

# 657
На мен ми се получи ей с този сутиен напр. http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324134986&a … 4&Mode=Update
Ама къде е Куражкова наистина? Евчееееее, да не бЕгаш ти... Naughty

# 658
бубето 29 много ти благодаря, но аз продължавам да не виждам албумчето на Еva. Опитах да и пиша на лични, но и беше пълна кутията, гледах и албуна от първия пост, гледах в размяна на подаръци. Явно днес не ми е ден. Извенете ме!

# 659
  • София
Няма да бЕгам,ама като няма нови кодове,няма какво да пиша,освен да спамя. Mr. Green
Куражкава само я чакам да се мерне из форума и ще и искам отчет защо липсва!  Laughing

Кода за дудунката е за колекция Е/З и е нормално да намалява такива артикули.

VK,заповядай- http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224
Няма го в подписа ми вече...

Общи условия

Активация на акаунт