Mark& Spencer (M&S) - 2 тема

• 52 783
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Предната поръчка ни е на адреса в Англия,чакаме да тръгне насам
В сегашната едно момиче се разсърди и се оказа, защото парите на всички не се осчетоводиха днес въпреки че са ги превели от цкб.Искам да се извиня и публично в темата че не можах да пусна поръчката тази вечер но аз не мога да ги пускам с мои пари и после да чакам да ми ги превеждате,правя го понякога но за близки хора.Ако всеки започне да се дразни и ядосва така,предупреждавам ви не ме търсете за общи поръчки.Искам да поръчват при мен хора които са готови да преведат парите щом обявя че я пускам,и да умеят и да изчакват един ден ако се наложи все пак това е обща поръчка и в нея участват още хора.Пак казвам не зависи от мен кога всички ще направят превод ,кога от МиС ще я обработят и пуснат,дали всичко ще го има и кога ще пристигне от Англииския адрес до България.Аз мога само да ви съобщавам тази информация и да ви организилрам и пускам поръчката.
Извинете ме ,публикувам всичко това защото въпросното момиче ме "заплаши"че всички ще разберат каква съм и нямало къде да се скрия ooooh!проблемът и е че ми преведе днес парите а аз не успях тази вечер да пусна поръчката а ще я пусна утре сутринта защото пак казвам някои перводи не са осчетоводени ooooh!
Призовавам всички да бъдем коректни и добри,Коледа идва не може за дребни неща да се нападаме и заплашваме така ooooh!

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 22:44 от ЧуШлИвО ЛюТе

# 196
  • София
  Ееее,мине се не мине време и някой ще се разсърди,ще обвини момичетата,които правят общи поръчки в печалбарство,ще заплашва  Shocked вместо да се уважава труда им.И най-лесно е да се нападат поръчващите,ама това,че понякога проблемът може да е в банките,картите,сайтът,превозвачите или забавяне на някого,не се отчита.Еми накрая ще се откажат да правят общи поръчки,пък всеки да се оправя,може би ще им е по-лесно или по-изгодно така на някои  Crossing Arms
Относно припряността за пускане на поръчка,ако е заради подаръци за празниците,никой не може да гарантира,че със сигурност ще дойде до Коледа.При пазаруване от чуждестранни сайтове,пък и дори и от някои български е така,това от опит го казвам,дойде ли декември нещата са на кантар.

...въпросното момиче ме "заплаши"че всички ще разберат каква съм...
Важното е,че ние си те знаем каква си  Heart Eyes Hug   bouquet

Иначе за предната поръчка много се радвам,че нещата вече са на английския адрес  Grinning

# 197
Чушливо Люте, я не си го слагай на сърце! Въпросното момиче като толкова е искала нейната поръчка "сега и веднага", да я е пуснала самостоятелно към Гив Траснпорт или Гъбко.

# 198
Продължавам да се учудвам на такива хора Shocked. Пускала съм няколко общи поръчки и смея да твърдя, че е много отговорна и ангажираща работа, затова вече гледам да не го правя. Благодаря, че има хора, които все още се навиват да пускат общи поръчки без стотинка да поискат за труда си. А на тези, които не са доволни, еми много просто: ПУСКАЙТЕ СИ ГИ САМИ, ЗАЩО УЧАСТВАТЕ В ОБЩИ ПОРЪЧКИ. Никой не ви е длъжен, вие молите да се включвате и се налага да се съобразите с останалите, защото поръчката затова е ОБЩА.
Чушленце, наистина не си го слагай на сърце, а просто от следващия път мацката я: ignore2

# 199
Аз си получих в началото на седмицата изстраданата,опоскана и забавена от M&S поръчка-коледна украса,опаковъчна хартия и аксесоари,тагчета за подаръци,картички и едни момичешки дънки-всичко е супер Heart Eyes

# 200
пак да питам бавили ли са ви поръчки цял месец

Май 3 седмици ми е рекорда. Накрая я отказаха. Пиши им.
не аз не съм пускала,участвам в обща,която е пусната на 10-12.11 месец и още я няма  та затова пита,то мамчето ми писа вече че все и удължавали срока на доставката каквото и да значи това Rolling Eyes

# 201
Точно така се получи и при мен-през няколко дни ми удължаваха срока с по още няколко,а междувременно неща се изчерпваха...момичето няма вина,в един момент ще шипнат поръчката,евентуално разделена,но не се знае какво ще е останало налично.

# 202
Знае ли някой дали може да платя от тук с моя карта (БГ банка), но да посоча са доставка италиански адрес?

Благодаря.

# 203
Ако доставят до Италия, би трябвало да може.
Лично аз плащам с бг карта и доставят на английски адрес.

# 204
сторм, благодаря ти.

# 205
Първата ни поръчка на 12ти ще тръгне за България,втората на 15ти ще е на англииски адрес Peace

# 206

Добър ден!  според вас това http://www.marksandspencer.com/Pure-Cotton-Pull-Corduroy-Trouser … rand=core&rh= топло ли е, демек има ли поларен подплат или е декоративно?
И някой ще прави ли обща поръчка в най-близкото време?

# 207
Здравейте  bouquet
Искам да питам дали някой ще пуска поръчка,ако мога и аз да се включа към нея с няколко неща Praynig

# 208
щом се съберат хора пускам поръчка ,пишете ми на лс Peace

# 209
Ако искате може да се организираме за София. В този сайт винаги има какво да си харесам.

Общи условия

Активация на акаунт