Mark& Spencer (M&S) - 2 тема

• 53 271
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Моля за помощ за размерите на мъжките костюми, сако и панталон, само за втората част при размерите, дължините, се ориентирам.

Понеже малко ми беше неясен въпроса, давам пример,

ето сако, размерите са от 34 до 52, а на панталоните от 32 до 42

http://www.marksandspencer.com/Single-Breasted-Button-Plain-Jack … rand=core&rh=

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 10:11 от evhen

# 466
Аз не мога да се регистрирам. Пощенския код не ми го приема и от държавите България я няма. Моля за помощ.

# 467
Аз не мога да се регистрирам. Пощенския код не ми го приема и от държавите България я няма. Моля за помощ.

Не може до Б-я, трябва да дадеш англ.адрес на някоя от транспортните фирми. После те ще ти докарат нещата го Бг.

# 468
ще пускам поръчка довечера чрез Емпреса който иска да ми пише от Бургас съм после изпращам по пощата Peace

# 469
Аз също ще пускам поръчка който иска да пише на лс или скайп

# 470
  • София
В момента има намаления  Grinning Ако някой се съжали над мен и ме включи,ще съм много благодарна  Hug
П.п Съжалиха ме  Grinning
За който е пропуснал,намалението беше най-вече на дрехи и обувки(детски и дамски),почти никакво в бельото и козметиката,другаде много не съм и гледала...

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 04:07 от em4eto

# 471
  • Пловдив
В момента има намаления  Grinning Ако някой се съжали над мен и ме включи,ще съм много благодарна  Hug
П.п Съжалиха ме  Grinning
За който е пропуснал,намалението беше най-вече на дрехи и обувки(детски и дамски),почти никакво в бельото и козметиката,другаде много не съм и гледала...

Само през нощта ли е било, сега нищо няма.

# 472
  • София
Да,през нощта беше,към 24ч.,за разлика от друг път артикулите не се изчерпваха за минути.Почнаха да изчезват към 3-4 часа.
При детските обувки все още има някои...

# 473
Привет,след голямо чудене за размерите си поръчах едни боти УК 8, някой поръчвал ли е и дали знае на кой номер отговарят и колко е стелката.В едни р-ри ми ги дават като за 40 номер, други за 42?!!

# 474
Ех, изпуснах я Sad
Но вече съм спяла по това време.

# 475
Някой от София скоро ще пуска ли поръчка, че гледам от гащеризончето, което харесах, вече има номерца...но пък само за едно гащеризонче да пускам цяла поръчка...Stryper все още ли мислиш да пускаш събота или неделя?

# 476
Да - даже вече една майка преведе парите. Довечера ще погледна и дали ще е останало нещо от намаленията и мога да пусна.

# 477
вредих се аз, добре че има по-наблюдателни
поръчах елече за 5 паунда на преславка, дънки за 2 паунда, за Стефания обувки за 9 и 5 броя бикини за 3  Whistling
да видим всичко ли ще изпратят

# 478
Момичета, някой ще пуска ли поръчка да ме включи? Praynig Харесах тези обувки за дъщеря ми, другоото явно съм го изпуснала

http://www.marksandspencer.com/Younger-Girls-Walkmates-Leather-S … ;rh=n%3A344178031

или тзи

http://www.marksandspencer.com/Walkmates-Tramline-Sporty-Trainer … ;rh=n%3A344178031

Praynig моля някой да ме включи.....

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 16:06 от Mirror

# 479
  • Sofia
И аз пуснах, чорапи и гащи предимно по 1 комплект този път.  Mr. Green
Приспаднаха ми автоматично 5 паунда от предната ми поръчка дето измрънках за забавянето, мислех, че ще трябва да им пиша да ги подсещам и се бях отказала, че не ми беше удобно, но на финала на плащането си се изписа промоция -5 паунда.
Сега да видим кога и какво ще ми пратят.

Общи условия

Активация на акаунт