Mark& Spencer (M&S) - 2 тема

• 52 752
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
някой ще пуска ли поръчка.....

# 676
Извинете за невежеството, но не мога да разбера,когато пише in stock over..., какво означава?

# 677
Днес може да пусна поръчка,ако някой иска да си поделим доставката да ми пише.

# 678
  • София
Извинете за невежеството, но не мога да разбера,когато пише in stock over..., какво означава?
in stock over 10 примерно - означава, че в наличност има повече от 10 бройки Peace

# 679
  • Sofia
И аз да попитам дали някой ще пуска поръчка?

# 680
in stock over 10 примерно - означава, че в наличност има повече от 10 бройки Peace

Благодаря ти, помислих си го  newsm78

# 681
аз мога да направя една обща поръчка, но довечера ще я пусна  Peace

# 682
  • Пловдив
Нищо интересно пак за момчета,само при бебешките.Изобщо не съм доволна и от предното, и от това намаление.Преди се чудех какво по-напред да взема,а сега нищо не ми хваща окото.

# 683
За пръв път се опитвам да поръчам от МиС. Бях останала с впечатление, че нямат такса за доставка до англ. адрес, а сега ми пише 3.5 паунда за доставка до адреса в Англия. Така ли е или се редуцира по някакъв начин?

# 684
  • Пловдив
Разбира се, че имат такса за доставка. Понякога има и безплатна доставка, но е по-скоро изключение.

# 685
Благодаря много за бързия отговор. Поръчах, сега остава само да чакам да дойдат.

# 686
  • София
Простете за невежеството, но къде се обявяват разпродажбите? -  в Offers или следите отделните секции, примерно детско - момичета 1-7 г.

# 687
Простете за невежеството, но къде се обявяват разпродажбите? -  в Offers или следите отделните секции, примерно детско - момичета 1-7 г.
Ха, Desem, много готино и тук да те срещна!  Hug Абонирай се в сайта им за новини по е-мейл.  На мен обикновено ми пращат инфо по електронната поща. Другият вариант е да преглеждаш честичко сайта им, или темичката тук! Имат и страница във Фейсбук.

# 688
  • София
chevroleta, благодаря за отговора. Аз темичката прочитам от време на време, но все не се наканвам нещо да поръчам ... пълня гушата на Марипополис ... или като и да се казваха гърците, държащи правата за Бг...

Още не мога да преживея една от първите си покупки там за 59  лв., на която под бг цената бяха забравили английската от 12 пауда (тогава лирата бе 2,80 лв.)... но съм мазохист и ги наобикалям да търся нещо намалено или изгодно

... ще си направя и регистрация, че съм задръстена и Фейсбука не го ползвам:mrgreen:

# 689
момичета,  искам едни чорапогащници за дъщеря си - тъй като не виждам в темата предложения за обща поръчка, аз ще организирам такава. Ако някой иска да си разделим доставката - да ми пише на лични, от София съм и ползвам Емпреса.

Общи условия

Активация на акаунт