Май-чета и Май-ки

• 26 272
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
светле - де да знам може ли  newsm78 ама защо пък да не може - всичко може  Peace
рисувам не е думата - плескам с най-обикновени четки за бои - купих си 2 комплекта от х 35 стотинки всеки  Mr. Green, а за голяма площ - покривите и стените на къщата - направо  мажа с лъжицата. тъничките линийки са с клечки за зъби, а може и топчестата страна на топлийка да се използва - глазурата е гъста и се точи всъщност, така че само като се капне 1 капчица в единия край и после се изтегля линийката.
светле - меденките ТРЯБВА да престоят. не че не можете веднага да ги изядете, но наистина е добре да престоят поне седмица. след като изсъхнат ги намятай в кутия с капак, за да не поемат от влагата на дома, казват сладкарките в готварския форум  Peace
а колкото до красотите - моите не са красоти - аз тарикатея, щото мажа на едро. истинските коледни меденки се рисуват с плетеница, тънка като паяжина - това е то майсторлъкът. а аз за него търпение нямам. а и съм циганска душичка - обичам да ми е шаренко  Wink

# 511
Честит имен ден, на голяма патерица на всички именници, живи и здрави и да се свети името им Heart Eyes

Предложението за 20-ти ни устройва, тъкмо днес отказах ходенето на банкет на 19-ти в Боровец, така че сме на линия.

# 512
  • Бургас
маик поздравления  Hug Hug
Както винаги си се справила страхотно Peace

# 513
Всичко след 9 ми е удобно като час. Ако успеем да натръшкаме децата на спалнята да спят и от краен час няма нужда  Laughing
Организирайте се и да ви пращам адреса на желаещите на лични ... щото честно да ви кажа не ми се ще да го пускам на масово ....

# 514
темп Hug Hug
ари да се записваме
хора,някой от вас с кола нека предложи да ходи на напазарува някакви сладки и сокчета, а там може да си поръчаме пица по телефона за нас и мъниците / трябва и някой татко за дядо коледа  Laughing / предлагам всеки да носи подаръче до няколко (колко??) лева и в един чувал и квото извади дядо коледа - това е Flutter
място: темп
дата и час: 20.12., 10:30
1. ниночка и мира

# 515
ние пропускаме. ще изпращаме бабата и дядото в Швейцария, ще минат за 1 ден и през нас, няма как да ги оставим и да дойдем.

Честит празник на всички именици (на патерици)! Да са здрави и щастливи    bouquet

маик, страхотна къща си спретнала, а и останалите неща   bouquet
ние украсихме елхата, незнам защо, но иван всеки ден иска да я прибираме  Rolling Eyes и на прозорците налепихме разни лепенки, но пък иван и тях размества и декорацията е фри стайл  Mr. Green елхата и тази година е изкуствена, спас иначе ще изяде игличките. но пък татко слага естествена, а там ще празнуваме коледа и ще усетим аромата. ето я нашата скромна украса.
иван си е още в нас. хвана някакъв вирус миналата седмица с висока температура и коремчето го болеше. 1 ден беше така, на следващия се успокоиха нещата. и след 3 дни, в неделя пак вдигна Т. днес е добре, утре може и да ходи на ясла. спас и той изкара вируса, но почти неусетно.

# 516
за партито
ние оставаме висящи, майка я приеха в болница, така, че няма кой да гледа децата, аз сама не искам да ходя, което значи, че сигурно ще сме на линия за 20.12

майче на скайпа ще те поразпитам за меденките, днес си купих коледни формички и ще действам
малкия още кашля, сополив и кисел и се гледаме

а, и честито на всички студенти - настоящи и завършили!

# 517
И Ники изкара този вирус, много бълнуваше когато имаше температура. 2 дена беше толкова мрънкаща, но когато е с Т е винаги такава. Сега кашля и тази седмица си е в нас. Приятелчетата и те всички бяха болни и никой не дойде за Никулден. Но вечерта си поигра с племеннците. Гостите ми харесаха тортата- риба, украсявах я сигурно 2 часа, то било много пипкава работа(ама това ми е 1-вата торта, която правя). Днес ходихме за 1 час до детската градина да почерпим, голяма забава беше. Децата се радваха на балоните и свирките, после танцуваха. И Ники си тръгна ухилена до уши. Ето снимки, Габи и тя беше на  купона
Майче, бравос за коледните красоти, които си направила. Човек да не смее да ги яде  Laughing. И аз трябва да направя меденки,но тази седмица няма да е ....че с тези две диванета в нас...направо ме побъркаха.

# 518
  • България
Аз съм за  - едно дете + една майка /ще питам бащата, ама по скоро отговора ще е отрицателен/ - за съм и за малки подаръци - мога да съм полезна и в пазаруването, само трябва да придложите какво да се купи.

Честит осми декември!

# 519
ние ще дойдем всичките четирима  Peace има едно съмнение, че тогава ще идва някакъв велик чуждестранен клиента на стефан, но ако 2те неща не съвпадат, ще дойдем. освен това, предвид актьорското минало на филков, вярвам, че при наличен костюм и 1-2 възглавници, той би изиграл съвсем успешно ролята на дядо коледа/мраз/санта  Peace
аз също съм ЗА подаръчета. няма лошо да са малки някакви и до определена символична стойност, а всеки, който дойде с по-голямо/по-малко дететнце, може да осигури на 2рото си детенце нещо подходящо за възрастта му  Peace

и честит 8ми март  Mr. Green

# 520
Ние с Мила сигурно ще дойдем двете. А за играчките каква сума предлагате?

Майче, какъв март?!  hahaha
Честит празник и от мен!

# 521
Честит празник на всички, които празнуват днес Heart Eyes

майк, страхотни красоти си сътворила. Възхищавам ти се на търпението и ентусиазма. Като ви чета и аз се запалих да спретна някой коледни меденки или сладки.

# 522
  • На морето!
Мерси, Майче. Като/ако се получи този път ще черпя със снимки.
Да се наснимате много на партито и да ни показвате, че ние само четем и завиждаме  Mr. Green

# 523
И ние двете с Мила сме сигурни Peace
Надявам се дотогава да сме на 6, понеже от утре си остава вкъщи и на АБ. Кашлицата й продължи много дълго и днес като отидохме при педи вече имаше хрипове. Дано да не излезе сериозно и да спре тази кашлица, че вече сърце ми се свива като я чуя.
А някой брои ли ентусиастите.. newsm78

# 524
съобщавам на какво попаднах в една друга тема и че не е за изпускане:
мацки,не е по темата, но днес (8.12.09 - бел.авт. Simple Smile) бях в джъмбо да купувам бебе и взех това
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=6873
на промоция за 19,99 лв
.

напомням, че реалната цена на куклата е 4 пъти над тази - нашата струваше 89 лева. добре, че не съм ги давала аз тия пари, че инак ей ся щях да се гръмна  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт