Май-чета и Май-ки

• 26 271
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
И аз така се изненадах от цените на 2 играчки, които бях поръчвала от този сайт и след месеци ги видях случайно в джъмбо на двойно по-ниски цени и щях да припадна. В този сайт слагат такива надценки,че  Shocked.
И ние тричките ще дойдем на празненството.

# 526
оле, аз от там бях набелязала няколко неща, отказахте ме  Shocked

# 527
за малките подаръчета - до каква сума? в класа на Лора правят така - теглят томбола, поне да знаят за момиче или момче ще им се падне да взимат подарък и после на късмет  Wink
и да в джъмбо наистина много неща са без конкуренция, дори и илиянци отстъпва...само дето 2 ч безплатен паркинг никога на ме устройва
аз спирам с подаръците, че сумите дето изхарчих са... Shocked да не говорим, че джуджетата от 1.12 носят всеки ден по нещо малко и съм ... ooooh! до преди малко правих т.е. принтирах книжки за оцветяване на коледна тема  Blush

# 528
и нашите джуджета носят багажчета, ама са лакомства. обаче от коледния календар излизат всеки ден по разни чудеса - я елфче или феичка с крилца, я елхичка, я горско животинче, я малки розички или пиленца за накичване на трон/елхичка, я друго чудо някакво. плеймобил наистина са съчинили същински чудеса за дечицата. другата година 100 % пак ще заръчвам техни календари   Peace 
...
и да потвърдя, че куклите аморе в джъмбо наистина са по 20 лева - днес купих за 2 форумки и ще пращам Peace

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 21:20 от маик

# 529
  • Варна
С малко закъснение - честито на всички, които вчера имаха повод за празнуване - Никита и банкери...имаме ли такива? Grinning
Има, има, но само по образование Laughing Laughing Laughing

При нас нищо ново, започва се великото чакане и при мен.
Мирела е с виръс някакъв, Т, сополи, кашлица, водим се ту тя при педи, ту аз при гинеколожката, сложна работа, та не мога да се разпиша.
Майче, супер сладки, ама мен сега ме гони такъв глад към сладкото, че ще ти овършея всичко ако съм там. Тази година пас от мен, че никой нищо няма да успее да си хапне Mr. Green Laughing

# 530
Руми, честито и леко доизносване Simple Smile Пожелавам ти да е преди празниците, че после много им се празнува на лекарите  Laughing

за какви календари става въпрос, някой ще ме светне ли ... въх, много съм боса в пазаруването  ooooh!

# 531
хора,идеята ми беше да се дозаписвате по номера в списъка  Laughing ама май не се разбра Mr. Green
1.темп & даяна
2.ниночка & мира
3.супермама & коко
4.мамамила & мила
5.ася & мила
6.януш и ники и габи
7.хай и калоян
8.майчето + камен + петра + филков

пропуснах ли някой newsm78

ари дописвайте се Simple Smile посъбрахме се, само да сме здрави Praynig

за цената за подаръче незнам newsm78

# 532
за какви календари става въпрос, някой ще ме светне ли ...
иде реч за коледни календари за дните от 1ви до 24ти декември - детето да се учи да брои, да чака нетърпеливо коледата, но и се научи на търпение, защото всеки ден се отваря САМО ЕДНО прозорче и има САМО ЕДИН подарък. та моите деца вече знаят, че сутрин се отварят календарите, а следобед, след ясла/градина/сън (ако е събота-неделя) намират лакомство от джуджетата  Peace
та ето ги нашите два:
за камен: http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.27.04/1582942
за петра: http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.27.04/1722331
та готино е, защото за малко над левче на ден детето има новичка играчки, които са съвместими с игрите на плеймобил, които пък са много хубави, трайни и прочие (не че имаме много такива Wink).
и между другото, дори базмозъчен камен, започна да квичи от кеф и искренод а се радва на новите животинки, които излизат от календара - еленът си мести главата, птичките са закачат и подреждат на елхата, около хранилката с енареждат всякакви животни и прочие; а момичешките човечета са си направо шукарийски - крилцата на елфчетата се махат и слагат, има разни елфски пръчки и цветя, които също се слагат по ръцете и се махат, а днес от календара на петра излезе едно огромно листо с някакви дупки, та явно тия дни по дупките на листото нещо ще се слага. готино е  Peace

# 533
благодаря Simple Smile наистина изглеждат страхотно, за догодина ще знам  Mr. Green а аз ако знаете какви календари си помислих ... от тези с прозорчетата с шоколадчета ... и си викам това не е за иван, ще се изяде на 1вия ден ...  Embarassed

# 534
знам ги аз календарите - майчето ме навиваше, ама аз нещо се отказах и сега съжалявам, ама за догодина ще знам
тези с бонбоните ги има навсякъде, истината е, че са красиви, но бонбоните не са вкусни и децата бързо губят интерес, освен това като почнат и няма спиране...споделям от опит

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 14:39 от xai

# 535
За подаръчетата мисля, че за 10-на лева има какво да се вземе. И какво друго да се вземе- предложения:........... Или всеки да донесе каквото прецени, оххх нещо не мога да мисля....

# 536
Мая, как е Миличка? Как понася АБ? Между другото очаквай влошаване на АД от него.  Confused

А за календарите, направо се изумявам, как вашите деца устискват да отварят по едно прозорче или каквото е там!   Shocked Мила докато не изрови всичко, не мирясва. Така е и със стикерите и с каквото и да било, докато не свърши, не се спира.

Kамерих много симпатично магазинче за дървени играчки, то вие може и да го знаете. Казва се Пъзел, на Гурголят 19, www.puzzlebg.com

Румка, Мирелка бързо да оздравява! А това с воденето и ходенето...  Whistling като се затантурим нанякъде и лошо ми става, а и напоследък Мила така се е залепила за мен, че нямам думи. Скоро й обяснявах, че като дойде време да се ражда бебето, мама трябва да отиде в болницата и няколко дни ще са с тати. Тя каза, че щяла да плаче за мама и искала да дойде с мен в болницата.

# 537
На Ники днес му махнаха гипса. Всичко му е наред с крачето - ходи, тича, скача Simple Smile И много се измори от щуреене. А за 20 дни почти без движение е качил около 0.500 кг!

Как ли е Йони? Птица?

# 538
нашият календар съм ви казвала,че е на бейби борн с мини кукла на 1ви и оттам подаръци за нея,памперс,чорапогащник,масичка,столчче,все за нейните размери!!!  Flutter Heart Eyes излезнаха и минимини лъжичка,чашка и чинийка,ама миниатюрни,примерно чашката е около нокът та... ги поскрих тях за по-нататък...
ние сутрин отваряме за бебето (кръстихме го светли и е сестриче на мура Grinning ), а вечер от шоколадов календар с мечо пух  Flutter

птица?

кси,браво Hug

# 539
нин - ако днес е 10ти, то защо лентата ти твърди, че коледа идва след 19 дни  Mr. Green

кси - добра новина. помня, че когато на мен ми махнаха гипса (с който се сдобих в нощта на сватбата ни, ама това е друга бира), изобщо не смеех да стъпя на крака си - така бях свикнала да го щадя, че поне още 4-5 дни куцах по навик  Wink

pochti_bezobidna
- моя приятелка роди миналата седмица. та тя много се притесняваше как по-голямото дете ще понесе отсъствието й - с васката не се бяха делили никога. е, оказа се, че васката не само че не се е сещал за майа си, ама не е искал и да си говори с нея по телефона. сега васката е заточен при баба си, така че мама и син не са се виждали вече почти 2 седмици и по нищо не личи, че младежът страда. ама те мъжете са странни де дори и от толкоз малка възраст. девойките са си нежни човечета - дано мила не страда   Peace

вярвам, че птица и птиче са добре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт