Май-чета и Май-ки

• 26 280
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Burgas, Bulgaria
 Praynig Praynig Praynig Praynig

# 466
птица - а днес ли ще излязат резултатите?
и разбира се, че всички стискаме палци.
пп - чакай поща, ама не отваряй в следващите 2 седмици  Wink

кси - не пиша по въпроса за гипса просто защото умът ми не гопбира как бих накарала камен да стои с гипс и без да се движи. добре, че при вас положението е под контрол. подозирам, че ако подобно нещо се случи на нас (визирам камен), то адът е се стовари на главата ни. камен и без туй е глезльо от класа, та един гипс само би поощрил лиготията му. уви, правя силоша равносметка за нас като родители  Rolling Eyes

за феникс, ако чете - дай знак, че си жива с тия твоите 4 мъже наоколо  Wink

# 467
  • Перник
Майче, имам едно питане относно Виенските коледни сладки - каква "смесена подправка за сладки" ползваш? Че не помня да съм виждала такава по магазините  newsm78 Не че съм гледала много де. И горе-долу колко излизат от 1 доза? Утре сутрин мисля с Калоян да направим половин доза, като за проба. Ама задължително трябва да се справим до към 4 часа със сладките,че после съм на маникюр  Crazy

# 468
птица, стискаме палци и чакаме с нетърпение добри новини  Praynig

кси - не пиша по въпроса за гипса просто защото умът ми не гопбира как бих накарала камен да стои с гипс и без да се движи.
Е, Ники си се движи - с пълзене. Но основно се търкаля по дивана Simple Smile Държи геройски и не се оплаква. Ще видим като му махнат гипса дали ще е забравил да ходи Simple Smile

# 469
птиче, стискаме палци изследванията да са хубави  Praynig

Митко днес е по-добре с очите, и аз установих, че в заспало положение най-лесно се слагат капки, иначе е почти невъзможно и само тормозя детето.

# 470
светле - четох, че имало в метро такива смесени. аз до метро няма как да стигна, така че смесвам каквото ми дойде - основно канела, малко джинджифил, индийско орехче, кориандър - кавото имам в шкафа. имай предвид, че това са по-скоро бисквити - няма сода и не бухват, твърдички са и хрупкави + много лесно се лапат, демек - от 1 доза ще стане 1 голяма чиния с връх - т.е. не особено много като количество  Wink

нраво на ники. той е герой. а камен е лигльо, както казах по-горе  Rolling Eyes

# 471
  • Перник
светле - четох, че имало в метро такива смесени. аз до метро няма как да стигна, така че смесвам каквото ми дойде - основно канела, малко джинджифил, индийско орехче, кориандър - кавото имам в шкафа. имай предвид, че това са по-скоро бисквити - няма сода и не бухват, твърдички са и хрупкави + много лесно се лапат, демек - от 1 доза ще стане 1 голяма чиния с връх - т.е. не особено много като количество  Wink

Благодаря ти за бързия отговор!
Аз индийско орехче и кориандър не ползвам - ето причина да започна обаче  Mr. Green
Значи ще си правим цяла доза, и без това 1 яйце не се дели лесно на половинки  Laughing

# 472
Привет и от нашата банда!

И аз съм с две ръце за коледно парти - този път ще дойдем, защото пропуснахме доста общи сбирки.

И аз ще украсявам в събота. С Любака заедно. Миналата година украсих докато той спеше и като се събуди много се изненада, но беше мъничък още. МИсля че сега ще е много доволен да украсяваме заедно. И коледни меденки ще правя ама трябва да си купя формички.

Бебо засега е кротък.....но не ми го побира главата как след една седмица ще остана сама с двамата. Таткото ни тръгва пак на работа. Най ми е чудно как ще извеждам Любо с малкия а и как ще го приспивам на обяд ако бебето е неспокойно, ама ще се нагодим с програмата някак си.

# 473
Да..............,момичета постигнали сме резултата от първата ХТ,т.е.умъртвени са клетките на костният мозък,понякога не ги разбирам всички понятия,но докторката каза в тоя ред на мисли.
охххх............,ако мога да крещя от радост,но все още не смея,просто се радвам силно че продължаваме да вървим напред по спокойни,дай боже!!!!!!! Praynig Praynig

ако има начин да ви прегърна силно от сърце,ще го направя,със всяка една от вас,малко да си изкажа болката,че много ми се събра.
днес за първи път се нахранихме спокойно и обилно от към количество,явно и на двете ни организъма се подложи на толкова много апетит от наша страна,сещате се колкото и да е луксозно при нас,а ние сме в самостоятелна стая,си е все пак болница,самата обстановка ни подтиска,та..............,днес се нахранихме като хората.

и ако наистина господ е с нас,нека бъде още два месеца,а аз вярвам силно,че ще е така.
отразявам всички вас със подкрепа и сила от мен,за здраве и щастие.

Майче,обещавам,че няма да го пипам до Коледа!!! Laughing
Ох,улекна ми сега ще си отворя даже и една бира,даже искам да се напия,ама нейсе по късно. Heart Eyes

# 474
  • България
 Hug за Птица и птичето й! newsm10

# 475
Птица, много ме зарадва!  newsm44   bouquet

# 476
Птичка, браво на вас  Hug  Hug  Hug Все така напред да вървите  Praynig

# 477
птичка,браво!!!!!!!!!!! много стискам палци все така!! и отпускай от време на време - наздрааеве Flutter

момимчета,виждам,че се събираме много желаещи,супер Hug Party да ви подсетя само,че място не се избрали, давайте и деи и да звъним по телефони,че най-накрая хора ще има,а място не Wink

# 478

за феникс, ако чете - дай знак, че си жива с тия твоите 4 мъже наоколо  Wink

Живи,здрави и щастливи сме Mr. Green
Феникс клъвна по игричките във фейсбук и няма отлепване Crazy
Птиче Hug
Станела,ще се оправиш кат стой та гледай.И на мен ми се виждаше невъзможно да гледам тримата сама,ама ето,че не само може,ами и се оцелява Mr. Green

# 479
  • Бургас
Птичка  Hug Hug Hug
Стискаме палци. На Коледа стават чудеса  Peace
Да нацелуваш Птичето от нас
 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт