Май-чета и Май-ки

• 26 248
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
И аз днес я мисля Румката! Румка  Hug

# 601
Привет и от нас,
напоследък не ми остава време да вляза, но за неделя сме сигурни. Утре с тате ще ходят при доки и ще пита дали е проблем да я събирам с деца, само в този случай няма да дойдем, но не ми се вярва, тя е от седмица на антибиотик. Останаха малко хрипове, но силно се надявам до неделя да не ги чувам вече.....и никога повече Rolling Eyes
Последно, да се носят разни неща за хапване и подаръците- така разбрах нали???

# 602
  • България
Ехо - днес всички са в затишие.....

# 603
  • Перник
Ехо - днес всички са в затишие.....

Koй на работа, кой пазарува коледни подаръци...

Аз все още съм сред първите  Confused

За Руми не се тревожете - играе си на игричките във фейсбук Mr. Green Явно още няма новини  Wink

# 604
Ох, пак ще хваля дъщерята Blush На Коледното математическо състезание е взела максималния брой точки и дели първо място с едно момченце. Явили са се 250 деца от София. А след състезанието отиде на турнир по шах от където пак се върна с медал. bowuu

# 605
иха, честито да е на Лори   bouquet Как ги постига тез неща, ти ли се занимаваш с нея или учителите ?

# 606
иха, честито да е на Лори   bouquet Как ги постига тез неща, ти ли се занимаваш с нея или учителите ?
Ами специално за шаха нещата се развиха много изненадващо за нас. През март я преместихме в друга предучилищна където задължително се изучаваше шах - 30мин/ седмично. До тогава само я бяхме учили да мести фигурите. Учителката много я хвалеше, че мислела какво играе. На турнира беше първа. Като започна учебната година я питахме дали да я запишем на шах в новото училище и тя каза, че иска. Когато и новият учител започна да я хвали се взехме в ръце и започнахме да играем с нея(някъде  октомври).
А с математиката я занимавам от малка. Решаваме всякакви задачи за забавление, но в семейството ни този предмет е на почит. Брат ми я преподава  в СУ, аз и мъжът ми сме инженери, а майка ми - главен счетоводител. Няма как Лора да е слаба по математика Wink

# 607
Последно, да се носят разни неща за хапване и подаръците- така разбрах нали???
и децата  Peace

Браво на Лори, КSI почвай от сега да събираш брошури за математически гимназии Wink

# 608
Ох, пак ще хваля дъщерята Blush

Hug

темпче, пооздравя ли Hug

хора, някой от вас да е интериорен дизайнер случайно Laughing как пък един приятел нямам такъв Crossing Arms

# 609
  • Перник
KSI, браво на Лори!   bouquet

Нин, на мен ми трябват архитект и строителен инженер, ако ти попадне такъв - свиркай.   Mr. Green

# 610
А сега и Нинчето и Светлето да ми обяснят за какво са им  Laughing пък ще видим какво ще измислим  Laughing

# 611
  Привет!!! Писах до преди малко и си затрих писането ooooh!
КСИ браво на Лори HugВсе такива новини да ни съобщаваш Peace
 За Румка и Ася Hug Чакаме добрите вести Praynig
  Весело събиране Ви желая и чакм снимки с нетърпение Simple Smile
 Моя Явор е болен-хрема и съответно кашлица.И за насилствено давам лекарствата ooooh!,макар че съм имала и редки случаи когато си е отварял сам устата.Дано се оправи до тържеството в градината което е във вторник.Имам проблем напоследък-започна да не казва кога му се пишка.Съответно или пишва малко и тогава казва или направо се напикава Confusedнезнам какво да правя и му обяснявам и му се карам и пак едно и също.Някой има ли подобен проблем?Идеи?
     Поздрави от леден Свищов  Hug

# 612
привет от мен - аз съм се отдала на коледно пазаруване, без деца кеф...все казвам приключвам, ама не...изкушенията са много  Mr. Green

# 613
Нати,имаме същия проблем(само дето не се изпикава напълно,а само малко).Когато играе на комп. или се заиграе с нещо интересно и казва в последният момент,когато вече е пуснал малков  гащите.Сега е наказан  1 седмица без игри на  РС-то и спря да пуска в гащите.ще видим след като мине наказанието дали ще продължи така.

# 614
1 седмица без игри на  РС-то
Kakви игри играе?  Rolling Eyes
 Бравооо на Лори!  bouquet
 Нати, а ти как си? Казаха ли ви бебе розово ли е или синьо? Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт