темп,ще ти пиша

вечер преди да си ляга ми танцува хоро
- шах и математика - и двете неща не ми се отдават , ама хич 

Май се поотказах от втория вариант напоследък, защото мъжът ми успя да ме убеди, че разрушаването ще отнеме време, ще струва пари освен това, къде ще си сложим багажите? Та сега обмислям вариант основен ремонт и НЯКАКВО преустройство, евентуално дострояване
Аз не мога да го измисля, но вярвам, че специалист ще може.

Калоян и да рисува не може 

, преди да си легне също, но успеха е промрнлив. Та така

Интересува се само от коли. Сутрин с отварянето на очите казва:"Мамо, хайде да играем! ТРЯБВА да играем! Ти си Сали, а аз съм Маккуин." А като излезем навън пак само от коли се впечатлява:" Мамо, виж, има място за паркиране!" или "Виж това ауди как е паркирало!" Онзи ден спукахме гума и детето после я разгледа най-подробно. Като му предложа да рисуваме или да правим нещо друго казва:"Не! Сега ще играем с колите!" Отказва да яде, защото играел с колите, разнася ги навсякъде, спи с тях.
Иначе Лора от време на време се опитва да го учи да играе шах
Интересува се само от коли. Сутрин с отварянето на очите казва:"Мамо, хайде да играем! ТРЯБВА да играем! Ти си Сали, а аз съм Маккуин." А като излезем навън пак само от коли се впечатлява:" Мамо, виж, има място за паркиране!" или "Виж това ауди как е паркирало!" Онзи ден спукахме гума и детето после я разгледа най-подробно. Като му предложа да рисуваме или да правим нещо друго казва:"Не! Сега ще играем с колите!" Отказва да яде, защото играел с колите, разнася ги навсякъде, спи с тях.
Иначе Лора от време на време се опитва да го учи да играе шах
От сутрин до вечер само коли, катастрофи, идва пожарната, линейката, полицията арестува пияния шофьор 

Сега имаме и хеликоптери - полицейски и военен, катери, танк, БТР...абе 10 години в армията не са шега работа 
Станелка, честит рожден ден мила, давай съвети
Препоръчани теми