Май-чета и Май-ки

• 26 248
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
смайлд,какво стана с акаунтите и фейсбук? тук май си ти е старият Flutter

темп,ще ти пиша Hug

# 616
Вс. се подреди, с изключение на пощата. Трябвало да отида лично до офиса им в Сф и то до 2 месеца, ако искам точно инфо от къде са влизали и разбили пощата ooooh!

# 617
  • България
И Мая често се напикава. Не мога да разбера не се ли усеща, нарочно ли го прави . Ами миналата сутрин , след като се напика 2 пъти я заведох с памперс на яслата  Laughing

# 618
KSI честито на Лори, дете мечта - ние се мъчим да изградим режим за решаване на задачи, дядо коледа ще донесе истински шах да видим. честно кадано - мечтая за такова нещо, обаче на наси ни дай да рисуваме  Wink
малкия е по танците и песните  ooooh! вечер преди да си ляга ми танцува хоро  Mr. Green и редовно се върти на снежинка и си пее (с акомпанимент)

# 619
  • България
КСИ , поздравления и от мен за умната дъщеричка    bouquet Hug Heart Eyes - шах и математика - и двете неща не ми се отдават , ама хич Simple Smile
Иначе мая рисува, сега ще се опитам да кача снимка на едно човече , което нарисува съвсем сама , дори не бях в стаята и тя вика "мамо, виж какво човече нарисувах "  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://maicheta.snimka.bg/children/maya-i-moreto.284595.16439690

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 09:36 от Reny27

# 620
1 седмица без игри на  РС-то
Kakви игри играе?  Rolling Eyes
 Бравооо на Лори!  bouquet
 Нати, а ти как си? Казаха ли ви бебе розово ли е или синьо? Heart Eyes
играе на игри с коли,стреля едни кокошки,има една където се подреждат едни цветни топчета по цветове и подобни по-простички игри,само с мишката да се играят.Е разбира се не играе перфектно,но непрекъсното му се обяснява какво да прави.Иначе много му разбира на скайпа и изобщо на компютъра.

# 621
браво на лори!
браво на мая!

камен не може нищо.
но петра може да пише прости думи. на 4 години е. фръц!  Mr. Green

# 622
  • България
 smile3501 на децата!

# 623
  • Перник
А сега и Нинчето и Светлето да ми обяснят за какво са им  Laughing пък ще видим какво ще измислим  Laughing

Temp, трябват ми архитект и строителен инеженер да дойдат да разгледат старата гредоредна къща, в която живеем и да ми кажат кое е по-добре,по-бързо и по-евтино - да я ремонтираме и преустроим малко, или да я бутнем и да си сглобим дървена на нейно място, като при този вариант държа да си запазим мазето  Crazy Май се поотказах от втория вариант напоследък, защото мъжът ми успя да ме убеди, че разрушаването ще отнеме време, ще струва пари освен това, къде ще си сложим багажите? Та сега обмислям вариант основен ремонт и НЯКАКВО преустройство, евентуално дострояване  newsm78 Аз не мога да го измисля, но вярвам, че специалист ще може.

ПСМ, игри, скайп  Shocked Калоян освен да бие по клавиатурата друго не може  Embarassed Май трябва да почна да го образовам  newsm78
За напикаването не знам, за щастие нямаме този проблем. Даже от поне 2 седмици и през нощта не се е напишквал  Simple Smile

Рени, браво на Мая  Heart Eyes Калоян и да рисува не може  Embarassed

# 624
  • Бургас
КСИ поздравеления за Лори  smile3501
Рени Майчето е направо художничка. Мойта и тя рисува , но е такова "мазало" Целия лист се запълва с криви линии (нищо  не се локализира) но пък тя обяснява че са баба, дядо и т.н. По същия начин всеки ден пише писмо до дядо Коледа  Sick
С пишкането и ние сме много "трудни" Казва винаги в последния моменти съответно от време на време има поражения  Mr. Green. Опитвам с приказки от рода че всеки човек когато излиза навън първо трябва да се изпишка  Sick, преди да си легне също, но успеха е промрнлив. Та така
Момичета, весело да си изкарате на "събирането" Laughing
Болничките дечица да се оправят Hug
За новите попълнения на бебешкия фронт и за мамите - стискаме палци  fingerscrossed
Как ли са птичетата?

# 625
Браво на Мая!
Аз Никито не мога да го похваля с нищо за момента ooooh! Интересува се само от коли. Сутрин с отварянето на очите казва:"Мамо, хайде да играем! ТРЯБВА да играем! Ти си Сали, а аз съм Маккуин." А като излезем навън пак само от коли се впечатлява:" Мамо, виж, има място за паркиране!" или "Виж това ауди как е паркирало!" Онзи ден спукахме гума и детето после я разгледа най-подробно. Като му предложа да рисуваме или да правим нещо друго казва:"Не! Сега ще играем с колите!" Отказва да яде, защото играел с колите, разнася ги навсякъде, спи с тях. Tired Иначе Лора от време на време се опитва да го учи да играе шах Laughing Знае как се казват фигурите и как се местят(заслугата е изцяло на Лора), но интерес не проявява никакъв.

# 626
  • Перник
Браво на Мая!
Аз Никито не мога да го похваля с нищо за момента ooooh! Интересува се само от коли. Сутрин с отварянето на очите казва:"Мамо, хайде да играем! ТРЯБВА да играем! Ти си Сали, а аз съм Маккуин." А като излезем навън пак само от коли се впечатлява:" Мамо, виж, има място за паркиране!" или "Виж това ауди как е паркирало!" Онзи ден спукахме гума и детето после я разгледа най-подробно. Като му предложа да рисуваме или да правим нещо друго казва:"Не! Сега ще играем с колите!" Отказва да яде, защото играел с колите, разнася ги навсякъде, спи с тях. Tired Иначе Лора от време на време се опитва да го учи да играе шах Laughing Знае как се казват фигурите и как се местят(заслугата е изцяло на Лора), но интерес не проявява никакъв.

Ох, това все едно аз съм го писала  ooooh! От сутрин до вечер само коли, катастрофи, идва пожарната, линейката, полицията арестува пияния шофьор  ooooh!

Честит рожден ден на Станела! Да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват!   bouquet

# 627
Честит рожден ден на Станела! Много щастие и любов! bouquet

SvetlaK, аз Калоян отдавна го следя, че е на същата вълна и даже съм си мислила, че ако ги съберем някъде заедно и им изсипем колите при тях ще забравят и за нас и за света наоколо Laughing

# 628
  • Перник
Честит рожден ден на Станела! Много щастие и любов! bouquet

SvetlaK, аз Калоян отдавна го следя, че е на същата вълна и даже съм си мислила, че ако ги съберем някъде заедно и им изсипем колите при тях ще забравят и за нас и за света наоколо Laughing

Ооо, със сигурност така бихме могли да си осигурим доста свободно време  Wink
Снощи пак гледахме "Колите"  Mr. Green
Ама при нас тати е виновен за тази мания - играеше си детето и с други неща, ама той като почна да му праив колекция от малки метални колички  ooooh! Сега имаме и хеликоптери - полицейски и военен, катери, танк, БТР...абе 10 години в армията не са шега работа  Mr. Green

# 629
  • Варна
За Руми не се тревожете - играе си на игричките във фейсбук Mr. Green Явно още няма новини  Wink
Ами то само това ми остана май, място не мога да си намеря вече и с нищо не ми се занимава Sad Станелка, честит рожден ден мила, давай съвети  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт