Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 517
  • 392
  •   1
Отговори
# 285
Добър вечер
-Вихрогонче да ви е жив и здрав именника и много да ви радва

Фивче искренно се радвам за вас Hug Heart Eyes

Глори,бебка е голяма сладурана  love001

Ние днес си взехме епикризата и минахме на контрола.Слава богу Хриси вече е добре,но и тази седмица ще си го задържа у дома.
Вчера му купих от аптеката Осцилококцинум и смятам да му давам един път седмично,дано има ефект Praynig

# 286
Вихрогонче, да му е живо и здраво името на синчето ти и много да те радва.
Глори и двечките сте мноого хубави, а малката е приказна.

чувствам се облекчена от това, че слагам край на операции и изследвания пък каквото ще да става.

Това е страхотно, наистина ти желая да си спокойна и всичко да върви както си го мечтаете!  Hug
Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Момичета вижте на какво попаднах докато разглеждах из форума, и защото е много красиво ви поздравявам всичките
http://www.youtube.com/watch?v=8uYne5ezkfw&feature=fvw
http://www.youtube.com/watch?v=heMgid4rkzU&feature=related

# 287
    Вихрогонче, честит именник! Да расте здрав и умен момък!

А бебчетата дали защото са си наши ,но са най-хубавите! Шошко и той вече заприличва на голям мъж Heart Eyes!

# 288
Вихрогонче, да ти е жив и здрав именникът!   bouquet Все така да изпълва майчиното сърце с топлина и обич и да предизвиква сълзи от щастие!

Аз пък не знаех, че днес имат имен ден Сашковците. Embarassed

Нефче, изгледах клипчетата. И друг път съм се изумявала на рисуването с пясък. Аз с бои имолив не мога да сътворя такива красоти. Благодаря, че сподели.

# 289
Днес  е св. Екатерина.
    Честит празник на всички които празнуват на този ден!
                  Много здраве и щастие в живота!

# 290
  • Sofia
БЛАГОДАРЯ ВИ   bouquet

# 291
 Честито на всички, които съм пропуснала през миналите дни-именици,рожденици..

Днес специално честито имен ден на Ламята, която хич не се вества вече насам,ама пак да е жива и здрава и скоро да подари едно братче на прекрасната Амалия!!

Фивка,  Hug Hug Hug и много  Praynig Praynig Praynig да се похвалиш много скоро и наесен да гушиш едно прекрасно детенце!

Момичета, стиснете едни палци утре:)) Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 292
Честит имен ден на всички именници! Много здраве, щастие и късмет!
Фивче Hug Дано скоро се похвалиш с така чаканата новина! Hug Hug Hug
Ники стискаме ти палци двамата с Дани! Peace

# 293
Ники,  fingerscrossed fingerscrossed
Електра, а на теб ти честитя празника на училището ти! Днес нали не сте на лекции? ако сколасам, може и до Редута да стигна, но преди това да си дочакам една пратка-изненадка от бабка(свекърва). Подозирам едни космати агнешки артикули.  Simple Smile

# 294
  • Варна
Kiki Niki имаш и от мен едни стиснати палци fingerscrossed.

# 295
Ники,   fingerscrossed. и  Hug

# 296
 Мерси на всички за стиснатите палци!!! Hug Hug Hug Имало е за какво!

Време е да си призная:) Бела ще става кака..  и много вероятно ще си има братче stork-boy Много ме беше шубе и затова не съм го написала официално, точно когато съм забременяла бях много болна и пих лекарства, а и спомените ми от находките при ФМ с Бела не са ми много приятни и реших,че ще изчакам ФМ и тогава ще си кажа.. Е,дочаках я... Бебето върви добре, даже едричко-на първото гледане ми даде термин 1 юни, а днес- 22 май... Пъпната ми връв има 3 съда, свързва се централно с плацентата.. направо не мога да повярвам, че всичко е наред.......

И понеже с Ритата бяхме на един ред в списъка на готовите за старт,сега може да ни сложите и на един ред в списъка на бременните,че май сме забременели едновременно:))

Хем се радвам,хем сърцето ми е свито...просто не мога да се отпусна и това е... Но аз да съм напрегната, пък накрая всичко да е наред- това е по-важно...

# 297
Ники, чудесна новина! Радвам се за което !Желая ти спокойна бременност  и бебчо   да продължава да се развива все така ! Hug

# 298
Божеее, страхотна новина! Ники  Hug Heart Eyes
Безпроблемна и лека да е бременността!
И дано е момченце  Praynig

# 299
Ники, чудесна новина.Хайде да изкараш една лека и спокойна бременност с много щастлив финал.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт