"Вип денс" - тема 7

• 28 740
  • 776
  •   1
Отговори
# 645
Райна и Фери бяха много добри, Нешка много ме издразни, не е честно  Twisted Evil

# 646
Нели Рангелова е родена на 15.09.1958 г. в Монтана.

Точно, били са съученици с татко ми. Той е малко по-малък.
Наистина изглежда супер тя.

# 647
Добро утро!
Отдавна не се бях включвала, но заради снощния денс не мога да не изкажа мнение. Blush
Каузата, която подкрепят Ники и Анелия е за аплодиране. Но продуцентите трябва да направят следващите елиминации посветени на тази клауза и средствата от sms -те да постъпят по сметката на Анджи.
Освен това Сашка малко закъсня с изявлението си, че когато отборите танцуват различни танци на вечер няма как да бъдат оценени "еднакво". Дори Орлин не може да даде по-висока оценка на един кючек пред едно танго например.
А за Данчо и Тереза - харесват ми и мисля, че биха се справили по-добре ако не ги "побутваше" така журито- сега дразнят все народ. А и аз нямам спомен да са танцували валс /може и да греша, незнам/.
Аз съм за Райна и Фери  Peace Не обичам чалга и Фери ми е смешко, но правят страхотни танци. Освен това тоя Светльо един сладур излезе ...

# 648
  • Русе
На Анелия и Ники определено им "помогна" каузата. Организаторите би трябвало да дарят парите от смс-ите. Да вземат пример от Галена. Деян и Кристина - любимци на народа  Sick Ако Райна и Фери не са й били интересни на Нешка, то те ли?? Турбото танцуваше хоро доста добре. Отбора на акробатите няма да коментирам. Крум и Симона също.

# 649
И аз да изкажа малко мнение - вчера танца на Анелия и Ники много ми хареса и мисля,че този път имаха заслужени оценки.Първите два танца не можах да гледам,за Данчо и Тереза тази акробатика непрекъснато ми идва в повече.Е използват качествата на Данчо,ама вече е прекалено.Без тези салта един танц няма да изиграят както трябва според мен /не са ми любимци/.Аз съм за Райна и Фери,някакси най естествени са от всички.

# 650
Кога ще танцуват соло? Тази вечер ли ?

# 651
Кога ще танцуват соло? Тази вечер ли ?

О,да Peace Нямам търпение Party

# 652
Всички ли ще танцуват соло днес? А кога ще танцуват групово?
Гледах снощи предаването отгоре- отгоре, Боби и Мария много ми харесаха, Раул също.  Mr. Green За другите нищо не мога да кажа, даже моите любимци Райна и Фери не ме впечатлиха особено, наистина можеха да покажат много повече.

# 653
Нямам търпение Райна да танцува днес Heart Eyes
Като часът на истината  го усещам, няма начин да не се отличи Sunglasses

# 654
Нямам търпение Райна да танцува днес Heart Eyes
Като часът на истината  го усещам, няма начин да не се отличи Sunglasses

Да, интересно ми е Нешка каква оценка ще даде...  Thinking Жалко, че Николета няма да участва, би ми било интересно и Уринчо какво ще каже...  Joy

# 655
# 656
Тук съм днеска!!!! Grinning Дано успея да гледам всичко! Praynig smile3508 smile3508

# 657
Е, солата са много кратки!

# 658
Хареса ми танца на Боби  Grinning

# 659
Хареса ми танца на Боби  Grinning

Беше страхотен! Все повече му станав фенка на този човек, а преди това шоу ми беше даже неприятен....

Общи условия

Активация на акаунт