"Вип денс" - тема 7

• 28 768
  • 776
  •   1
Отговори
# 570
Ами точно затова стават антипатични,защото журито ги толерира.Спомнете си за какво танго Райна и Фери получиха 23,а за какво танго Анелия и Ники получиха 30 Sick

# 571
Ами точно затова стават антипатични,защото журито ги толерира.Спомнете си за какво танго Райна и Фери получиха 23,а за какво танго Анелия и Ники получиха 30 Sick

Даа, адски е тъпо и ме дразни това  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 572
Не мога да ги гледам вече Анелия и Ники ... и с тяхното самочувствие. Ако гледам предаването на запис винаги прескачам на техния танц. Ако го гледам по тв -  правя нещо друго , но не ги гледам. Страшно антипатични са ми  Crossing Arms

# 573
Някой знае ли тази вечер в колко ще почват?

# 574
Мисля, че днес почва от 20:00часа.

Всички се бяха прехласнали по "кючека" на Николета , а тя общо взето нищо не направи.
Тази седмица Райна ще танцува бели денс и ще скрие шапката на всички.Много е добра в този този танц.Има страшно пластичен корем.

# 575
# 576
Николетка ми е като цяло много некоординирана. Струва ми се, че вместо да й помага , в този случай самочувствието й пречи.

# 577
Днес ли ще играят самостоятелно?

# 578
Продуцентите ще изострят напрежението между отборите още повече. ooooh!

Един срещу друг ще се изправят звездите във VIP Dance в понеделник. В решаващата седмица преди финалите на танцувалното шоу зрителите ще видят солово изпълнение на всеки от тях. Така по желание на самите звезди, на танцувалната арена те ще покажат своите възможности без опората на своите „патериците” – професионалните танцьори, и ще се сърдят единствено на себе си за допуснатите грешки. Наистина ли гимнастичките са по-добри танцьорки от останалите участници в шоуто или усетът за ритъм и артистичност са по-изразени при Райна, Мария и Кристина, ще преценят журито и зрителите след техните изпълнения утре вечер.

Изненадите в понеделник не приключват до тук. Освен солови изпълнения, участниците във VIP Dance имат и друга тежка задача. Зрителите ще видят изпълнения от формации, сформирани от по два отбора или с други думи казано ансамбли от по осем човека.

Така в общ танц на сцената трябва да се появят конкуриращите се отбори, всеки от които с амбиции за спечелването на титлата. Анелия и Ники ще танцуват с отбора на Тереза и Данчо, Райна и Фери с Крум и Симона, а отборът на Мария и Боби ще се превърне в едно цяло с Деян и Кристина.

Има ли зависти, интриги и какво мислят един за друг отборите, зрителите ще научат утре вечер от специалните интервюта. Ще изнерви ли Анелия Тереза Маринова със заявлението, че тя е по-добрата танцьорка между двете или признанието на Тереза, че я превъзхожда с артистичност ще налее масло в огъня. Като „стадо лъвове” описва Ники Сотиров двата отбора. С добавката, че техния отбор, обаче е „по-изгладнял”, той ясно дава заявка за амбицията и решителността, с която те ще се борят за титлата.

Ще се лее ли кръв, ако отборите на Райна и Симона се срещнат на финала на VIP Dance и с какво Райна смята, че превъзхожда Симона ще разберем утре вечер. И докато отборите със зъби и нокти се борят да защитят честта си, Орлин ще разгърне на танцувалната арена и своя певчески талант.

# 579
Дано не се забави Вип денс,че говорят за някакви пресконференции. Rolling Eyes

# 580
Нешка е права за детските танци-хич не са детски.

# 581
Като навити с пружикнка са, направо като пренавити даже Laughing

# 582
Идвам при вас да гледам, че много съм изпуснала  Peace

# 583
  • Бургас
Боби и Мария ми харесаха. Peace

# 584
Боби и Мария ми харесаха. Peace

...и на мен както винаги  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт